POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
DEM Parti’den CHP’ye kritik ziyaret
DEM Parti’den CHP’ye kritik ziyaret
Yeni müfredat taslağı için 45 bin 636 görüş bildirildi
Yeni müfredat taslağı için 45 bin 636 görüş bildirildi
Reçeteli uyuşturucu ticareti: 36 tutuklama
Reçeteli uyuşturucu ticareti: 36 tutuklama
Silahlı çatışmada yoldan geçerken göğsünden vuruldu
Silahlı çatışmada yoldan geçerken göğsünden vuruldu
14 Nisan 2023 Cuma - 23:26

Kasapoğlu'ndan 'hizmet' çıkışı: İzmir, Ankara ve İstanbul'dan daha fazlasını aldı!

Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, '21 yıldan beri Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde İstanbul, Ankara ne alıyorsa İzmir de aynı inançla, aynı motivasyonla hizmet aldı. Belki bazı noktalarda daha fazlasını da aldı. Bizim hizmet anlayışımızda hiçbir zaman ayrıştırma yok" dedi.

Kasapoğlu ndan  hizmet  çıkışı: İzmir, Ankara ve İstanbul dan daha fazlasını aldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'de yerel yönetimlerin kente vefa göstermediğini söyleyerek, "Milli Mücadele'nin bu kahraman şehrinin sahip olduğu potansiyele, öneme rağmen yeterli itinayı ve hassasiyeti yerel yönetimlerin göstermediğini görüyoruz." dedi.

İzmir'den AK Parti milletvekili adayı olarak gösterilen Kasapoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu kökenli vatandaşların üyesi olduğu İzmir'deki hemşehri derneklerinin Konak ilçesinde bir otelde düzenlenen buluşmasına katıldı.

Kasapoğlu, Türkiye'nin 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çok zor günlerden geçtiğini ifade ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlikle acıların paylaşıldığını vurguladı.

Memleketin her kesimiyle kucaklaştıklarını ifade eden Kasapoğlu, "Hiçbir zaman kendimizi bir sürece mahsus bir tavırla sınırlamadık. Her daim Türkiye'nin 85 milyon evladının ayrılmaz bir bütün olduğu inancıyla bu kardeşliği, atmosferi güçlendirme gayretinde hareket ettik. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü, beraberliğini, kardeşliğini maalesef bir tehdit unsuru olarak görenlere inat hiçbir zaman kardeşliğimizden, hiçbir zaman inancımızdan, tavrımızdan taviz vermedik." dedi.

- "Vefa eden vefa bulur"

Bakan Kasapoğlu, İzmir'in de Türkiye'nin her yerinden gelen vatandaşları bağrına bastığını söyleyerek, şöyle konuştu:

"Vefa eden vefa bulur. İzmir'de maalesef yerel yönetimlerin pek çoğunun vefa göstermediğini görüyoruz. Milli Mücadele'nin bu kahraman şehrinin sahip olduğu potansiyele, öneme rağmen yeterli itinayı ve hassasiyeti yerel yönetimlerin göstermediğini görüyoruz. 21 yıldan beri Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde İstanbul, Ankara ne alıyorsa İzmir de aynı inançla, aynı motivasyonla hizmet aldı. Belki bazı noktalarda daha fazlasını da aldı. Bizim hizmet anlayışımızda hiçbir zaman ayrıştırma yok. Hiçbir zaman bölmek, parçalamak ayrı düşünmek yok. Ötekileştirmek yok. Hak edene, en ihtiyacı olana gereken hizmeti, gereken yatırımı sağlamak anlayışı var."

Kasapoğlu, İzmir'in daha güçlü bir sanayi şehri olması için gösterdikleri gayreti daha üst noktaya çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

- "İzmir'de belediyelerin gençlik alanında yaptığı hizmet yok"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan ise AK Parti iktidarının tüm Türkiye'ye büyük hizmetler verdiğini ve yeni projelerle hizmet vermeyi sürdüreceğini söyledi.

AK Parti'li yerel yönetimlerin de hem şehircilik hem de gençlik konularındaki başarılı çalışmalarını vatandaşlarıyla buluşturduğunu ifade eden İnan, "İzmir'de yerel yönetimlere ait gençlik merkezi gösteremezsiniz, belediyelerin gençlik alanında yaptığı hizmet yok. Fakat İstanbul Fatih Belediyesinin yaptığı 11 tane kütüphane var, ultra teknolojik, gençler kütüphanede sıra bekliyorlar. İzmir'de 1 tane yok." dedi.

İnan, İzmir'in yerel yönetim hizmetleri kapsamında şehircilik ve gençliğe yönelik yatırımlarda çok geride kaldığını söyleyerek, İzmir'in gençlerinin daha iyi yetişmesi, daha ferah ortamda eğitim hayatını sürdürmesi için çok çaba göstereceklerini belirtti. ?

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da Türkiye'de Kürt sorunu bulunmadığını, diğer tüm sorunların da birlik ve beraberlikle aşılabileceğini belirtti.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır ise buluşmaya katılanların ramazan ayını kutlayarak yeni dönemde milletvekili olmasa da sahada vatandaşlarla bir arada olacağını ifade etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise kadim toprakların kültürlerini en güzel şekilde yaşatan hemşehri derneklerinin önemli bir görev üstlendiğini dile getirdi. (AA)

 
Galatasaray'dan Kayserispor'a farklı tarife!
 
Show TV'den Kızılcık Şerbeti açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vatan Partisi İzmir 28. Dönem milletvekili adaylarını tanıttı
Vatan Partisi İzmir 28. dönem milletvekili adaylarını kamuya tanıtmak ...
İnce, Memleket Partisi'nin selamlama işaretini tanıttı
Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, partisinin ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazı için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının 20 Nisan'da çıkarılacağını ...
 
AK Parti İzmir'de 'tek millet iki devlet' günü!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'yı ziyaret eden Azerbaycan-Türkiye ...
Bakan Kasapoğlu İzmir'de muhtarlarla buluştu
AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı olan Kasapoğlu, Buca'daki bir ...
Kılıçdaroğlu'ndan gençlere: 'Tatile gideceğim' demeyin!
Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere seslenerek "Sakın ola ki ‘Bu pazar işim vardı’ ...
 
Mısır'dan 11 yıl sonra Türkiye'ye ilk resmi ziyaret
Mısır'dan Türkiye'ye 11 yıl sonra ilk kez resmi ziyaret gerçekleşti. Mısır ...
"Şehirlerimizi en güzel haliyle yeniden ayağa kaldıracağız"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da depremzedeler için çalışmalarına ...
AK Partili Sağır: Bu süreç kişilerin çok üstünde!
2023 seçim sonuçlarının İzmir’de köklü bir değişime gebe olduğunu söyleyen ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri