POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'ye şampiyonluk yarışında ağır darbe!
Fenerbahçe'ye şampiyonluk yarışında ağır darbe!
Kabine sonrası kritik başlıklarda önemli mesajlar!
Kabine sonrası kritik başlıklarda önemli mesajlar!
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
12 Nisan 2022 Salı - 11:06

Bahçeli: Adayınız ne zaman ortaya çıkacak?

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Millet İttifakına, "Cumhurbaşkanı adayını açıklayın" çağrısı yapan Bahçeli, "Sizin adayınız ne zaman ortaya çıkacak? Neyi bekliyorsunuz? Haydi gösterin adayınızı. İlan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim" dedi.

Bahçeli: Adayınız ne zaman ortaya çıkacak?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu

Bahçeli, Millet İttifakına Cumhurbaşkanı adayını açıklayın çağrısı yaptı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde Atatürk'ü anlamak konulu ders verdiği medyaya yansıdı. Acaba anlattığı neydi? Sormaktan kendimizi alamıyoruz. Bilmediği ve anlamadığı bir kişiyi anlatmaya çalışmak sadece cahillere özgü bir tutumdur. Bugünki CHP'nin neresi, Atatürk'ün CHP'sine benzemektedir? Atatürk tam bağımsızlıktır. CHP ve zillet ittifakı tam bağımlılıktır.

Ekonomik sıkıntı varsa el birliğiyle, güç  birliğiyle yaparız, hepsini aşarız. Mağduriyet yaşayan varsa günü saati geldiğinde, devlet ve millet dayanışmasıyla hak ettiği ekonomik ve sosyal seviyeye muhakakak çıkarırız. 

Fiyat artışları, zamlar, ekonomik sıkıntılar... Hepsi geçici. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı Türkiye'yi hangi hakla kötü gösteriyor? Muzur ve mıymıntı bir ittifak olan zillet ittifakı katılaşmış vicdandır, sefalete düşmüş siyasettir.

"SİZİN ADAYINIZ NE ZAMAN ORTAYA ÇIKACAK?"

Kaşıkçı davasını kesten çarpıtanlar, Türkiye'nin adaleti sattığını söyleyenler zillettedir. Zamlardan şikayet edip sonra da İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 40 zam yapanlar zillettedir.

Birbirinin kuyusunu kazıp aday enflasyonuyla vakit geçirenlere diyorum ki, bizim adayımız belli peki sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacak? Neyi bekliyorsunuz? Haydi gösterin adayınızı. İlan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim.

Son olarak Et ve Süt Kurumu'na musallat oaln Kılıçdaroğlu, zırvadır, zorbadır, zillettir. Türkiye, zillete düşmeyecek. Milletin zilletin belini sandıkta kıracaktır.

Biz hedefleri, hevesleri küçük bir ülke olarak kalamayız. Devletimizi lider ülke yapmak siyasi hedeflerimize ulaşmakla mümkün olacak. 

Herkes milliyetçi olabilir, hatta olmalıdır, Hepsine saygı duyarız. Ancak milliyetçiliği hayatın her alanında uygulunabilir kılan tek parti MHP'dir.

Pakistan'daki demokrasi ayıplarını üzülerek izliyoruz. Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan 48'inci gününe gelen savaşın bir an evvel çözüme ulaşmasını umuyoruz. 

Küresel hakimiyet mücadelesi maslumların canı pahasına sürdürülmektedir. ABD Dışişleri Bakanı, Ukrayna'nın savaşı kazanacağını söyleyerek kanlı boğuşmayı sürekli tehdit ve tahrik etmektedir.

"TÜRKİYE BARIŞ KONUSUNDA NETTİR"

Türkiye'nin devrede olması aktif ve çok boyutlu dış politikayla hareket etmesi ABD ve yanındaki ülkeleri rahatsız etmektedir. Türkiye barış konusunda nettir. Kanlı mücadelenin devamını arzulayan, hiçbir ülke iyi niyetli görülemez. Birleşik Krallık Başbakanının böyle bir zamanda Ukrayna'yı ziyaret edip, Zelenski'nin üzerinde psikoloik baskı kurması dikkat çekmiştir. Rusya Dışişleri Bakanı, Ukrayna'nın kendilerine verdiği yeni taslak metnin, İstanbul'dakinden farklı olduğunu belritmiştir. Fırsatı ganimete çevirip araya giren mihraplar konu başlıklarını değiştirmek için yoğun mesai içindedir.

NATO Dışişleri Bakanları toplantısı vesilesiyle Ukraynalı mevkidaşı ile görülen Çavuşoğlu'nun liderler bir araya gelecek sözleri, ateşkes yolu konusunda çok önemli bir açıklamadır. Kim ne derse desin, yola çıkan kervan hedefine ulaşacaktır.

Pakistan örneği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin nasıl bir tarihi karar olduğunu tekrar gözler önüne sermiştir. Dileğimiz Pakistan'ın siyasi ve toplumsal istikrara bir an evvel kavuşmasıdır. (NTV)

 
AK Parti Menderes'ten 2 bin kişilik iftar sofrası
 
İzmir kent turları yola çıkıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Menderes'ten 2 bin kişilik iftar sofrası
AK Parti Menderes İlçe Başkanlığı, ilçe merkezinde düzenlediği iftar yemeğinde ...
Madde bağımlılığı kabusunu Meclis'e taşıdı!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu; madde bağımlılığı sorununun artması ...
Kabine toplanıyor: Gündemde hangi maddeler var?
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ...
 
Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'na tazminat davası!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı televizyon ...
Ve CHP’nin Büyükşehir Meclisi Grup Başkanvekili belli oldu!
Gümrükçü’nün adaylık açıklamasıyla gündem olan süreç noktalandı. Soyer’in ...
Göç İdaresi'ne: Şiir yazmayı bırakın, işinizi yapın!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanlığı'na bağlı Göç ...
 
Ahmet Özal'ın yeni partisi belli oldu!
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın İlk Parti'yi devralıp ...
Ve Gümrükçü ‘grup başkanvekilliği’ kararını verdi!
CHP’de tartışmalara yol açan süreçte önemli bir gelişme yaşandı. Daha ...
Mansur Yavaş'tan 'adaylık' açıklaması
Mansur Yavaş, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın 'adaylık' açıklaması hakkında konuştu.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri