POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
8 Ağustos 2021 Pazar - 14:00

Apartmanda dehşet: Kedi besliyor diye bıçakla saldırdı, yüzünü yardı!

İzmir’de ikamet eden Savran ailesi, apartman önündeki kedileri besledikleri için üst kat komşuları R. K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 57 yaşındaki Baba Kadir Savran’ın yüzü aldığı bıçak darbesiyle boydan boya yarılırken, R.K. saldırıya sebep olarak kedilerin arabasının üzerine çıkmasını gösterdi.

Apartmanda dehşet: Kedi besliyor diye bıçakla saldırdı, yüzünü yardı!

İzmir’in Karabağlar ilçesi Yurtoğlu Mahallesi’ndeki Can Apartmanı sakinleri 7 Ağustos Cumartesi günü dehşeti yaşadı. 21 yıldır bu apartmanda ikamet eden hayvansever Savran ailesi üst kat komşuları tarafından kan donduran bir saldırıya maruz bırakıldı.

İlkses Gazetesi'nden Çağla Geniş'in haberine göre apartman önündeki sokak kedilerini besledikleri için defalarca sözlü tacize uğrayan ve tehditler alan aile, bu kez bıçak darbeleriyle yüz yüze kaldı. Olay günü öğlen saatlerinde pazaryerine gitmek için evinden çıkan 57 yaşındaki baba Kadir Savran’ı üst kat komşuları R.K. kedileri beslediği için bir kez daha tehdit ederek üzerine yürüdü. R.K daha sonra eve çıkıp eline bir bıçak alarak Kadir Savran’a gelişi güzel sallamaya başladı. 57 yaşındaki adamın yüzü aldığı bıçak darbesiyle boydan boya yarıldı. Ardından Kadir Savran’ın kızı 23 yaşındaki Tuğba Savran’a da saldıran R.K. genç kızın karnına 10 kez bıçak sokmaya çalıştı. R.K. dehşeti bu saldırılarla da bitmedi. Bıçak yamulduğu için eve çıkıp bu kez daha büyük bir bıçak alan gözü dönmüş adam, aileye bir kez daha saldırdı. Öte yandan olay sırasında panik atak hastası 55 yaşındaki Anne Berrin Savran yaşadığı korkuyla iki kez bayılarak düşüp başına darbe aldı.

KARAKOLDA TEHDİTLERE DEVAM ETTİ

Apartman sakinlerinin toplanmasının ardından evine dönen R.K. saldırının ardından olay yerine gelen emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Daha önce cinayetten hüküm giyerek ceza yattığı öğrenilen R.K.’nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi. Ailenin yetkililerden aldıkları bilgilere göre R.K. saldırıya sebep olarak kedilerin arabasının üzerine çıkmasını gösterdi ve karakolda tehditlerine devam etti. R.K. olaya şahit komşulara Savran ailesi için “Şikayetçi olurlarsa onları yaşatmam” dediği öğrenildi.

AİLE DEHŞETİ ANLATTI

Yüzüne 18 dikiş atılan Baba Kadir Savran ile karnında çok sayıda çizik oluşan kızı Tuğba Savran’ın tedavilerine evlerinde devam edilirken, aile bireylerinin anlattıkları yaşanan dehşetin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tuğba Savran olay günün babası Kadir Savran’ın pazaryerine gitmek için evden çıktığı sırada R.K tarafından karşılandığını ifade ederek, “Sürekli sözlü taciz ve tehditlerine maruz kaldığımız daha önce de çokça hapis yatmış, adam öldürdüğü için ceza almış biri... Babamı kedileri beslediğimiz için bir kez daha tehdit etti ve üzerine yürüdü. Daha sonra evden aldığı bıçakla babamın üzerine yürüdü. Gelişi güzel saplamaya çalıştı ve yüzünü boydan boya yardı. Babam bana da saldıracağını anlayınca engel olmaya çalışırken bıçak büküldü. Bu süreçte bana 10 kez bıçak sokmaya çalıştı, karnımdaki çizikler oluştu. Bıçağın yamulduğunu görünce eve çıkıp daha büyük bir bıçakla üzerimize geldi. Annem olay sırasında iki kez bayıldı ve başını vurdu. Babam ömür boyu yüzünde kocaman bir izle yaşamak zorunda kalacak. Bunu bize yapan caninin nedeni sokak hayvanlarına yardım etmemiz... Sesimizin duyulmasını istiyorum” dedi. Tuğba Savran, sözlerine şöyle devam etti: “Yıllardır muhtaç canlara yardım ediyoruz. Zorlu yollardan geçtik ama bu en ağırıydı... Babamın iyi bir insan olduğu için yüzünde 18 dikiş var!”

”SENİ PARÇALARIM” DİYE SALDIRDI

Baba Kadir Savran da “Olay günü pazaryerine gitmek için evden çıktığımda karşıma çıktı. ‘Seni parçalarım’ diyerek üzerine bıçak salladı ve yüzümü yardı. Kızıma ve eşime de saldırdı. Bıçak büküldü, evden daha büyük bir bıçak alarak geri döndü. İnsanlar toplanınca korkup kaçtı” diye konuştu. (Çağla Geniş / İlkses Gazetesi)

 
Altınordu gülmeyi unuttu!
 
Bir devrin sonu: Messi gözyaşları içinde veda etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Denizde korkunç ölüm: Sürat teknesi çarptı!
Balıkesir'in Erdek ilçesinde, denizde yüzdüğü sırada sürat teknesinin ...
Ümitcan Uygun'un ağabeyi adli kontrolle serbest
Ankara'da Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada tutuklanan ...
Dikili'nin tropik adaları aratmayan eşsiz koyları!
İzmir'in Dikili ilçesinde Bademli ile Denizköy bölgeleri arasındaki büyüklü ...
 
Fırat Kalkanı bölgesinde 6 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı bölgesindeki ...
Bakanlıktan İzmir'in o bölgesi için sit kararı: Madenlere ve yapılaşmaya set!
Karabağlar'ın Tırazlı Mahallesi yakınındaki bölgede tespit edilen antik ...
Facia! Yolcu otobüsü devrildi: 15 ölü, 17 yaralı
Balıkesir'de yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 15 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.
 
Haftanın İzmir sayfası: Kentte neler yaşandı?
Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yaşanan yangınlar gündeme damga vurdu. ...
Dükkan değil cephanelik: 62 ruhsatsız tüfek ile kuru sıkıdan bozma tabancalar!
A.K'nin dükkanına baskın düzenleyen ekipler 62 ruhsatsız tüfek, 16 kurusıkıdan ...
MHP İzmir'den yangın bölgesine yardım tırı
MHP İzmir İl ve ilçe başkanlıkları öncülüğünde toplanan 2 tır dolusu yardım ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri