POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bölükbaşı'ndan flaş sözler: AK Parti çökmeye başladı!
Bölükbaşı'ndan flaş sözler: AK Parti çökmeye başladı!
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
10 Aralık 2022 Cumartesi - 13:36

AK Partili Kaya duyurdu: Buca'ya bir yeşil alan daha!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca'da kullanılmayan ve ilçeyi ikiye bölen 2 bin 350 metre uzunluğundaki demiryolu hattının TCDD tarafından Buca Belediyesi'ne tahsis edildiğini açıkladı. Yer teslimin yapıldığını belirten Kaya, tahsis edilen alanda, yürüyüş yolları, spor alanları ve parklar yer alacağını söyledi.

AK Partili Kaya duyurdu: Buca ya bir yeşil alan daha!

Toplamda 39 bin 660 m2'lik alanın rekreasyon ve yeşil alan olarak kullanılmak üzere Buca Belediyesi'ne verildiğini belirten Kaya, "Yıktığımız Buca Cezaevi arazisinde sağladığımız yeşil alandan sonra, bir alanda daha ilçeye yeşil alan kazandırdık. Buca nefes aldı, İzmir kazandı" şeklinde konuştu. 

MESELEYİ SİYASET ÜSTÜ TUTTUK, SÖZKONUSU İZMİR İSE GERİSİ TEFERRUATTIR! 

İzmir'in en büyük ilçesi Buca'da, uzun yıllardır kullanılmayan 2 bin 350 metre uzunluğundaki demiryolu hattının ilçeyi ikiye böldüğünü hatırlatan Kaya, bu nedenle Bucalılar'ın karşıdan karşıya geçemediğini, bölgede trafik sıkıştığı gibi etrafındaki toplam 39 bin 660 m2 alanın da atıl vaziyette durduğunu belirtti. Bu sorunun tüm Bucalıların günlük yaşamını etkilediğini ifade eden Kaya, "Buca'nın en büyük sorunlarından birisini daha çözdük. Bu büyük sorunu siyaset üstü tutarak, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın ifade ettiği gibi, 'sözkonusu İzmir ise gerisi teferruattır' dedik. Buca Belediye Başkanı Sayın Erhan Kılıç'a, 'bu sorunu birlikte çözelim' çağrısında bulunduk, çağrımıza karşılık verdi. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ, AK Parti Buca İlçe Başkanımız Sayın Hakan Kalfaoğlu ve Buca Belediye Başkanı Sayın Erhan Kılıç ile birlikte, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ve TCDD Genel Müdürlüğü uhdesinde sorunun çözümü için girişimlerde bulunduk. Bugün itibarıyla bu önemli sorun çözülmüş oldu" dedi. 

BUCA, 39 BİN 660 METREKARE YENİ YEŞİL ALAN KAZANDI! 

TCDD Genel Müdürlüğü tarafından, 2 bin 350 metre demiryolu hattı, 471,30 m2 ise kapalı olmak üzere toplamda 39 bin 660 m2 alanın Buca Belediyesi'ne rekreasyon ve yeşil alan olarak kullanılmak üzere tahsis edilerek, yer tesliminin yapıldığını belirten Kaya, "Bu bölgede 39 bin 660 m2 yeşil alanı Buca'mıza kazandırıyoruz. Alanda, vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebilecekleri yürüyüş yolları, spor alanları ve parklar bulunacak. Geleceğe mirasımız 'daha yeşil bir Buca' olacak. Buca'mıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. 

CEZAEVİ ARAZİSİ VE DEMİRYOLU HATTIYLA BİRLİKTE TOPLAMDA 84 BİN 102 M2 YEŞİL ALAN! 

Buca için, İzmir için çalışmaya devam edeceklerini belirten Kaya, "Buca'nın en önemli sorunu olan Buca Cezaevi'ni yıkıp, orada kazandırdığımız 44 bin 442 m2 sosyal donatı alanı ve yeşil alandan sonra, 39 bin 660 m2'lik bir yeşil alanı daha Buca'mıza kazandırmış olduk. Bu yaptığımız iki işle birlikte, güzel ilçemize toplamda 84 bin 102 m2 yeşil alan ve sosyal donatı alanı kazandırdık ve Buca nefes aldı. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaosmanoğlu'na ve tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" sözlerini sarf etti. 

4 YILLIK GÖREV SÜREV SÜRESİ İÇERİSİNDE BUCA'YA 1 M2 YEŞİL ALAN KAZANDIRMAYANLAR, YALAN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR! 

Dört yıllık görev süreci içerisinde Buca'ya bir metrekare bile yeşil alan kazandırmayanların, icraatla değil polemikle gündeme gelmeye devam ettiğini belirten Kaya, "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. İş lafa gelince bülbülkesilenler, icraata gelince üç maymunu oynuyor. Bizim eserlerimiz ortada. Darısı, dört yıllık görev süresi içerisinde Buca'mıza 1 m2 dahi yeşil alan kazandırmayıp, boş laf, polemik ve yalan üretenlerin başına! Biz İzmir'imiz için laf değil, eser üretmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 
MİT yalanıyla cinsel saldırıda ifadeler ortaya çıktı
 
Apartman aidatı zamları yüzde 100'ü bulacak!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Saadet YILMAZ 11 Aralık 2022 Pazar 09:36

Sayın Milletvekilimiz,Bucalılara kazandırılan bu yeşil alan için ALLAH sizden razı olsun.Sizdende ilçe başkanımız Hakan Beydende.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
''Tek adam rejimi insan haklarını hiçe sayıyor''
İzmir Milletvekili Bedri Serter, 10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Karar Resmi Gazete'de: 16 büyükelçi merkeze çekildi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan ...
Akar: Kimse teröristlere müsamaha beklemesin!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ...
 
İYİ Parti'de yeni il kongresi kararı: O tarihe çekildi!
İlçe kongreleri takvimini tamamlayan İYİ Parti İzmir Teşkilatı’nda gözler ...
Başörtüsü teklifi 336 imzayla Meclis'te!
AK Parti başörtüsü konusunda hazırladığı Anayasa değişikliği teklifini ...
AK Parti'de 'Siyaset Akademisi Kadın' zamanı!
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek, ...
 
CHP asgari ücret teklifini açıkladı!
Milyonlarca çalışanın gözü 2023 yılı asgari ücreti ile ilgili açıklamalara ...
İnce'den skandala tepki: Dozerle hepsini yıkacağız!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İsmailağa cemaati bağlantılı ...
Sürekli'den Kılıçdaroğlu tepkisi: Son çırpınışlarını yansıttı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’nin aralıksız sürdürdüğü STK ziyaretleri ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri