POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'ye şampiyonluk yarışında ağır darbe!
Fenerbahçe'ye şampiyonluk yarışında ağır darbe!
Kabine sonrası kritik başlıklarda önemli mesajlar!
Kabine sonrası kritik başlıklarda önemli mesajlar!
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
30 Temmuz 2023 Pazar - 08:39

Aliağa Sanat Günleri'nde rock şöleni!

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde hazırlanan ‘Aliağa Sanat Günleri’nde yaz konserleri kapsamında sahne alan alternatif rock müziğin sevilen grubu maNga ve Dedublüman, şarkılarıyla Aliağalı müzikseverleri coşturdu.

Aliağa Sanat Günleri nde rock şöleni!

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde hazırlanan ‘Aliağa Sanat Günleri’nde yaz konserleri kapsamında sahne alan alternatif rock müziğin sevilen grubu maNga ve Dedublüman, şarkılarıyla Aliağalı müzikseverleri coşturdu. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda arka arkaya sahne alan iki grup, konser alanını dolduran hayranlarına rock müziğin tadını doyasıya yaşattı.

Sinemadan çocuk gösterimlerine, konserlerden yetişkin tiyatrolarına kadar birçok sanatsal etkinliğin yer aldığı ‘Aliağa Sanat Günleri’, büyükten küçüğe Aliağalıların yaz akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Aliağa Sanat Günleri’nde bu hafta Helvacı Meydanı ve Şehit Oğuz Özgür Çevik Parkı’nda ‘Kim Bu Aile?’ isimli film sinemaseverler ile buluştu. Çocuk tiyatroları kapsamında ise Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nda gösterime sunulan ‘Karlar Ülkesi’ minik izleyicisine keyifli anlar yaşattı.  

‘KİBARLIK BUDALASI’ 740’INCI OYUNUNU ALİAĞA’DA SAHNELEDİ
Tiyatro şöleni kapsamında bu hafta, Moliere’in ölümsüz eseri ‘Kibarlık Budalası’, 740’ıncı oyunu ile Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Oruç Kaptan, Aydan Şener ve Hakan Altıner gibi oyuncuların rol aldığı oyun, gecenin sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, iki perde halinde sahnelenen ve büyük beğeni toplayan oyunu Aliağalı tiyatroseverler ile birlikte izledi.

İki ay olarak planlanan ‘Aliağa Sanat Günleri’nde temmuz ayı maNga ve Dedublüman konseriyle son buldu. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda ilk olarak Dedublüman sahne aldı. Grup, seslendirdiği ‘Belki’, ‘Gamzedeyim Deva Bulmam’, ‘Sakladığın Bir Şeyler Var’ gibi sevilen şarkılarıyla hayranlarını mest etti. Sahnede fırtınalar estiren ünlü grup, konser alanını dolduran sevenlerine gece boyunca keyifli anlar yaşattı.  

Dedublüman’ın hemen ardından bir diğer rock müzik grubu MaNga sahne aldı. Konserine ‘Alacaklı Topraklar’ adlı parçasıyla başlayan grup, konser boyunca seslendirdiği; ‘Bitti Rüya’, ‘Dünyanın Sonuna Doğmuşum’, ‘Dursun Zaman’, ‘Beni Benimle Bırak’ gibi sevilen parçalarıyla hayranlarına rock müzik şöleni yaşattı. Rock müzik tutkunları, grubun seslendirdiği tüm şarkılara eşlik ederken kendilerini şarkıların ritmine kaptıran gençler, bir an bile yerlerinde durmadı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan MaNga, konserini ‘Bir Kadın Çizeceksin’ adlı hit parçasıyla sonlandırdı.

BAŞKAN SERKAN ACAR’DAN MANGA VE DEDUBLÜMAN’A TEŞEKKÜR
Konserin bir bölümünde sahneye davet edilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MaNga ve Dedublüman’a Aliağa Sanat Günleri’ne katılımlarından dolayı teşekkür ederek, kendilerine Aliağalı üretici kadınlar tarafından el emeği ile üretilen, Aliağa yöresine özgü, tarihi ‘Helvacı Kilimi’ hediye etti. En büyük teşekkürü konser alanını dolduran sanatseverlere eden Başkan Serkan Acar, “Tüm etkinliklerimizde yanımızda olan, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her şeyin en iyisine layık Aliağalılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.  

 
Kamyonet otoyolda duran otomobile çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
 
Nijer'de cunta ECOWAS'a meydan okudu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Bir Diplomatik Zaferin Öyküsü' APİKAM’da!
Türkiye Cumhuriyeti'nin tapu senedi olarak anılan Lozan Antlaşması’nın ...
Seferihisar'da 'Kaleiçi Yaz Sohbetleri' günü
Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen Kaleiçi Yaz Sohbetleri’nin ...
'Gıda Krizinden Gıda Egemenliğine: Bir yol var' kitabı raflarda
Tarım, gıda, ekoloji alanlarında yazdığı yazılar ve dosya haberleriyle ...
 
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti
Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, ...
'Lozan' oyunu 100. yıl şerefine prömiyer yaptı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Lozan Antlaşması’nın 100. yılında Ataol Behramoğlu’nun ...
Yeşilova Höyüğü'nde 8 bin yıllık 'sayı taşı' ve balta bulundu
Bornova ilçesindeki Yeşilova Höyüğü'nde yeni sezon kazı çalışmaları başladı, ...
 
Ürkmez'de 'Artist Mektebi' ile açıldı!
Festivalin ilk günü, Kültür ve Sanat Merkezi’nin Tiyatro Atölyem oyuncuları ...
Anadolu’nun aşıkları Bornova’da buluştu
Ünlü Halk Ozanı ve  Şair Aşık Veysel, Bornova’da düzenlenen konserde anıldı. ...
Aliağa Sanat Günleri'nde Sıla rüzgarı!
Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde hazırlanan ‘Aliağa Sanat ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri