POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
1 Mayıs 2023 Pazartesi - 12:57

AK Partili Saygılı'dan miting mesajı: Gördük ki İzmir kimsenin kalesi değildir!

AK Partili Saygılı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingine gösterilen ilgi için İzmir halkına teşekkür etti. Saygılı, "Gördük ki, İzmir’in tek sahibi var, o da İzmirlilerin kendisidir. İzmir kimsenin kalesi değil, kimsenin emir kulu değildir. İzmir öngörülüdür, adildir, vatanının bölünmez bütünlüğünü tehdide dur der, bayrağını sonuna kadar sahiplenir. Bunu o meydanda bir kez daha gösterdi" dedi.

AK Partili Saygılı dan miting mesajı: Gördük ki İzmir kimsenin kalesi değildir!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yaptığı yazılı açıklamada, işçilerin bayramını kutladı, İzmir’e teşekkür etti. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayan Saygılı; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingine gösterilen ilgi için İzmir halkına teşekkür etti.

Başkan Saygılı, “Gördük ki, İzmir’in tek sahibi var, o da İzmirlilerin kendisidir. İzmir kimsenin kalesi değil, kimsenin emir kulu değildir. İzmir öngörülüdür, adildir, vatanının bölünmez bütünlüğünü tehdide dur der, bayrağını sonuna kadar sahiplenir. Bunu o meydanda bir kez daha gösterdi. İzmirli hemşerilerimize Cumhurbaşkanımızı ağırlarken gösterdiği teveccüh ve Cumhur İttifakı’na verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Bu güveni boşa çıkarmayacağız.” dedi.

1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayan Başkan Saygılı, yaşanan tüm zorluklara rağmen, çalışan, üreten kesimi ayakta tutmak, hayat mücadelesine destek vermek için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı şöyle konuştu, “AK Parti bugünü resmi tatil yapan partidir. Her dönemde, işçinin, alın terinin hakkını aldığı pek çok adım atmıştır. Her zorlukta ilk koruduğu kesim çalışan kesim olmuştur. Unutulmamalıdır ki; AK hareket, ülkenin en zor dönemlerinde emekçilerin ve onların ailelerinin ihtiyaçlarından, aşılamayan sorunlarına çare olarak doğmuştur. Bundan böyle de öyle olacaktır.

Gönül bağının yansıması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir buluşmasından çok memnun ayrıldığını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, açıklamasında şu sözlere yer verdi;  “Meydan da mutluydu, Sayın Cumhurbaşkanımız da. Zaten şahsının İzmir’e özel bir gönül bağı var. Tüm bakanlarımız buradaydı, İzmir’e seslendi. İzmir de vatanseverliğini, Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na duyduğu güveni yoğun katılımı, coşkusuyla gösterdi. Şehrimizin en büyük alanını doldurup taşırarak gösterdi. O muazzam fotoğraf, kurulan gönül bağının yansımasıydı. Cumhuriyetin gereklerini, muasır medeniyet seviyesi hedeflerini gözeten AK Parti, gelişimden yana tutumunu, 21 yıldır yürüttüğü icraat siyaseti ve demokratik adımlarıyla en somut biçimde ortaya koydu. İzmir bunu görüyor. İnanıyorum, gereğini de yapacaktır.”

İzmir, gerçek hizmet aşkını gösteren ibredir

“İzmirliler, Türkiye’nin nereden nereye geldiğini, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu Gündoğdu Meydanı’nda Cumhurbaşkanımızın sözlerini en gür sesiyle tekrarlayarak gösterdi.” diyen Başkan Saygılı, ‘’Gördük ki, İzmir’in tek sahibi kendisidir. İzmir kimsenin kalesi değil, memlekete hizmet sevdasının kantarı, hizmet aşkını gösteren ibredir. İzmir, kimsenin kuklası olmayacak kadar başı dik, mağrur bir şehirdir. Her zorlukta ve engelde, gözünü daldan budaktan sakınmayan, gözü kara, yürekli bir şehirdir. Kendisine sırtını dayayanla, önünü açanı ayırt eder. Birleştirenle böleni ayırt eder. Dayatmaya, ayarlarıyla oynanmasına izin vermez. Avrupa basınının da dikkatini çeken de buydu. İzmir’in birilerinin iddia ettiği gibi kendi kaleleri olmadığıydı. Tüm hemşerilerimize, samimi destekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

14 Mayıs gecesi aynı coşkuyla

Aynı coşkulu buluşmaların, 14 Mayıs gecesi Türkiye’nin her köşesinde olduğu gibi; İzmir’de de gerçekleşeceğini söyleyen Başkan Saygılı; “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirdiğimiz; vatan ve millete tartışmasız hizmetin tek adresi AK Parti’yi, Cumhur İttifakı’nı yeniden iktidar yaptığımız o günün gecesi, ihya gecesi olacaktır. İzmir’in gösterdiği teveccühle çok daha büyük bir heyecanla alanda olacağız. İzmir’i kucaklamaya devam ediyoruz. 21 yıldır yaptığımızı yapmaya devam edeceğiz. Tarihi sandığa geri sayım başladı. Hiç şüphemiz yok, o sandıktan, Türkiye’nin yükselen yıldızı çıkacak.” diye konuştu.

 
CHP'li Aslanoğlu'ndan 'miting' çıkışı... Sayı verdi ve ekledi: Kıyaslamak abesle iştigal olur!
 
3600 ek gösterge: Memurların tamamı yararlanacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Aslanoğlu'ndan 'miting' çıkışı... Sayı verdi ve ekledi: Kıyaslamak abesle iştigal olur!
CHP İl Başkanı Aslanoğlu siyaset gündemine damga vuran Millet İttifakı ...
CHP İzmir'de büyük miting sonrası başkanlar zirvesi!
CHP İl Başkanı Aslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ile birlikte ...
Kasapoğlu'ndan Alsancak Stadı paylaşımı: Çok emek verdik, İzmir'e yakıştı!
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2021 yılında açılışı ...
 
CHP'li Nalbantoğlu: Fotoğraf meydanda, sonuç da sandıktan çıkacak!
İzmir’de gerçekleşen Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet ...
AK Partili Sürekli: İzmir tarih yazdı!
Sürekli, çalışmalarına Bergama ve Aliağa ilçelerinde devam etti. Gündoğdu ...
Cumhurbaşkanı adayı Oğan oy oranını açıkladı!
ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan katıldığı bir canlı yayında, ...
 
CHP Gençlik Kolları yöneticisine afiş saldırısı!
CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut, ‘Dikkat! Attığın oy ...
Erdoğan: 1 Mayıs’ı gerçek anlamda işçi bayramı yaptık
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir ...
Erdoğan açıkladı: IŞİD lideri etkisiz hale getirildi!
Katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri