POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Hazar Ergüçlü'den 'İnci Taneleri' itirafı!
Hazar Ergüçlü'den 'İnci Taneleri' itirafı!
Hastanelerde onaylı randevu dönemi başlıyor
Hastanelerde onaylı randevu dönemi başlıyor
Sel felaketi: 28 ölü, 4 kişi hala kayıp
Sel felaketi: 28 ölü, 4 kişi hala kayıp
Otomobile direğe çarpan sürücüsü can verdi!
Otomobile direğe çarpan sürücüsü can verdi!
1 Ekim 2020 Perşembe - 09:48

AK Parti Kadın Kolları'nda kongre maratonu başladı

AK Parti İlçe Kadın Kolları kongresi Aliağa ile başlarken mevcut Başkan Şule Akman Yıldırım, yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Kadın Kolları nda kongre maratonu başladı

AK Parti İlçe Kadın Kolları kongresi Aliağa ile başlarken mevcut Başkan Şule Akman Yıldırım, yeniden başkanlığa seçildi.

Kongrede konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan öncülüğünde, milletimizden aldığımız güçle, sürekli kendimizi yenileyerek, geliştirerek inşallah ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimizi 2023 hedefine taşıyacak olan kadrolarımızla, ekiplerimizi zenginleştirerek yolumuza devam edeceğiz’’ dedi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ise, ‘’Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren tüm arkadaşlarımla birlikte durmadan, yorulmadan, partimizin başarısı için çalışmayı amaçladık. Biz inandığımız yolda yürümekten asla yılmayacağız.’’ dedi.

AK Parti İzmir’de, İlçe Kadın Kolları kongresi Aliağa ile başladı. Kongreye, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Aliağa Belediyesi Açık Hava Tiyatorsu’nda, pandemi kurallarına riayet yapılan kongrede, mevcut başkan Şule Akman Yıldırım tek aday olarak çıktı. Kongrede konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’19 yıllık siyasi yolculuğumuzda, partimiz en büyük desteği, hep kadınlardan aldı. AK Parti kadınlarla güçlendi ve büyüdü. Türkiye’de kadınların siyasi hayata katılımına önem veren, kadınları yönetim kademelerinde en çok yer açan parti, AK Parti’dir. Kadınların siyasetteki yolunu açan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan öncülüğünde, milletimizden aldığımız güçle, sürekli kendimizi yenileyerek, geliştirerek inşallah ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimizi 2023 hedefine taşıyacak olan kadrolarımızla, ekiplerimizi zenginleştirerek yolumuza devam edeceğiz.’’ dedi.  Üye sayısı 5 milyon olan çok büyük bir kadın teşkilatı olduklarını dile getiren Büyükdağ, ‘’İzmir’de son 3 ayda, kadın üye sayımızı 22 binin üzerinde artırdık. Bir yandan üye çalışmalarımızı gerçekleştirirken, bir yandan da siyasette kadın yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Çünkü Türkiye’nin istikbalinin teminatı AK Parti’dir, AK kadınlarımızdır. Görevi devreden yönetim kurulu üyelerimize, dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tekrar göreve seçilecek olan Şule Akman Yıldırım başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum’’ dedi.

İnandığımız yolda yürümekten asla yılmayacağız…
 Mevcut İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Başkan adayı olan Şule Akman Yıldırım ise, ‘’Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz bu yola koltuk hırsıyla, makam sevdasıyla değil, milletimize hizmet aşkıyla çıktık’ sözündeki anlamı idrak ederek 2001 yılında, daha iktidar olmamış bir partinin Aliağa gençlik kollarında siyasi hukuki işler birim başkanı olarak siyasete başladım. “Güçlü ve lider ülke Türkiye” idealine inanarak, bu ülkede taş üstüne taş koyanlardan olmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren tüm arkadaşlarımla birlikte durmadan, yorulmadan, partimizin başarısı için çalışmayı amaçladık. Kurulduğu günden itibaren kadınları siyasetin öznesi yapan, değer veren, ülkemize çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımız ile aynı çatı altında siyaset yapıyor olmanın engin gururunu hep yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Bu bilinçle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesine Aliağa’dan güçlü bir omuz verebilmek için çabalıyoruz. “Kadınlar siyasetin öznesidir” diyerek bizlere değer veren Cumhurbaşkanımıza layık olabilmek adına yollara düştük. Görevimizi layıkıyla yapabilmek için sadece seçimden seçime değil,  yönetimimle birlikte daima alanlardayız. Aziz milletimizin bize verdiği desteğin sürmesi için bir an bile boşluk bırakmadan, karamsarlığa kapılmadan hep vatandaşımızın yanında olduk. Biz inandığımız yolda yürümekten asla yılmayacağız. Kongremizin ülkemize, Ege’nin incisi İzmir’imize ve güzel ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim.’’ dedi.

Kongrede, tek aday olan mevcut Başkan Şule Akman Yıldırım, tekrardan Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.

 
Bornova pazarlarında HES kodu denetimi
 
Gümrükçü anlattı: Çiğli Belediyesi'nde dijital devrim
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'den gazi sayılmayan 20 bin asker ve polis için teklif hazırlığı
Terörle mücadelede yaralanmalarına ve hatta vücutlarında şarapnel parçası ...
"Türk uçak ve SİHA'larının kullanıldığı iddiaları yalandır"
Milli Savunma Bakanlığı, Ermenistan resmi hesaplarından kendisine karşı ...
İYİ Parti Genel Merkezi'nde ortalık karıştı!
Akşener'le görüşmek isteyen kurucular heyetinin Genel Başkanı beklerken ...
 
Bahçeli: AYM yeniden yapılandırılmalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anayasa Mahkemesi yeni hükümet sisteminin ...
İl başkanlığını bıraktı, 3 ilin koordinatörlüğüne atandı!
İzmir’in Kurucu İl Başkanı Cem Kavur, görevinden ayrılması sonrasında ...
Şentop: 41 meclis personeli virüs tedavisi görüyor
Meclis Başkanı Mustafa Şentop, "TBMM'de elimizdeki verilere göre 15 milletvekilinde ...
 
"Sahada ve masada Azerbaycan'ın yanındayız"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik ...
Karşıyaka 'Beyaz Vagon' için imza topluyor
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz ay içinde ...
Erdoğan'dan AB liderlerine mektup
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) kurumlarının başkanlarına ve ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri