POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Macron Meclis’i feshettiğini açıkladı
Macron Meclis’i feshettiğini açıkladı
İsrail'de hükümet krizi: Gantz, istifa etti!
İsrail'de hükümet krizi: Gantz, istifa etti!
5 metrelik piton bir kişiyi yuttu
5 metrelik piton bir kişiyi yuttu
Montella, Arda Güler'in oynayacağı yeri açıkladı
Montella, Arda Güler'in oynayacağı yeri açıkladı
15 Nisan 2023 Cumartesi - 11:36

AK Partili Kaya sahaya indi, startı 'semtte' verdi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarının startını Göztepe'de verdi. 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde tekrardan İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı olan Kaya, Göztepe Taraftar Grubu'nun daveti üzerine gittiği semtte büyük bir coşkuyla karşılandı.

AK Partili Kaya sahaya indi, startı  semtte  verdi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarının startını Göztepe'de verdi. 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde tekrardan İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı olan Kaya, Göztepe Taraftar Grubu'nun daveti üzerine gittiği semtte büyük bir coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, hazırladıkları pankartlar, atkılar ve meşalelerle, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu önünü adeta bir karnaval havasına çevirdiler. Taraftarların hazırladıkları pankartlarda, "Göztepe'nin evladı Mahmut Atilla Kaya", "Herkes unutur, Göz Göz unutmaz!", "Bize sahip çıkana, biz de sahip çıkarız!", Hep yanımızdaydın, her zaman yanındayız!", "Göztepe'nin Vekili Mahmut Atilla Kaya" ibarelerine yer verdikleri görüldü. Kaya'ya programında AK Parti İzmir Milletvekili adayı Sait Başdaş da eşlik etti. 

GÖZTEPE TARAFTARINDAN VEFA AÇIKLAMASI

Göztepe taraftarının kendisine destek veren, takıma sahip çıkan birini asla unutmayacağını belirten Göztepe Taraftar Grubu Tribün Lideri Mehmet Doğrusöz, "İzmir'de 21 belediyeye dilekçe yazdık, deplasmanlar için otobüs istedik, Göztepe'ye sahip çıkın dedik, hiçbiri oralı olmadı. Mahmut Atilla Kaya, ne zaman aradıysak, takımımız için bir talepte bulunduysak yerine getirdi. Her şey Göztepe için. Bizi unutmayanı biz de unutmayız. Tribünde omuz omuza olduğumuz, deplasmanlarda yanımızda olan bir insan. Kendisini seviyoruz ve hem Göztepe'nin bir taraftarı olduğu için, hem de takımımıza hep destek verdiği için yanındayız" şeklinde konuştu. Kaya'yı bir vekilden ziyade bir ağabey olarak gördüklerini belirten Göztepe Taraftar Grubu Liderlerinden Bahadır Özer ise, "Göztepe taraftarı vefalıdır. Kendisine destek vereni asla unutmaz. Herkes unutur ama Göz Göz unutmaz. Göztepe camiası için vekil değil bir abi. Ne zaman telefon açsak, gece demeden gündüz demeden yanımızda. Biz onun her adımında yanındayız" ifadesinde bulundu. 

KAYA: İZMİRLİYİM, GÖZTEPELİYİM. TAKIMIMIZIN, CAMİAMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ! 

Taraftarlara destekleri için teşekkür eden Kaya ise, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Göztepe'nin yanında olacağını ifade etti. Göztepe'nin bir taraftarı olarak kulübün ve camianın taleplerini yerine getirme noktasında canla başla çalışmaya devam edeceğini belirten Kaya, "Ben İzmirliyim, Göztepeliyim. Şanlı Şerefli Göztepe taraftarının bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Biz takımımızın her zaman yanındayız. Bugüne kadar verdiğimiz mücadeleler ortada. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nu davalar açarak engellemeye kalktılar, istemediler, yaptırmayız dediler ama biz yaptık. İşte eser burada, Göztepemiz için yükseldi. Torbalı'daki tesisler için tahsis ettirdiğimiz araziyi geri aldılar, içine buğday ekip poz verdiler. Yine engellediler, şimdi taraftarın tepkisiyle geri adım atmış gibi görünüyorlar ama yine yaptırmazlar. Onu da biz çözeriz, kimse merak etmesin. Söz konusu İzmir olunca, söz konusu Göztepemiz olunca geri kalan her şey teferruattır" dedi. 

KASAPOĞLU'NUN ADAYLIĞI İZMİR SPORUNU GÜÇLENDİRECEK 

İnciraltı'ndaki planlama çalışmalarının neticesinde, burada da Göztepe ve diğer İzmir kulüpleri için spor alanları, tesis imkanları doğacağını hatırlatan Kaya, yeni dönemin de İzmir sporu için bambaşka olacağını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun İzmir'den adaylığının da bu noktada büyük bir şans olduğunu vurgulayan Kaya, "İzmir'de spora verdiğimiz destekler yeni dönemde de artarak devam edecek. İnciraltı planlaması neticesinde, orada spor kulüplerimiz için yerler ayrılıyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu İzmir'den, bölgemizden milletvekili adayı. Spora verdiği destekler, bu konudaki mücadeleleri ortada. Elimiz çok güçlü. İzmir sporu altın çağını yaşayacak. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz" ifadesinde bulundu.

 
Göztepe evinde Eyüpspor'u ağırlayacak
 
Efes Selçuk'ta alt yapı tamam, sıra yol yenilemede!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili İnan'dan CHP'li belediyelere 'gençlik' eleştirisi: Bir tane bile icraatları yok!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp ...
Akşener: Helal oylarınızla başbakan olmak istiyorum
İYİ Parti lideri Meral Akşener, iftar programında yaptığı konuşmada, "Sizin ...
F-16 açıklaması: Onay sürecine doğru gidiyoruz
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında ABD'nin ...
 
Kasapoğlu'ndan 'hizmet' çıkışı: İzmir, Ankara ve İstanbul'dan daha fazlasını aldı!
Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Mehmet Muharrem ...
Vatan Partisi İzmir 28. Dönem milletvekili adaylarını tanıttı
Vatan Partisi İzmir 28. dönem milletvekili adaylarını kamuya tanıtmak ...
İnce, Memleket Partisi'nin selamlama işaretini tanıttı
Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, partisinin ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazı için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının 20 Nisan'da çıkarılacağını ...
AK Parti İzmir'de 'tek millet iki devlet' günü!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'yı ziyaret eden Azerbaycan-Türkiye ...
Bakan Kasapoğlu İzmir'de muhtarlarla buluştu
AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı olan Kasapoğlu, Buca'daki bir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri