POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Damat ve kardeşleri dehşet saçtı
Damat ve kardeşleri dehşet saçtı
Ankara Emniyeti'nde 3 görevden uzaklaştırma
Ankara Emniyeti'nde 3 görevden uzaklaştırma
Tartıştığı karısını bıçaklayıp öldürdü
Tartıştığı karısını bıçaklayıp öldürdü
Fahiş fiyatın cezası ağırlaştırılıyor
Fahiş fiyatın cezası ağırlaştırılıyor
1 Şubat 2022 Salı - 11:01

Bahçeli'den İmamoğlu çıkışı: Affını talep etmeli!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da karla mücadele polemiğine değindi. Balıkçıda yemek üzerinden İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösteren Bahçeli, "Görevinden bir an önce affını talep etmelidir" dedi.

Bahçeli den İmamoğlu çıkışı: Affını talep etmeli!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Rusya ile Ukrayna arasında gün geçtikçe artan gerilimin Türkiye'yi, Kafkasya'yı nasıl etkileyeceğini ölçmek lazımdır. Beklentimiz barış ve sükunetin esas olmasıdır. Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne saygı gösterilmelidir. ABD olası bir savaşta Ukrayna'ya asker göndermeyeceğini açıklamıştır.

ABD, PKK/YPG tanksavar füzelerini ise Ukrayna'ya göndermiştir. Rusya ise Ukrayna sınırındaki varlığını güçlendirmiş her ihtimale hazır olduğu mesajını vermiştir. ABD'nin Avrupa'yı çatışmaya ikna edemediği anlaşılıyor.

Rusya ile Ukrayna arasında ilişkilerin iyileşmesi bu ülkeyle dostane ve yapıcı ilişkileri bulunan üçüncü bir ülke tarafından olacaktır. Bu ülke kuşkusuz Türkiye'dir. Sayın Erdoğan'ın Ukrayna ziyareti bölge barışına destek olabilir. 

SİYASETTE KAR TARTIŞMALARI

İstanbul'a perşembenin geleceği çarşambadan belliydi. Sorun karın yağması değil alınmayan önlemler zinciridir. İBB Başkanı meteorolojinin uyarılarını hatırlayamamıştır. Mühim olan tedbirleri kar yağmadan almaktır. Balığa tuz dökmeyi akıl etmiş ama yolları tuzlamayacak yönetim becerisine sahip olamamıştır.  İstanbul'da balık baştan kokmuştur. Kar göstere göstere gelmiş, İstanbul Belediyesi, vatandaşlarımızı çileye mahkum etmiştir.

Bir büyükelçiyi 16 milyon İstanbulludan daha çok önemsemiştir. Normal şartlarda İstanbul Belediye Başkanı'nın pek tabi herkesle görüşmesi normaldir. Normal olmayan bir ortamda lüks bir mekanda görüşülmesidir. Bir belediye başkanı için karla mücadeleden başka ne önemli olabilir. 

"GÖRÜŞME NE MAKSATLA YAPILDI?"

Niye ve ne maksatla bu görüşme yapılmıştır? Dışişleri Bakanlığı bilgilendirilmiş midir, görüşme önemliyse kağıt üzerine alınmış mıdır? Son zamanlarda ülkemizde görev yapan büyükelçilerle yapılan görüşmeler dikkat çekicidir.

MOBESE kayıtlarına düşünce kıyamet koparırlar. İstanbul dramı konuşmazlar, karı konuşmazlar. İzleniyorlarmış, takip ediliyorlarmış, geçin bunları. Açığı olanların MOBESE'den şikayet etmesi doğaldır.  İstanbul'da yaşanan dünyanın başka bir ülkesinde yaşansaydı, o belediye başkanı bir dakika koltuğunda oturmazdı. Dileğimiz Büyükşehir Belediye Başkanı'nın görevden affını istemesi ve demokrasinin önünü açmasıdır.

CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET TARTIŞMASI

İfade ve düşünce hürriyeti, vandalların ikmal deposu değildir. Demokrasi ihanetin kılıfı olamaz. Cumhurbaşkanı'na hakaret etmek, hayvan benzetmesi yapmak ifade ve düşünce özgürlüğü sayılamaz. Bu suçtur. Hz. Adem ile Hz. Havva'ya söylenen sözler sıradan bir şarkı sözü olarak değerlendirilemez.

Trabzon'daki 10 yaşındaki çocuğumuz cumhurbaşkanına "Amca" derken, Kılıçdaroğlu'na hain demiştir. Bu çocuğa bunları düşündüren nedir? Eren Bülbül'ün katilleriyle saf tutanlar, katila katil, teröriste terörist diyemeyen her kim varsa demokrasiye geceyle gündüz gibi mesafe koymuştur. Sorosçu Kavala'ya övgü düzmek demokrasi değildir. Demokrasi taşlaşmış kalplerin harcı değildir.

Kılıçdaroğlu, sosyal medyada klip çeke çeke akli melaikelerini kaybetmiştir. Kılıçdaroğlu milleti barıştıracağını söylemektedir. Sayın Kılıçdaroğlu barışmak küsler arasında olur. Demokrasinin arkasına sığınıp Türkiyi yaylım ateşine tutmana, nifak saçmana tahammül etmeyeceğiz. ABD temsilcileriyle buluştuğunda, Deva Partisi'nin ekonomi politikasını kabul edeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, sen önce CHP'ye oy veren kardeşlerimizle barış." (NTV)

 
Mürselpaşa'da trafiğe nefes olacak 56 milyonluk operasyon!
 
Çeşme'nin ilk kapalı pazaryeri yükseliyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP'li Buldan'a İzmir'deki duruşmadan soruşturma: Dosya Ankara'ya gitti!
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın, Deniz Poyraz'ın partisinin il binasına ...
CHP'li Özkan'dan akaryakıta zam duyurusu!
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, benzine ve motorine yeni zammın beklendiğini ...
Pehlivan'dan videolu mesaj: Tüm sorunlar geride kaldı!
Bir süredir tedavi gören Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, ...
 
Erdoğan'dan yüz yüze eğitim açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de öğretmen ataması töreninde konuştu. ...
CHP'yi sarsan ölüm: İzmir eski milletvekili yaşamını yitirdi
Serdar Aksoy'un babası CHP İzmir Eski Milletvekili Veli Aksoy yaşamını yitirdi.
CHP İzmir’de karar haftası ve dev buluşma!
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nun bu haftaki toplantısında tüzük gereği ...
 
Meclis'te mesai başlıyor: Gündemde iki önemli başlık
Yasama çalışmalarına 20 Ocak'ta ara veren Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ...
Sahnedeki çocuk ile ilgili peş peşe açıklamalar!
Trabzon'daki toplu açılış töreninde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için ...
TKP'den seçim açıklaması: Kılıçdaroğlu için oy isteriz
Türkiye Komünist Partisi (TKP) Genel Sekreteri Kemal Okuyan, seçimlerin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri