POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
3 Ocak 2019 Perşembe - 11:25

AK Partili Bekle'den çarpıcı mesajlar: Kendimizi İzmirlilere doğru anlatamıyoruz ama...

AK Parti İzmir Milletvekili Bekle, gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 2019 yerel seçimleri ile ilgili konuşan Bekle, “Binali Bey, İzmir’in her alanında ekti bizim için. Hasat zamanı da inşallah bu döneme nasip olacak. Nihat Bey, ciddi karşılığı olan bir insan” dedi. Bekle ayrıca “Kendimizi İzmirlilere doğru anlatamıyoruz. Doğru projelerle ve işlerle geliyoruz ama bu seçimde kendimizi daha iyi ifade edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

AK Partili Bekle den çarpıcı mesajlar: Kendimizi İzmirlilere doğru anlatamıyoruz ama...

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle basın mensuplarıyla bir araya geldiği buluşmada önemli açıklamalarda bulundu. 

AK Parti İzmir Milletvekili Bekle, AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekci, AK Parti ve MHP ittifakı, AK Parti’nin İzmir’de iktidar olamamasının nedeni ve Romanlar ile ilgili çalışmaları hakkında çarpıcı mesajlar verdi. 

ZEYBEKCİ İSMİ BİLE YETER
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile ilgili değerlendirmede bulunan Bekle, “Nihat Bey, ciddi karşılığı olan bir insan... Hem belediye başkanı olarak yaptıkları ortada. Kendisini ispat etmiş ve bir şehrin vizyonunu değiştirmiş. Bunu İzmir’de de göreceğimize inanıyorum. Projelerinin bir kısmını çok yakında açıklayacak. Bakanlık da yapmış biri. İzmir’in yakından tanıdığı bir isim. Yanında yüzden fazla insan çalışıyor. İzmir’de işleri olan yıllardır ticaret yapan biri. Ekonomi dünyasının yakından tanıdığı biri. Zeybekci ismi bile Egeli algısı için çok önemli... İzmir’i çok iyi bilen biri. İzmir’e hiç uzak kalmadı. Bakanlık ve belediye başkanlığı döneminde de bir ayağı hep İzmir’deydi. O bir Egeli. Soyadı bile yetiyor. En net kanıtlarından birisi” dedi.

MHP VE AK PARTİ TEŞKİLATLARI KAPI KAPI DOLAŞACAK
MHP ile AK Parti ittifakını İzmir özelinde değerlendiren Bekle, “Teşkilatlar arasında iyi bir uyum var. il başkanlarımız irtibat halinde. Kampanya sürfecinde hem MHP’li hem AK Partili kadroların sahada kapı kapı dolaşacağına eminiz. Her iki partinin samimiyetle bir çalışma ortaya koyacağına eminim. İlk günlerde bazı şeyler oturmayabilir ama teşkilatlar birbirlerini tanımaya başlayınca her şey oturur. Diyaloga girdikçe, bir arada çalıştıkça sahada daha ortak işler yapabiliyoruz. Biz kendi yaptığımıza bakacağız. Diğer partilerin yaptığını İzmirliler takdir edecektir. Biz İzmir’de gönüllere girmeye geldik. Bizim yıllardır iktidarda kalmamızın nedeni gönüllere girip insanlara umut olabilmemiz. Diğer partilerin ne yaptığına bakmadan sahada en aktif şekilde ciddi bir kampanya geçireceğimizi biliyorum. Bugüne kadar yaptıklarımızı anlatıp bundan sonra neler yapacağımızı ekleyeceğiz. Birçok ile gidiyorum ama İzmir çok özel bir şehir. İzmirlinin İzmir’e aşık olmasının nedenini İzmir dışına çıktıkça anlıyorsunuz” diye konuştu.

İZMİRLİ'YE KENDİMİZİ DOĞRU ANLATAMIYORUZ
AK Parti İzmir’de yerelde iktidar olamamasını ile ilgili görüşlerini dile getiren Bekle,”Kendimizi İzmirlilere doğru anlatamıyoruz. Doğru projelerle ve işlerle geliyoruz ama bu seçimde kendimizi daha iyi ifade edeceğimize inanıyorum. Projelerimiz ve samimiyetimizle birçok olmaz deneni başaracağımıza inanıyoruz. Hala yaşam tarzı kaygısı var mı bilmiyorum ama biz seküler yapıya yakınız. Bireysel hak ve özgürlükler alanını genişletmek gibi bir kaygımız oldu. Kampanyaya çıktığımda neden İzmirli olduğumu anlatmaya çalıştığımı anlamıyorum. En az herkes kadar İzmirliyiz. Bu şehrin hak ettiği noktada olmasını isteyen biriyim ben. İzmir’de biz ak parti olarak kendimizi çok net anlatamadık şimdiye kadar. Nihat Bey ve Aydın Bey’in başkanlığında birçok noktada kendimiz, doğru ifade edeceğimizi düşünüyorum. O heyecanı bu seçimde çok net yaşıyoruz. Teşkilatlarda ciddi bir heyecan var kırılma noktasının bu seçimde olacağına inanıyorum. İzmirlilerin de bir değişime ihtiyacı var. Projelerimizi Nihat Bey açıklayacak. Bu şehri almak terimi bile doğru gelmiyor bana”ifadelerini kullandı.

HASAT ZAMANI BU DÖNEM OLACAK
Bekle, “Binali Bey, İzmir’in her alanında ekti bizim için. Hasat zamanı da inşallah bu döneme nasip olacak. Onun İzmir’e kattıklarıyla… 35 proje sözünün tamamına yakını devam etti. Birkaçı dışında ama onların da tamamlanacağını biliyoruz, belediye başkanı olamamasına rağmen bu sözleri tuttu. Biz ortaya bir hizmetle çıkıyoruz ve İzmir için şunu hayal ediyoruz diyoruz. İzmirli bunu alıyor veya almıyor ama hiçbir zaman olmayacak tartışmalara girmedik. Biz yaptığımız hizmetleri anlatmayı tercih ettik” dedi.

STRATEJİK EYLEM RAPORU
2019 yılında stratejik eylem raporunu hayata geçireceklerini kaydeden Bekle, “Sosyal dışlanmanın kırılmasıyla ilgili bir çalışma bu. 12 pilot ili arttırarak çalışacağız. Eğitim sağlık barınma istihdam sosyal yardımlaşma dışlanma gibi konularda yıl yıl yapacaklarımızı planladık. Roman dernekleri ve bürokratlarında içinde olduğu bir şey. Eğitim alanında bir sene boyunca başarılı olmadığımızı gördüğümüzde faaliyet raporunu değiştirebileceğiz. Her alanda kendini yenileyebilen bir strateji eylem belgesi hazırlayabiliyoruz. Bunu roman sivil toplum kuruluşları ve temsilcilerle ortak yapıyoruz. 12 ilde uygulanıyordu sayısını 16 ili geçerek uygulamaya çalışacağımız bir belge olacak. Romanlar konusunda aldığımız sorumluluğu biliyoruz ve çözmek için tüm bilgimizle sahadayız. Bunu tek başımıza değil büyük bir ekiple yapıyoruz. Şubat ayında raporun son halini de basınla paylaşmış olacağız” diye konuştu.

 
Mahkemeden flaş 'dönüşüm' kararı: Bakanlığın planı iptal!
 
'İzmir'in Kahramanı'nın adı o parkta yaşıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Polat'tan 'doğa doktorları' için kanun teklifi
CHP’li Polat, çevre mühendislerinin istihdam sorunlarının çözümü için ...
CHP-İYİ Parti seçim işbirliği genişliyor
CHP ve İYİ Parti yerel seçimde 21 büyükşehirde işbirliği yapma kararı ...
İzmir'de Cumhur İttifakı'nın adayları netleşti iddiası: İşte kulislere düşen o isimler
İzmir’de Cumhur İttifakı’nın adayları 5 Ocak’ta ilan edilecek. İttifak ...
 
Konak'ta gergin meclis: Tarık Akan tartışması!
Konak Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Olağan Birinci Oturumu’nda mecliste ...
MHP'de flaş karar: O başkan görevden alındı
MHP'de Samsun İl Başkanı Tekin, ''Cumhur İttifakı'' ruhuna aykırı faaliyetlerinden ...
AK Parti İzmir'de 'genç' mesai: Aday adaylarıyla mülakat
AK Parti Konya Milletvekili ve Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimlerden ...
 
CHP'li Canan Arıtman'ın acı günü!
CHP'den Büyükşehir Adayı olan Arıtman'ın annesi Zahide Akçay vefat etti.
YSK açıkladı: Yerel seçimlere kaç parti girecek?
YSK, 31 Mart yerel seçimine katılabilecek partileri açıkladı.
İttifakın İzmir tablosu netleşiyor: 2 başkan Ankara'da!
AK Parti ve MHP ittifakında İzmir özelindeki tablo netleşiyor. AK Parti ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri