POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
2 Mayıs 2019 Perşembe - 13:55

AK Partili Dağ'dan stat çıkışı: Gölge etmesinler...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Karşıyaka stat projesi hakkında, “2014’ten bu yana yaşadıklarımızı anlatacak olursak aslında trajikomik bir roman ortaya çıkar. Hiçbir emek sarf etmeyenler kendi yapmaları gerekenler olup da yapmayanlar, bunlar üzerinde siyaset üretmesinler. Gölge etmesinler başka ihsan istemiyoruz” dedi.

AK Partili Dağ dan stat çıkışı: Gölge etmesinler...

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, , kentteki sivil toplum kuruluşlarının (STK) genç yöneticileri ve partisinin genç belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda genç;  STK temsilcileri ve meclis üyelerine önemli mesajlar veren Dağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.  Programa İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal ve İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan da katıldı. Karşıyaka stat projesi hakkında da konuşan Dağ,  çarpıcı ifadeler kullandı.

GENÇLER, ENERJİSİNİ BELEDİYE MECLİSLERİNE YANSITMALI
STK temsilcileri ve meclis üyelerinin görevlerinin önemine dikkat çeken Dağ, “Gençlik anlamında çalışma yapan uğraş veren STK’larımız ile hem de genç yaşta bugün belediye meclislerinde görev yapan kardeşlerimizle bir aradayız. Önümüzdeki süreç hem ülkemiz için hem şehrimiz için çok önemli. Ülkede şuanda gençlik anlamında bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların çok daha fevkinde çalışmalar gerçekleştirmemiz lazım. Genç meclis üyesi arkadaşlarımızın gençlik enerjisini, beynin ve fizikin enerjik halini belediye meclislerine yansıtmaları gerekiyor. İzmir’de muhalefet olduğumuz belediyelerde görev yapan meclis üyesi arkadaşlarımız şehrin tamamının temsilcisi olduğu gibi gençliğin de temsilcisi, sözcüsü olacak. O meclislerde gençliğin ve şehrin taleplerini yansıtacak sonra gidip bunu sahada en iyi şekilde yaşatmaya çalışacak. Olumlu talepler, muhalefette de olsak iktidar olan belediye başkanı tarafından görmemezlikten gelinemeyecek, mutlaka görülecektir” diye konuştu.

TRAJİKOMİK ROMAN GÖNDERMESİ
İzmir’de gençlik ve spor alanındaki yatırımlara devam ettiklerine vurgu yapan AK Partili Dağ, “Bu konu da bu haftada İzmir gündeminde yer aldı. Açıkçası 2014’ten bu yana bu işin bizzat takipçisi olan biri olarak hem Alsancak hem Göztepe hem Karşıyaka stadı Binali Yıldırım’ın öncülüğünde üzerinde yoğunlaştığımız ve büyük badirelerden bu noktaya getirdiğimiz stat projeleri. En son Karşıyaka dava açılması sebebiyle beklentiye girdi, onun dışındakiler devam ediyor. 2014’ten bu yana yaşadıklarımızı anlatacak olursak aslında trajikomik bir roman ortaya çıkar. Hiçbir emek sarf etmeyenler kendi yapmaları gerekenler olup da yapmayanlar, bunlar üzerinde siyaset üretmesinler. Gölge etmesinler başka ihsan istemiyoruz. İnşallah biz stat projelerini İzmir’e kazandırmak için bugüne kadar olduğu gibi tüm engellemelere rağmen mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ TÜM ÜNİVERSİTELERDE TEŞKİLATLANMIŞ SİYASİ BİR HAREKETTİR
“AK Parti’nin genç kitlenin oyunu alamadığı iddiası hakkında ne diyeceksiniz?” sorusuna yanıt veren Dağ, “Bu veri gerçek olmuş olsaydı, AK Parti son seçimde yüzde 45 alamazdı. Ben gençlik kolları başkanı olduğumdan bu yana bu iddiayı duyuyorum. 2011’den bu yana 8 seçim geçti ve AK Parti hepsinde birinci parti oldu. Bu gençler dışarıdan gelen değil bu ülkenin gençleridir. Bu konuda araştırmalarımız var. AK Parti gençler üzerinde açık ara birinci parti. Bizim almış olduğumuz oy oranının bir miktar altında oy aldığımız gerçektir ama muhalefet de kendi oy oranın çok altında oy aldı. Üniversitelerdeki örgütlenmeye bakacak olursak AK Parti Türkiye genelindeki tüm üniversitelerde teşkilatlanmış ve bunu konsey üzerine çıkarmış siyasi harekettir” açıklamasında bulundu.

 
CHP’li başkanlar Ankara yolcusu: Önce 'Lider'le toplantı, sonra Özkan'la yemek!
 
Annesini öldürmekle suçlanan sanığa tahliye
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li başkanlar Ankara yolcusu: Önce 'Lider'le toplantı, sonra Özkan'la yemek!
CHP’nin 31 Mart’ta seçilen tüm belediye başkanları Cuma günü Genel Merkez’de ...
Erdoğan'dan 'Türkiye ittifakı' açıklaması
TOBB 75. Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz hiçbir zaman ...
CHP'li Bakan 'plastik çöpleri' Meclis'e taşıdı: Neden ithal ediliyor?
Çevre Komisyonu Üyesi ve partisinin komisyon sözcüsü CHP İzmir Milletvekili ...
 
CHP'de Yücel'den Arda'ya tebrik ziyareti
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı ziyaret ederek yeni görevinde ...
AK Parti İzmir'de 'Sürekli' mesai: 2 haftada 6 bin kişiyle görüştü
AKParti İzmir İl Başkanlığı görevini devraldığı 18 Nisan'dan itibaren ...
Erdoğan: Bazı belediyelerde işçi kıyımıyla karşı karşıyayız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla ...
 
Başkent'te iki saatlik kritik 'Suriye' zirvesi!
Ankara'da temaslarda bulunan ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey, Cumhurbaşkanlığı ...
Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türk milletinin takdir ve ...
Çıray'dan Kılıçdaroğlu'na saldırı ile ilgili çarpıcı mesajlar ve YSK'ya çağrı!
İYİ Parti  Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Çıray, CHP Genel ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri