POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Sahile vuran ceset, ‘seçmen kağıdı’ndan teşhis edildi
Sahile vuran ceset, ‘seçmen kağıdı’ndan teşhis edildi
Cani koca 4 gün içinde yakalandı!
Cani koca 4 gün içinde yakalandı!
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinden detaylar!
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinden detaylar!
MSB duyurdu: 13 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 13 terörist etkisiz hale getirildi
12 Mart 2023 Pazar - 01:37

Akşener'den Zan'a: Allah senden bin kere razı olsun

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ı ziyaret etti. Deprem bölgesinde halen çadır ve konteyner sorunu olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bizimle tartışacaklarına süratle onları çözsünler" dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Hatay'daydı. Akşener, "Deprem esnasında biz rakip değiliz. Ben deprem bölgesine ikinci gelişimde ilk defa rozet taktım. Çünkü burada kim kimdir, hangi görüştendirin önemi yok" ifadelerini kullandı.

Akşener den Zan a: Allah senden bin kere razı olsun

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ı ziyaret etti. Deprem bölgesinde halen çadır ve konteyner sorunu olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bizimle tartışacaklarına süratle onları çözsünler" dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Hatay'daydı. Akşener, "Deprem esnasında biz rakip değiliz. Ben deprem bölgesine ikinci gelişimde ilk defa rozet taktım. Çünkü burada kim kimdir, hangi görüştendirin önemi yok" ifadelerini kullandı. İskenderun ziyaretinde ise eski futbolcu Gökhan Zan ile karşılaşan Akşener, Zan'a "Oğlum sen bizi ayağa kaldırdın, Allah senden bin kere razı olsun" diyerek sarıldı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremlerden etkilenen Kahramanmaraş'ın ilçelerini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Hatay'daydı. Akşener'e de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu çadırları gezdi. Yetkililerden bilgi alan CHP lideri, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geceyi Nurhak'ta çadırda geçiren Kılıçdaroğlu, daha sonra Elbistan ilçesine geçti.

Kılıçdaroğlu ve Akşener deprem bölgesinde - 1

''MÜMKÜN OLDUĞUNCA KISIR SİYASETİN DIŞINA ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUZ''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin eleştirilerinin anımsatılması üzerine Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Kısır tartışmaların tamamen dışındayız. Şunlar ne, bunlar hizmet değil mi Allah aşkına? Hizmettir bu. Yani 'mış gibi yapmak' falan filan bunları bıraksınlar. Kim neyi tutabiliyorsa hangi derdi çözebiliyorsa birlikte yapalım, birlikte çözelim. İlla, 'Siz bir şey yapmıyorsunuz.' Yapıyoruz arkadaşlar. İşte muhtarımız burada, geziyoruz, gözlüyoruz, gözlerimizle de görüyoruz. Başsağlığı diliyoruz, acıları paylaşıyoruz. Mümkün olduğunca kısır siyasetin dışına çıkmaya çalışıyoruz. Bizi buraya hapsetmeye çalışıyorlar. Yok efendim ya yok böyle bir şey."

Deprem olurken burada yaşanan acıyı hissetmemenin mümkün olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Böyle bir şey olmaz. Burada göçük altında olacak, sen orada diyeceksin ki 'Ben bir şey yapmıyorum.' Olmaz efendim. Hep beraber. Bakın buraya ilk gelen Mansur başkan, gidin bakın. Sorun arkadaşlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ilk deprem olduğunda, ikinci gün ben geldim, arkadaşlar." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, daha sonra Elbistan Otogarı yanına Cansuyu Derneğinin kurduğu aşevine uğradı. Burada bir süre kalan Kılıçdaroğlu, ardından Ekinözü ilçesine hareket etti. Ekinözü yolu üzerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını inceleyen Kılıçdaroğlu, ilçede vatandaşlar ile CHP ve İYİ Parti ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu ve Akşener deprem bölgesinde - 2

''MAYIS'IN 14'ÜNE HAZIRLANIN, YENİ BİR ANLAYIŞI EGEMEN KILACAĞIZ''

Afşin'de de kendisini bekleyen vatandaşlarla kısa süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, alandakilere seslendi. Yakınlarını kaybeden depremzedelere başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, "Emin olun, bu bölgenin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mansur Başkan yanınızda. Diğer il ve ilçelerde de belediye başkanlarımız yanınızda olacak. Gerçekten de bu ülkenin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Bütün sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz. Mayıs'ın 14'üne hazırlanın. İnşallah göreceksiniz yeni bir anlayışı egemen kılacağız. Yani zihniyeti değiştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'na ziyaretlerinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan yardımcıları Ali Öztunç ve Seyit Torun, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu ve Akşener deprem bölgesinde - 3

AKŞENER, İMAMOĞLU İLE DEPREM BÖLGESİNDE

Millet İttifakı'ndan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Hatay'daydı. Akşener'e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşlik etti.

Akşener, konuşmasında birlik vurgusu yaptı, deprem esnasında rakip olmadıklarını söyledi.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

''Şimdi bu depremden çıkarılacak dersler var. Sayın Erdoğan bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak o sabah en geç 8'de bütün partilerin genel başkanlarını örneğin Çankaya'da toplayıp fikirlerimizden faydalanıp aynı zamanda da desteklerimizi istemeliydi. Bir araya gelseydik, fikirlerimizi söyleseydik bütün imkanlarımızı bir araya getirseydik bu deprem nasıl yönetilirdi? Acaba acılarımız daha az nasıl hissettirilebilinirdi ve çok daha hızlı dertlerin çözümü nasıl sağlanabilirdi?

Deprem esnasında biz rakip değiliz. Ben deprem bölgesine ikinci gelişimde ilk defa rozet taktım. Rozesiz geldim ben buraya. Çünkü orada kim kimdirin, hangi görüştedirin önemi yok. Orada hepimiz insanız, hepimiz dardayız ve hepimiz bir aradayız. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için.''

Kılıçdaroğlu ve Akşener deprem bölgesinde - 4

"SEN BİZİ AYAĞA KALDIRDIN"

Akşener'in bir sonraki durağı ise İskenderun'da sahra hastanesi oldu.

Çocuklarla sohbet ederek oyuncak dağıtan Akşener, hastalara "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Burada eski futbolcu Gökhan Zan ile karşılaşan Akşener, Zan'a "Oğlum sen bizi ayağa kaldırdın, Allah senden bin kere razı olsun" diyerek sarıldı. (AA)

 
Göztepe sahasında son dakikada yıkıldı: 1-1
 
İnce'den AK Parti'ye HÜDA PAR eleştirisi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de başkanlar ve meclis üyeleri için flaş adaylık genelgesi
Seçim tarihinin belli olmasının ardından gözler kamu çalışanları ile adaylık ...
Ata İttifakı'nda kurulurken ayrılık!
Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Sinan Oğan olduğunun açıklamasının ...
HÜDA PAR'dan Cumhur İttifakı kararı!
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı kaldı. ...
 
''AYM terör örgütünün arka bahçesi olmuştur''
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın 14 Mayıs seçimlerine ...
Cumhur İttifakı genişleyecek mi? Erdoğan açıkladı!
Cumhur İttifakı genişleyecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''14 Mayıs destanını, ...
Seçime kaç parti katılacak? YSK açıkladı!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs'ta yapılacak seçime 36 siyasi partinin ...
 
Özdağ cumhurbaşkanı adayını açıkladı!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 'Ata İttifakı'nın 2023 seçimleri ...
İYİ Parti İzmir Divan Kurulu Çıray'la toplandı
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı seçim çalışmalarına başladı. Seçimlerin ...
Kılıçdaroğlu: Yaraları sarmaya çalışıyoruz!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 Şubat Depremlerinden etkilenen ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri