POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Huzurevinde hastaya şiddet kameraya takıldı!
Huzurevinde hastaya şiddet kameraya takıldı!
BMGK'dan Gazze'de ateşkes kararı
BMGK'dan Gazze'de ateşkes kararı
Tarihi görüşme: Erdoğan 18 yıl sonra CHP'ye gidecek
Tarihi görüşme: Erdoğan 18 yıl sonra CHP'ye gidecek
Türkiye hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup
Türkiye hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup
25 Kasım 2018 Pazar - 11:58

AK Partili Olgun: Bu seçim konvoy olmasın!

Seçim kampanyası kapsamında temaslarına hız veren Olgun, Torbalı Emlakçılar Derneği ve Ayrancılar Konakkaleliler Derneğini ziyaret etti. Projeleri ile ilgi gören Olgun, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçiminde konvoy ve çevre kirliliğine son verilmesi önerisinde bulundu.

AK Partili Olgun: Bu seçim konvoy olmasın!

AK Parti Torbalı Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasının ardından yoğun bir seçim kampanyasına start veren Abdulvahap Olgun çalımlarını hızlandırdı. Bugüne kadar birçok ziyaret gerçekleştiren Olgun, son olarak Torbalı Emlakçılar Derneği (TOREMDER) ve Ayrancılar Konakkaleliler Derneği üyeleriyle buluştu. Her gittiği davette büyük bir coşku ve sevgi seli karşılanan Olgun, iki ziyarette de Torbalı için hazırlamış olduğu 20 büyük projeyi anlatarak tam not aldı.   Torbalı Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Filiz ve Konakkaleliler Kültür ve Dayanışma Derneği adına konuşma yapan Uğur Kığı, Olgun’un adaylığının önemli olduğunu vurgulayarak başarı dileğinde bulundu. Hazırlamış oldukları projelerin mimar, mühendis, akademisyen ve şehir plancısı gibi meslek dallarından insanlara danışarak ortaya çıktığını vurgulayan Olgun, işi uzmanlarıyla yola çıktıklarını söyledi. Torbalı’nın sorunlarına kökten çözüm bulacaklarını ve gerekirse yumruklarını masaya vurmaktan çekinmeyeceklerinin altını çizen Olgun, mutsuzluklardan mutluluk çıkarmak için değil hizmet adına göreve talip olduklarını yineledi.

PROJELER KONUŞULSUN
Seçim çalışmaları için şartların değişmesi gerektiğini belirten Olgun, gürültü ve ses kirliliğinin yaşanmaması için alternatif yolların kullanılmasını önerdi. Olgun, “Yaşadığımız çağ artık dijital bir çağ. Ve her adayın artık sosyal medya, televizyon ve alternatif yollarla projelerini anlatarak kendilerini ifade etmeleri gerektiğine inanıyorum. Alışılagelmiş seçim çalışmaları nedeniyle hem gürültü kirliliği hem de gelişigüzel afiş asılmasıyla çevre kirliliği yaşanıyor. Artık bunları geride bırakarak sadece proje ve çalışmaların konuşulduğu ortama ihtiyacımız var. Sabahtan akşama kadar şarkı çalmak ve slogan atmakla ilçeye hizmet edilmez. Gelin bu seçimde kavga gürültü yapmadan, polemiğe girmeden projeler üzerinden yarışalım. Bakın bu derneklerin kapısı herkese açık. Her aday gelsin ben bu şehre ne katabilirim diye anlatsın. Biz her gün gerek sosyal medya da gerek ise televizyonlara çıkıp Torbalı için projelerimizi anlatıyoruz. Bu şehrin sorunlarını çözerek marka bir şehir olması gerektiğini söylüyoruz. Biz hazırız derken sadece slogan olsun diye söylemedik.” ifadelerini kullandı. 

GENEL İKTİDAR İLE YEREL HEP BULUŞSUN
Günü kurtaran çözümler nedeniyle sorunların daha çok büyüdüğünü ve Torbalı’nın yıllardır ihmal edildiğini belirten Olgun, “Torbalı çok göç alıyor, köklü çözümlere ihtiyaç var. Günü kurtaran çözümler ilerleyen dönemde katlanarak daha büyük sorunlara yol açacaktır. Hem alt hem de üst yapı olarak ilçemiz beklenen büyümenin gerisinde kalmamalı. Görev verilmesi halinde hiç vakit kaybetmeden çalışmaya başlayarak hem aradaki farkı kapatacağız hem de gelecek için önemli adımlar atacağız.  Her mahalleye özen göstererek toplu bir büyüme elde edeceğiz. Bu şehrin imkânları çok fazla, yeter ki yapılmak istensin. İktidar partisi ile uyum içerisinde ilçemize çalışarak yapılmayanı yapmak istiyoruz. 1983-1993 yılları arasında Anavatan Partisi iktidardayken sırf parti farklılığı nedeniyle Torbalı hizmet alamadı. Yani koca 10 yıl kaybetmiş olduk. Biz şu andaki durumu azami olarak değerlendirmek istiyoruz. Standart bir belediye değil çağ açan bir belediye anlayışı içerisinde olacağız. Gerekli irade ve kararlılıkla her sorunun üzerine giderek çözüm üreteceğiz. Kaybedecek vaktimiz artık yok. El ele hep birlikte yeni Torbalı için çalışacağız.” dedi.
 

 
'Can dostu' için hukuk mücadelesi başlattı
 
Pınar Karşıyaka fark yarattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: MHP hükümet sistemini korumak için...
Bahçeli, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin her aşamasında MHP'nin de ...
Sındır'dan anlamlı mesaj: Bir çocuğun hayatından...
Sındır, “Bir çocuğun hayatından daha değerli ne olabilir. Çocuklarımızın ...
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'dan MHP'ye sert 'ittifak' tepkisi!
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar, ...
 
CHP'li Bakan İzmir'de satılan kamu arazilerini sordu!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir’de satılan ve kiralanan kamu arazilerinin akıbetini sordu.
CHP'li Özkan'la A'dan Z'ye seçim gündemi: İzmir'de rekor kıracağız!
CHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Özkan, Gerçekizmir’e konuştu. ...
AK Parti'de İzmir açıklanmadı... İşte 40 ilin adayları!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 büyükşehir ...
 
CHP'li Kılıç'tan 24 Kasım vefası!
CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kılıç, “24 Kasım Öğretmenler ...
CHP'li aday adayına özel günde özel destek!
CHP'de aday adayları alanda çalışmalarını sürdürürken, aday adaylarına ...
CHP Konak'ta aday adayları bir araya geldi: Gruşçu'dan birlik beraberlik mesajları
CHP Konak İlçe Örgütü önemli bir buluşmaya imza attı. CHP Konak Belediye ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri