POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ev kiralamadan önce kredi notunuza dikkat edin!
Ev kiralamadan önce kredi notunuza dikkat edin!
İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu
İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu
13 bin istasyonda tabelalar değişiyor!
13 bin istasyonda tabelalar değişiyor!
Özel'den tasarruf genelgesi yorumu
Özel'den tasarruf genelgesi yorumu
18 Ekim 2018 Perşembe - 15:10

AK Parti'den Yücel'e 'FETÖ çıkışı' tepkisi!

AK Parti İl Başkanvekili Özkan, CHP İl Başkanı Yücel’in AK Parti’ye yönelik sarf ettiği “Devleti FETÖ’ye siz teslim ettiniz. 15 Temmuz’un üstünden 2 yıldan fazla süre geçmiş ama hala kendilerini aklamaya, temize çıkarmaya çabalıyorlar” sözlerine cevap verdi.

AK Parti den Yücel e  FETÖ çıkışı  tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanvekili Hüseyin Özkan, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in AK Parti’ye yönelik sarf ettiği “Devleti FETÖ’ye siz teslim ettiniz. 15 Temmuz’un üstünden 2 yıldan fazla süre geçmiş ama hala kendilerini aklamaya, temize çıkarmaya çabalıyorlar” sözlerine cevap verdi.

Başkanvekili Özkan, “Milletvekilleri terörist cenazelerinde taziye sırasına giren, HDP’nin dibinden ayrılmayan ve ‘Atam izindeyiz’ deyip, sonra da teröristbaşının izinden giden CHP’nin İzmir’deki İl Başkanının, bize tek kelime söylemeye yüzü ve haddi olamaz. Aziz Türk milletinin desteğini alan AK Parti; ne FETÖ, ne PKK, ne de başka bir terör örgütüne nefes aldırmamış, en ağır darbeyi indirmiştir. Bundan sonra da son terörist yok oluncaya kadar mücadelemiz devam edecektir” dedi.

17-25 Aralık sürecinde FETÖ’nün hain yüzünün görüldüğünü hatırlatan Özkan, AK Parti’nin hiçbir taviz vermeden FETÖ’nün üzerine gitmeye devam edeceğini belirtti. Özkan, şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın FETÖ ile mücadeledeki kararlı duruşu sayesinde, bu şer odaklı yapı ile mücadelede büyük başarıya ulaşılmıştır. Devletimizin içine sızan ve doğrudan Türk milletini hedef alan FETÖ’ye karşı attığımız adımlar, aziz milletimizin de takdirini kazanmıştır. Ancak görünen o ki, CHP’nin siyasette çaylak olduğunu belli eden ve FETÖ ile mücadeleden bihaber olan İzmir İl Başkanı, kendi bilgisizliğini açıklamalarıyla da ortaya koymuştur. FETÖ’nün 12 Eylül sonrasından itibaren kimlerin döneminde nasıl hızla büyüdüğü ve güçlendiği herkes tarafından bilinirken, ne yazık ki vatanseverliği, cumhuriyetçiliği ve bağımsızlık aşkıyla bilinen İzmir’de, İl Başkanlığı yapan şahıs, hiçbir doğruluğu olmayan sözlerle gündeme gelmeye çalışmaktadır. Üzülerek görülmektedir ki CHP, hala FETÖ’nün peşinden gitmekte ve değirmenine su taşımaktadır. CHP İzmir eski Milletvekili Birgül Ayman Güler’in de geçtiğimiz yıllarda sarf ettiği, ‘CHP, cemaat ile ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi’yle yürüdüğünü hepimiz gördük’ sözleri de haklılığımızı ortaya koyuyor” dedi.

MAKAM DERDİMİZ YOK, TEK AMACIMIZ MİLLETE HİZMET
15 Temmuz’da Türk milletinin bağımsızlığından asla taviz vazgeçmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğine dikkat çeken Özkan, “15 Temmuz, Türk milletinin tankların önüne yatarak, bombalara direnerek yazdığı bir destandır. O gece Türk milleti tek yürek olarak, kara geceyi aydınlığa çıkarmıştır. AK Parti’de kimse, makam ve mevki için siyaset yapmamaktadır. Bizim tek amacımız milletimize hizmet etmek, çocuklarımıza ve torunlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır. Çok şükür ki, aziz milletimiz AK Parti’ye güvenini her zaman göstermiş ve geleceğine sahip çıkmıştır. AK Parti’nin yönetim anlayışında her zaman milletimizin menfaati ön plandadır, öyle olmaya da devam edecektir” dedi.

 
Erdoğan: Moldova'nın toprak bütünlüğü...
 
İYİ Parti İzmir'de 'Kırkpınar' depremi: 17 ilçe başkanı istifa etti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Moldova'nın toprak bütünlüğü...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Moldova'nın toprak bütünlüğü bizim için hayati ...
Başkan Uyar'dan duygusal adaylık açıklaması
İzmir'de Urla Belediye Başkanı CHP'li Sibel Uyar, 31 Mart 2019’da yapılacak ...
Ve Başkan Atila dosyasını teslim etti: Halktan aldığımız güçle hizmete devam!
Bornova Belediye Başkanı Atila hizmete devam yolunda bir dönem daha görev için başvurusunu yaptı.
 
MHP'den teşkilatlara 'provokasyon' uyarısı
MHP, yerel seçimler öncesinde tüm teşkilatlarına, "Provokasyonlara karşı ...
CHP'de vekiller 'aday belirleme' için sahaya iniyor: İzmir'den kimler/nerede görev aldı?
CHP'de yerel seçim hazırlıkları tam gaz sürerken, milletvekilleri ve PM ...
CHP Güzelbahçe'de yeni ilçe başkanı belli oldu
CHP Güzelbahçe'de belediye meclis üyesi aday adaylığı için istifa eden ...
 
Yücel'den sert çıkış: Devleti FETÖ'ye siz teslim ettiniz!
CHP İl Başkanı Yücel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "FETÖ bizden önce de vardı" ...
CHP İzmir'e pankartlı 'kadın aday' mesajı!
CHP İl Baskanı Deniz Yücel'i ziyaret eden Kadın Adayları Destekleme ve ...
CHP'nin 2014'te kaybettiği ilçede beklenen oldu: O 4 isim de aday adayı!
CHP’nin 2014 yerel seçimlerinde kaybettiği 8 ilçeden biri olan Selçuk’ta ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri