POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de 35. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 35. haftanın hakemleri belli oldu!
Ücretsiz 25 metreküp doğal gaz dönemi bitti
Ücretsiz 25 metreküp doğal gaz dönemi bitti
Korhan Berzeg’in ölümünde korkunç ihtimal!
Korhan Berzeg’in ölümünde korkunç ihtimal!
Starbucks'tan yine zam: İşte yeni fiyat listesi...
Starbucks'tan yine zam: İşte yeni fiyat listesi...
30 Nisan 2022 Cumartesi - 21:21

AK Parti'den büyük iftar buluşması: Erdoğan da bağlandı, kim/ne mesaj verdi?

AK Parti İl Başkanlığı Konak Meydanı'nda büyük bir iftar buluşması gerçekleştirdi. Buluşmada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da 81 ilde eşzamanlı gerçekleşen bir video bağlantıyla teşkilata seslendi. Öte yandan Yıldırım, Dağ, Sürekli ve Pakdemirli'den de önemli mesajlar geldi.

AK Parti den büyük iftar buluşması: Erdoğan da bağlandı, kim/ne mesaj verdi?

GERÇEKİZMİR - AK Parti İl Başkanlığı Konak Meydanı'nda büyük bir iftar buluşması gerçekleştirdi. 

Aynı zamanda Ramazan Bayramı bayramlaşma töreninin de yapıldığı buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Eski Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır, Mahmut Atilla Kaya ve Alpay Özalan, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İzmir Milletvekilli Tamer Osmanağaoğlu, partinin 103 yaşındaki üyesi Mustafa Kublay ve çok sayıda partili katıldı. 

Buluşmada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da 81 ilde eşzamanlı gerçekleşen bir video bağlantıyla teşkilata seslendi. 

ERDOĞAN'DAN VİDEO-BAĞLANTI 
Ramazan-ı şerifi, pazar günü tutacakları son oruç ve akşamında yapacakları son iftarla uğurlayacaklarını anımsatan Erdoğan, pazartesi günü hep birlikte Ramazan Bayramı'nın sevincini, feyzini, bereketini yaşayacaklarını dile getirdi.

AK Parti teşkilatının ve Türk milletinin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Erdoğan, Allah'tan kendilerine gelecek yıllarda da hep birlikte sağlıkla, huzurla, esenlikle ramazan-ı şerife ve bayrama ulaşmayı nasip etmesini diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü programın aynı zamanda tüm teşkilatlarla bayramlaşmalarına da vesile olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Salgının gölgesinde ve burukluğu içinde geçen iki yılın ardından hamdolsun bu yıl camilerin dolduğu, gönüllerin şenlendiği, kalplerin mutmain olduğu bir ramazan yaşadık. Dayanışmanın, yardımlaşmanın, kucaklaşmanın, kardeşliğin bereketi içinde geçen bu yılki ramazan ayını teşkilatlarımızın da çok iyi değerlendirdiğini görmekten memnuniyet duyuyorum. Ülkemizin tüm illerinde, ilçelerinde, mahallelere, sokaklara, hanelere dağılan teşkilat mensuplarımıza, iftardan sahura kadar süren gayretli çalışmaları için teşekkür ediyorum."

Genel merkez kurullarından başlayarak tüm teşkilatların dahil olduğu bu faaliyetler sırasında, salgın döneminde arzu ettikleri yakınlığı kuramadıkları milletin de kendilerini özlediğini gördüklerini aktaran Erdoğan, "Ramazan ayı milletimizle hasret giderdiğimiz, yüreklerin pasını sildiğimiz, karşılıklı muhabbetle meram dinlediğimiz ve meram anlattığımız, umutları canlandırdığımız bereketli bir dönem oldu. İnşallah bu ivmeyi kesintisiz bir şekilde devam ettirerek, Cumhur İttifakı olarak 2023 Haziran'ında hedefimize ulaşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız. Hep söylediğim gibi AK Parti'yi milletimiz kurmuştur. AK Parti'nin sahibi de istikamet belirleyicisi de milletimizdir." diye konuştu.

''AK PARTİ'DE GÖREV ÜSTLENMEK MİLLETİMİZE HİZMETKAR OLMAK DEMEKTİR!" 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilat mensuplarının "AK Gençlik seninle gurur duyuyor" diye seslenmesi üzerine, kendilerine "Ben de sizlerle gurur duyuyorum. Rabb'ime hamdediyorum. Ya Rabbi, bana böyle yol arkadaşları lütfettiğin için sana sonsuz hamdüsenalar olsun." şeklinde yanıt verdi.

Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Unutmayınız AK Parti'de görev üstlenmek demek herhangi bir makam, mevki sahibi olmak demek değildir. AK Parti'de görev üstlenmek, milletimize hizmetkar olmak, ülkemizi geliştirmek, devletimizi güçlendirmek, dünyanın her yerindeki mazlumların ve mağdurların yanında yer almak için gece gündüz çalışmaya talip olmak demektir. Kadim davamızın bugünkü temsilcisi AK Parti'nin her kademesinde sorumluluk üstlenen bizler, eser ve hizmet yarışında bayrağı yeni nesillere teslim edene kadar bu vazifemizi hakkıyla yerine getirmekle mükellefiz."

"BİR HER GÜN ÜLKEMİZİ..."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz her gün milletimizi hepimizin canını yakan hayat pahalılığına karşı korumak için uğraşıyoruz." dedi. Erdoğan, "Biz her gün ülkemizi Rusya-Ukrayna savaşının etkilerinden uzak tutmak için uğraşıyoruz." diye konuştu. "PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içerisinde ve dolduruyor." diyen Erdoğan, "Bunların da hesabını soracağız." ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunların tek derdi sürekli sallanıp duran 6'lı masalarını ayakta tutmak. Sadece menfaatte, görünüşte birleşenlerin taksimatta ayrılmaları kaçınılmazdır." dedi.

YILDIRIM: MUHTEŞEM BİR MANZARA 
İftar buluşmasına telefonla bağlanan AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: Muhteşem bir manzara. Her gönüle dokunduk. Pandemi nedeniyle bir araya gelmeye hasret kalmışız, bugün hasreti gideriyoruz. Bu meydanın böyle olmasında İl Başkanı olarak senin ve bütün teşkilatının çok büyük emeği var. (Kerem Ali Sürekli'ye seslenerek) Bu gayretleriniz için teşekkür ediyorum. İzmirlilerin mübarek Ramazan Bayramını canı gönülden tebrik ediyorum...

SÜREKLİ: SOSYAL YARDIMDA REKOR KIRDIK! 
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "İzmir'de tarihi bir gün yaşıyoruz, hepinize teşekkür ediyorum. Konak Meydanını doldurduk, bu muhteşem günü birlikte huzurla yaşayalım. 1 aydır arkadaşlarımız çalışıyor, büyük bir organizasyon var. Pandemide sizlerden ayrı kaldık, pandemi şartlarında birbirimize hasret kaldık ama hasret bitti. Bu yıl Ramazan'ı doya doya yaşadık. Muhteşem bir Ramazan oldu. Allah bizi bayrama kavuştursun. Tüm zamanların rekorunu kırdık, il ve ilçe teşkilatları AK Partili belediyeler rekor kırdı sosyal yardımda, bütün evlere destek olduk, olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

DAĞ: 1 AYDA 5 MİLYON HANENİN KAPISINI ÇALDIK 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise yaptığı konuşmada, pandemi sonrası yeniden bir arada iftar yapmanın önemine değinerek, "2 yıldır özlemişiz bu tabloyu, iftarından sahuruna, gündüz programlarına neredeyse her haneye giren arı gibi çalışan bir teşkilat gördük. Türkiye'nin her yerinde AK Parti teşkilatları 5 milyon eve girdi, 1 ayda tam 5 milyon hanenin kapısını çaldı, sofrasına oturdu. Bu 1 ayda ciddi bir rakam Türkiye'de 24 milyon hane var, 1 ayda dörtte birine giren teşkilattan bahsediyoruz, bu hızı 1 sene boyunca devam ettirecek, 16. zafere hazır mıyız AK Parti teşkilatı. İftar sofrasında çok uzun konuşmak uygun olmuyor. Ben Allah'ın izni ile buraya kadar arı gibi çalışan her kardeşimi tebrik ediyorum" dedi. 

PAKDEMİRLİ'DEN 2023 VURGUSU 
Buluşmada konuşan Eski Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli de yaptığı konuşmada şunları kaydetti: 
Bakanlık hizmet nöbetidir, biz bayrağı devrettik ama milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. İzmir'imiz sadece Ege'nin değil dünyanın da incisi ama yerel yönetimlerde bin gün geçti ama İzmir hala hak ettiği hizmeti alamıyor. Keşke İzmir daha iyi hizmet alsa, inşallah 2023'ten itibaren İzmir'imiz Ak belediyecilik hizmetiyle taçlanacak. Yorulmadan kapı kapı dolaşarak 2023, 2024 ve 2028'e emin adımlarla yürüyor olacağız" ifadelerini kullandı.

 
Aliağa'da bayram temizliği!
 
Bakan Koca aktif vaka sayısını açıkladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Suudi Arabistan dönüşü flaş mesajlar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşünde, ...
CHP'li Sertel'den anlamlı ziyaretler
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’de ...
Çiğli'nin 'Gelecek için Yelken Açıyoruz' yolculuğuna Lider desteği!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iklim değişikliğine dikkat çekmek ...
 
Almanya Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı
Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Schulz, Türk Dışişleri'ne çağrılarak ülkesinin ...
Bakan Bozdağ'dan Almanya'ya tepki
Gezi Parkı davasında Osman Kavala hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis ...
Fatih Erbakan'dan 'Gezi Davası' açıklaması!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'dış bağlantılı olduğunu' ...
 
Erdoğan’dan Özgür Özel’e tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel aleyhine Ankara ...
Liderlerin bayram programı belli oldu
Türkiye, Ramazan Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken, siyasi parti liderlerinin ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan umre ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret için Suudi Arabistan'da. Kral Selman ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri