POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
Kredi kartı ödemelerinde yeni dönem!
Kredi kartı ödemelerinde yeni dönem!
23 Şubat 2024 Cuma - 11:38

Arslan'dan AK Parti'ye 'göstermelik ziyaret' çıkışı!

CHP İzmir Milletvekili Arslan; İzmirli bazı siyasetçilerin CHP’yi hedef alan açıklamalarına tepki göstererek, “Kendi adaylarını tanıtmayı bırakmışlar partimizin adayları ile ilgileniyorlar. Demek ki kendi adaylarının anlatılacak hiçbir yönleri yok” dedi. Arslan AK Parti'yi hedef alarak, "Göstermelik kordon ziyaretleriyle yaşam tarzına herhangi bir müdahalede bulunmayacaklarını vaat ediyorlar. Keşke iktidar oldukları illerdeki insanların yaşamın önündeki engelleri kaldırsalar" dedi.

Arslan dan AK Parti ye  göstermelik ziyaret  çıkışı!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan; İzmirli bazı siyasetçilerin CHP’yi hedef alan açıklamalarına tepki göstererek, “Kendi adaylarını tanıtmayı bırakmışlar partimizin adayları ile ilgileniyorlar. Demek ki kendi adaylarının anlatılacak hiçbir yönleri yok” dedi. Arslan ayrıca AK Parti'yi hedef alarak, "Göstermelik kordon ziyaretleriyle yaşam tarzına herhangi bir müdahalede bulunmayacaklarını vaat ediyorlar. Keşke İzmirlilere yaşam tarzlarına müdahale etmeyeceğiz, takiyeleri yapacaklarına iktidar oldukları illerdeki insanların yaşamın önündeki engelleri kaldırsalar" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, iktidarın CHP’li Belediyelerin başarısını kıskandığının altını çizerek, “Asla sahip olamayacakları bir anlayışa ve kadroya sahibiz. İzmir’in kültürünü, doğasını, insanını; sosyal, bilimsel, şeffaf ve adaletli belediyecilik anlayışı ile koruyup geliştirerek, iktidarın tüm engellerine karşın geleceğe taşıyan liyakatli kadrolarımızı kıskanarak yapılan açıklamalar bizleri ancak gururlandırır. İktidar mensubu bazı İzmirli siyasilerin açıklamalarını da bu şekilde değerlendiriyoruz.” dedi.  Arslan’ın açıklamaları şöyle;

'İKTİDAR RANTÇI VE ÇEVRE DÜŞMANI'
“İzmir Büyükşehir Belediyemizin, 31 Mart seçimlerinden halkımızın tam desteği ile zaferle çıkacağından şüphe duymadığım değerli Dr. Cemil Tugay’ın şehrimize kazandırdıkları ve kazandıracaklarını; iktidar temsilcilerinin anlayamaması oldukça doğal. Çünkü onlar bilimden, adaletten, sosyal belediyecilikten uzak; rantçı, estetikten uzak, çevre düşmanı ve yandaşlarını önceleyen bir belediyecilik anlayışına sahip. Haliyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Dr. Cemil Tugay’ın güzel İzmir’e kazandırdığı değerleri anlayamıyorlar.”

'CHP’DE SOSYAL, ÇEVRECİ, EŞİTLİKÇİ BELEDİYECİLİK VAR'
CHP Belediyeciliğini madde madde anlatan Arslan, İktidarın yanlış politikalarını eleştirdi aradaki farklara dikkat çekti.

“CHP belediyeciliği;

- ÇED raporları ile yandaşın işini görüp doğayı katletmek, ülke kaynaklarını yabancılara peşkeş çekmek, vergi borcu silmek, önlem almayarak kazalara sebep olmak, insanlarımızın hayatını karartmak değil; ne pahasına olursa olsun ülkenin çıkarlarını savunmak, doğaya ve insana zarar verecek her türlü projenin karşısında olmaktır.

- Orman arazilerini imara açmak değil, Kent Ormanları kurmaktır.

- Gençleri gerici bağnaz tarikatların eline bırakmak değil; Bilim merkezleri kurarak özgürleştirmektir.

- Emeklilerimizi, yaşlılarımızı kaderine terk edip sadece seçim zamanı hatırlamak değil; onlar için üniversite kurmak, sağlık merkezleri oluşturmaktır.

- Birtakım yandaşlar zengin olsun diye uçuk kaçık hesapsız projelerle körfezin doğasını bozmak değil; doğayı önceleyen Güneş enerjisi santralleri, tohum merkezleri, geri dönüşüm merkezleri kurmaktır.

- Halkı rant uğruna betona ve dikey yapılaşmaya boğmak değil; nefes alabilecekleri parklar, bahçeler, bisiklet yolları, yeşil alanlar oluşturmaktır.

- Ülkenin ekonomisini uçurumdan aşağı atıp vatandaşı yalnız bırakmak değil; girişimcilik merkezleri ile yerel üreticiyi desteklemektir.

- Sosyal yaşantıyı yasaklar ve engeller ile baltalamak değil; sanat merkezleri, stüdyolar, atletizm ve spor merkezleri kurmak, engelleri ortadan kaldırmaktır.

- En önemlisi de algı oyunlarıyla, bize oy vermezseniz hizmet gelmez diye halkı tehdit etmek değil, toplumun her kesimine eşit ve adaletli yaklaşmak, iktidar engellemeye çalışsa bile hizmet götürmektir.

İşte bunları hiçbir zaman içselleştirememiş kimselerin CHP belediyeciliğine, Adaylarına, Kadrolarına söyleyecekleri sözler; sadece kendi yetersizliklerini dışa vurur.”

İfadelerini kullan Arslan, açıklamasını şöyle noktaladı;

'GÖSTERMELİK ZİYARETLER VE TAKİYE'
“Kendi adaylarını tanıtmayı bırakmışlar partimizin adayları ile ilgileniyorlar. Demek ki kendi adaylarının anlatılacak hiçbir yönleri yok. Zaten kendi adayları parti logolarını kullanmaktan bile imtina ediyor. Göstermelik kordon ziyaretleriyle yaşam tarzına herhangi bir müdahalede bulunmayacaklarını vaat ediyorlar. Keşke İzmirlilere yaşam tarzlarına müdahale etmeyeceğiz takiyeleri yapacaklarına iktidar oldukları illerdeki insanların yaşamın önündeki engelleri kaldırsalar.

'CHP İLE HALK DAHA MUTLU'
21 yıllık iktidarlarının sonucunda, ülkede kazalar, cinayetler, doğa katliamları, suç örgütleri, terör eylemleri, uyuşturucu baronları, ekonomik krizler, diplomatik krizler almış başını gidiyorken; iktidarın İzmir temsilcilerine tavsiyemiz CHP belediyeciliğini kıskanmayı bırakıp bizden ders alarak ülkemizin sorunlarını çözmeye çalışmalarıdır.Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin yönetimindeki Büyükşehirlerde illerde ve ilçelerde insanlar daha özgür ve daha mutlu. Yenilikçi, demokratik değişim politikamızı, iktidarın anlamasını zaten beklemiyoruz.”

 
İzmir sporuna yeni model, Atatürk Stadı'na '50 binlik' proje!
 
RTÜK'ten reklamlara sıkı denetim kararı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Çiftçioğlu: Karşıyaka'yı kültür-sanatta da hak ettiği noktaya taşıyacağız!
Karşıyaka'ya yeni bir hizmet anlayışı getireceklerini müjdeleyen Çiftçioğlu, ...
Sahnede Tugay: Balkan ezgilerine eşlik etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. ...
Mutlu'dan Kemeraltı mesajları: İlk günden çalışmaya başlayacağız!
Kemeraltı ve çevresinde temaslarını sürdüren CHP Konak Belediye Başkan ...
 
Politika Durağı'nda gündem seçim atmosferi ve liste tartışmaları!
Politika Durağı’nda gündem meclis listeleri özelinde yaşanan tartışmalar, ...
Politika Durağı bu akşam yine siyasetin nabzını tutacak
Bir TV’de yayınlanan Politika Durağı’nda siyasetin nabzını tutmaya devam ...
CHP İzmir'de istifa eden başkandan Genel Merkez'e tepki!
Foça ilçesinde istifa eden CHP İlçe Başkanı Esen Çeşmeci, "Sandık için ...
 
''Genel Merkez Foça'nın iradesini yok saydı!''
Foça ilçesinde istifa eden CHP İlçe Başkanı Esen Çeşmeci, "Sandık için ...
Tugay'dan çarpıcı opera binası, kent anayasası ve 'Konak Pier' mesajları!
Büyükşehir Adayı CHP'li Tugay İZTO ziyaretinde çarpıcı mesajlar verdi. ...
Özlale projelerini sıraladı ve ekledi: Çatır çatır kavga eder, İzmir hakkını İzmir’e getiririm!
İYİ Parti’nin Büyükşehir Adayı Özlale’nin projeleri Genel Başkan Akşener’in ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri