POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fırtına Türkiye Kupası'nda finalde!
Fırtına Türkiye Kupası'nda finalde!
Nisan sıcaklığı dünya tarihine geçti
Nisan sıcaklığı dünya tarihine geçti
11 yaşındaki çocuğa servis çarptı: Hayatını kaybetti!
11 yaşındaki çocuğa servis çarptı: Hayatını kaybetti!
Okul müdürünü katleden öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
Okul müdürünü katleden öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
25 Nisan 2023 Salı - 11:38

Bakan Kasapoğlu'ndan Karşıyaka Stadı çıkışı: 3 yıldır adım atmadılar!

Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Milletvekili adayı Kasapoğlu basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda Karşıyaka Stadı ile çarpıcı mesajlar verdi. Kasapoğlu, "Maalesef belediyeler dahil olmak üzere engellerle karşı karşıyayız. Büyükşehir ile bir protokol imzaladık. 3 yıldır adım atmadılar. Gelişen süreçte Karşıyaka dahil olmak üzere yeni statları da yaparız" açıklamasını yaparken Alsancak Atatürk Yüzme Havuzu ve Atatürk Stadı ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Bakan Kasapoğlu ndan Karşıyaka Stadı çıkışı: 3 yıldır adım atmadılar!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir 1. Bölge 1. Sıra 28. Dönem Milletvekili Adayı Muharrem Kasapoğlu Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu Kampüsü’nde bulunan Alsancak Gençlik Merkezi’nde basın mensupları ile buluştu. 

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu toplantıda sözlerine, ‘’Bugün özel bir mekandayız. Türkiye için özel bir konsept olan Gençlik Merkezi’mizdeyiz. Burası çok farklı imkanları ile gastronomiden, teknolojiye edebiyata kadar pek çok alanda gençlere bir yaşam alanı sunmanın ötesinde üniversite gibi faaliyet gösteren stadımız ile iç içe hem bir spor mekanı gençler için özel bir yuva olan bir mekandayız" diyerek başladı. 



GENÇLİK MERKEZLERİMİZİN SAYISI 500’Ü AŞTI!
Bakan Kasapoğlu şöyle devam etti: Türkiye genç bir ülke. Dünyanın en genç nüfuslarından biri. Gençliğin taşıdığı özelliklerle hem de çok özel bir genç nüfusa sahip. Hep gençlerle beraberim. Bakanlığa başladığım andan itibaren. Özellikle gençlerimizi süreçler katma noktasında çok güzel başlangıçlar yaptık. Gençlerimize yönelik tanımlamalar bu anlamda sınıflandırılmasına tanımlamalar hiçbir şekilde gençlerimize uymadığını kalıplara sığdırılamayacak kadar özgür ruhta olduğunu ifade etmek istiyorum. Gençlerin taşıdığı duyarlılıkla çok farklı olduklarını ifade etmek istiyorum. Spor tesislerimiz dolu dolu gençlerimizle. Kütüphaneleri gençler orada. O yüzden gençlerimizin bu günler ve yarınlar için inançla var olduklarını görüyoruz. Tabi bakanlık olarak 2 ana alanımız var. Gençler ve spor. Gençler yönelik ortaya koyduğumuz çalışmalar, yurtlar… Kapasitesi ile networku ile gençlik merkezlerinin sayısı 500’ü aştı. 

KURUM KÜLTÜRÜ VURGUSU!
Spor bu anlamda yine statlar işte bir tanesi burada. Devam eden projeler, havuzlar, sokak bazlı tesisler. Yetenek taramaları, teşviktir, olimpiyat hazırlık merkezleri, MEB ile yaptığımız projeler çok geniş bir alan. Tüm bunların aslında çatısında şunu görüyoruz; Kurum kültürünü inşa ettik. 2011 yılından itibaren Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile bu çatının organize hale gelmesi kurum kültürü noktasında attığımız devasa adımlar. Kurum kültürünü bu süreci önemli başarılarından biri olduğunu da ifade etmek istiyorum. Gençlik çok ama çok aktif bir katılım süreci var. Birlikte olmamız ve çok dinamik bir yapı aramızdaki. Şunu söyledik, gençler bakanlık sizin bakanlığınız. Gençlerle aramızda sınır yok. Kapı yok. Kapıyı tıklamadan girebilirsiniz bu rahatlığı verdik. Katılımcı süreç anlayışı ile karar almadan uygulamaya denetleme süreçlerine gençlerimizi dahil ettik. Bütçeyi gençlerle kararlaştırıyoruz. Gençlerimiz bu noktada bütçenin kalemlerini onlar tespit ediyorlar. Bu dünyada da çok özel bir uygulama. Yabancı basın mensupları ile bir araya geldiğimde onlar da çok bu anlamda böyle bir modelle ilk defa karşılaştıklarını dile getirdiler. Kurum kültürü dediğimde olayın bu boyutta olduğunu göstermek istedim. Bu model ve elbette İzmir’deyiz. Bizim bu anlamdaki sözümüz bu bahsettiğim arkamızda dev gibi duran eserler. 

TESİS VE ALTYAPI DEVRİMİ!
Sportif başarılar ne diyoruz spor devrimi, tesis devrimi, altyapı devrimi. Gün geçmiyor ki sporda bir başarı haberi ile karşılaşmayalım. 20 yıl önceki Türkiye baktığımızda bir kaça ana branş var ama artık Türkiye’de bir çok branşta her gün bir başarı ile hamdolsun mutlu oluyoruz. Bir spor devriminin sonucu. O kadar çok başarılı geliyor ki ardık sıradanlaşıyor. Burada büyük bir mucize var. Jimnastik İzmir bu anamda Türkiye’nin en ciddi katkı sağlayan şehir. Bunu da yükseklere taşıyacağız. Burada yatırım yaptığımız tesisler, desteklediğimiz kulüpler meyvelerini veriyor. Gençliğimiz günlerde Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye ev sahipliği yaptı. Erkeklerde Avrupa ikincisi olduk. Ferhat Arıcan paralel barda gümüş madalya kazandı. Kız sporcularımız finallerde boy gösterdi. Artık Türkiye jimnastikte bir marka. Halter spor tarihimizin en büyük başarılarına imza attığımız branşlardan biri. Halterde bir düşme trendi vardı çalışmalarda bunun sonuçlarını da almaya başladık. Son 1 ayda sporcularımız 22 madalya ile döndüler. Rıza Kayaalp 12. Avrupa Şampiyonluğu’nu kazandı. Kadınlar basketbol birkaç hafta öce Euroleague finalini iki Türk takımı oynadı. Fenerbahçe Avrupa’nın zirvesine çıktı. Geçmişe döndüğümüzde bunların hayal bile edilemeyeceğini iliyoruz. Yıl başından bu yana son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 285 gümüş, bronzda 320 olmak üzere 1045 madalya aldılar. 30 farklı branşta. 2022’de toplam rakam 255 altın, 2027 gümüş, 2045 bronz. Tam 6127 madalya, 50’ye yakın branş. Gelinen nokta ufkun ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Federasyonlarımıza, ailelerine, kulüplere teşekkür ediyorum. Tabi bakanlığımız. Çok ciddi bir sistemden bahsediyorum. Yetenek taramasından, alt yapısına… Bu ülke bunları başardı. Özellikle Cumhurbaşkanımız spor aşığı bir lider. Spor birkaç branştan ibaret görmeyen bir lider. Yakın ilgi gösteren bir lider. 

MEDYAYA SESLENDİ, SİTEM ETTİ!
Aynı zamanda bir sitemim var. Bu ülke bir hayale sahipti olimpik branşlarla ilgili. Yıllar boyu sporcu göndermediği branşlar oldu. Sempati duyduğu ülkeleri desteklediği yarışmalar oldu. Türkiye temsilci gönderemediği branşlarda artık zirveye oynuyor. Hangi branş olursa olsun, Türk bayrağının dalgalandığını görüyoruz. Bu başarılar hak ettiği gündemi yakalıyor mu? Hangi ülkede olursa olsun ana gündem maddesi olur. Bakıyorum saatlerce kısır tartışmalar futbola dair. Biliyoruz ki branşlar içinde en büyük ekonomi futbol kabul ediyoruz. Bu ülkenin sporunun tarihe altın harflerle geçen spor devrimini daha fazla konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Röportajlarda ben ilk soruların başarılara dair olmasını diliyorum. Şikayet ettiğimiz konuların öznesi olmaya devam ederiz. Tüm medyamıza sesleniyorum bu başarıları lütfen daha çok anlatalım. 

"'CEK, CAK’LARDAN BAHSETMİYORUM"
Sürdürülebilirliğin altını çizmem lazım. Bu bir çağrı ve davettir. Sportif başarıda devamını getirmek ve tesis ile alt yapı bunun temeli. Türkiye artık nereye giderseniz gidin Kars’a giderseniz olimpik havuzu görürsünüz. İzmir’de gece gündüz dolu olan bir tesisimizden geliyorum. Tesis önceliği ve tesisten sonra da bu anlamda tesisin canlı olması. Gençlerin özendirilmesi. Yetenek taraması önemli bir projemiz. Yetenekli olmayanların da spora yönlendirilmesi. Bir kültür oluşturmak. Sonuç aldığımız bir çalışma. –Cek, -caklar’dan değil sonuçlardan bahsediyorum. Hayal satmıyorum sonuç diyorum. 

"İKİLEMİ ORTADAN KALDIRDIK!"
Geçtiğimiz yıllarda ilkokuldan mezun olacak gencimiz bir branşta lisans sahibi olacak. Tüm insan kaynağımızı bu konuda seferber ettik. Eğitim ve spor. Birbirinden ayrılamaz iki konu. Bu ülkede hep spor mu eğitim mi bir ikilemi. Sporcu belli bir döneme geliyor. Yol ayrımına geliyor. 10 yıl sporla ilgilenmiş çocuk geliyor üniversite çağına benim üniversiteye gitmem lazım diyor. Sporu bırakmak zorunda kalıyor. Bu ikilemi ortadan kaldırdık. Başarılı sporcular üniversitelerde yüzde 100 burs ile eğitimlerini devam ettirme şansını yakalıyorlar. Orta öğretimde de bir açılım sağladık ve yüzde 100 burs çalışması başlattık. Doktor, avukat sporcularımız var artık. Elbette yeteneği tespit etmek onun arkasında olmak önemli burada can alıcı bir nokta var, insan kaynağı. O yeteneği heba etmeyecek bir anlayış. Antrenörler bu noktada bir açılım var. Eğitim hep gündemimizde olmalı. Sporun kendisi dinamik bir olgu. Spor fakültelerinde okuyan gençlerimizin 2 dönemlerini bakanlığımız tesislerinde çalışarak tecrübe kazanarak yetişmesi 6+2 sistemi. Bu anlamda insan kaynağımıza yapılmış önemli yatırımlardan biri. 

"KÖYLERE KADAR GİDİN!"
Tüm tesislerimi eser olarak nitelendiriyoruz. Hayalimiz Türkiye’nin sporda önde gelen ülkelerden biri olması. Sporda da öncü bir ülke olmak. Çıtayı koyan ülke olma hayali. Tesislerimizi saha olarak görmüyoruz, sadece stattan ibaret mi burası? Onların temelinde hayallerimiz var. Bu tesislerin duvarlarını gençlerimizin başarısı ile mutlu olan 85 milyonun güzel duyguları ile örüyoruz. Bu eserler sadece yarınlarımızı da aydınlatacak eserler. Dünyada tesis noktasında gelişim sağlamadan gelişim ortaya koyan bir ülke yok. 90’larla birlikte İspanya, 2000’lerin sonunda Avustralya olimpiyat nedeniyle yaptığı tesislerden faydalanmış. En modern tesisleri bu milletin evlatlarının hizmetine sunduk. İster köylere kadar gidin gurur duyacağınız tesisler var. 

"İZMİR’DE HER BİR ÖĞRENCİ YURTLARA YERLEŞTİ"
Az önce bahsettim yurt… Birileri istismar etmeye kalktı ya! Elbette yurtta İzmir’i ile İstanbul’u ile Hakkari’den Kars’a kadar 81 ile ilmek ilmek örülmüş tesis altyapısı yurtlar da bunun önemli sembollerinden biri. Hepimiz üniversite okuduk. Yurtlarda kalamayanlar oldu. 20022’de 100 kiş başvuruyorsa 10’u, 12’si yerleşiyordu. O yurtlar şartlar itibariyle sıcak suyun haftanın belli bir günü verildiği ışık almasıyla 30 kişilik, 40 kişilik koğuş sistemleri ile çok farklı bir manzara ile karşı karşıyaydık ve 180 bin civarında yurt yatağı vardı. 2023 850 yurt yatağı var. Her biri birbirinden konforlu. 2002’deki model bir katta 2 lavabo saatlerde kuyrukta olan öğrenciler. Haftanın belli saatlerinde olan sıcak su. İçerisinde otel konforu ile bir yaşam alanı söz vermiştik. Hiçbir gencimizi sokakta bırakmayacağız demiştik. İzmir’de başvuran her bir öğrencimizi yurtlara yerleştirdik. Avrupa’da ortalama yüzde 15’lerde İzmir’de bu anlamdaki başarımızı bu yıl taçlandırdık. Bundan sonraki süreçte bu konforu bu standartları yükseltmenin peşinde olacağız. Algı yapmaya çalışanlar oldu mu oldu. Kemalpaşa’da bir gençle karşılaştım dedi ki ‘ben sizin yurdunuzda kaldım’. Nasıl dedim yurt ya dedi ‘’mükemmel’’. Nereye gidersem gideyim memnuiyete şahidim. Pandemide 200 binden fazla insanı misafir ettik. İşte öylesine bir altyapı ki reklam olsun diye söylemiyorum, Afet durumunda eğitim sürecine kadar depremin ilk anından itibaren yurtlarımızı depremzedelere açtık. İlk andan itibaren o yurtları vatandaşımızın hizmetine açtık. O yüzden diyorum o yurtlar özel bir modeldir. 

"ANLAYIŞIMIZIN TEMELİ FIRSAT EŞİTLİĞİ"
Anlayışımızın temelinde fırsat eşitliği var. Bu ülkenin evlatlarının önünü açtığınızda başaramayacakları bir iş yok. İşin bir de sosyolojik boyutu var. Gençlerimiz dünyanın vicdanıdır. Bizim gençlerimiz olaylara vidan penceresinden bakar. Dünyayı daha adil bir ortam kılmanın yolu bizim gençlerimizin omuzunda yükselecek Türkiye Yüzyılı ile sağlanacak. 

"BİRİLERİ GENÇLERİ ARAÇ OLARAK GÖRÜYOR"
Türkiye Yüzyılı diyoruz. Hamdolsun bu sürecin başlangıcına yönelik adımlarımız üniversiteler, Türkiye Yüzyılına hazır hale getirdiğimiz bir gencik altyapımız var. Üniversitelerde harçların kaldırılması. 80’lerde üniversite okuyanlar var aramızda. Harçlara hayır protestolarını hatırlıyorsunuzdur? Artık gençler harcın ne olduğunu bilmiyor. Gençleri bu anlamda aktör olarak görme anlayışımız. Birileri gençleri araç olarak görüyor. 

SEÇME VE SEÇİLME YAŞI VURGUSU
Gençlerimizin seçme ve seçilme yaşı noktasında gelişmeler artık 18 oldu. En genç siyasetçiler artık bizde. İzmir’de genç bir kardeşimiz Nisa benimle birlikte aynı listede. Hayatın her alanında gençlerin önünü açma politikasını devam ettireceğiz. 



ÇARPICI İZMİR RAKAMLARI!
21 yıl önce yakın ışıkları Türkiye aydınlansın dedik. Ayrıştırmayı bütünleştireceğiz dedik. Ve bundan sonra yeni hayallere devam edeceğiz. Aynı zamanda milletvekili adayı olarak huzurunuzdayım. İzmir ülkemizin göz bebeği. Her açıdan marka şehridir. Bu markayı güçlendireceğiz. İzmir’de rakamlar.. 2002 yılında İzmir’de 80 civarı olan spor tesisi bugün 300’e yaklaşmış... Yurt kapasitesi 8 binlerden 30 binlere yaklaşmış... 13 gençlik merkezi var şu an. Lisanslı sporcu 20 bin 2022’de. Şu an 395 bin. Fersah fersah kat ettiğimiz yollar var. Göztepe’si, Karşıyaka’sı, Altınordu’su, Altay’ı güzide kulüpler var. Pırıl pırıl bir stat. Alsancak Mustafa Denizli stadı. Göztepe Stadı’mız. Türkiye böylesin bir tesis envanteri ile sadece envanter değil çeşitlilikten bahsediyorum. Elbette kaliteden bahsediyorum. En önde gelen ülkelerden biri. Spor devrimin en itici güçlerinden biri. 

İZMİR’E MÜJDELERİMİZ OLACAK!
Bu süreçte İzmir’in sokaklarındayım o enerjiye şahidim. İzmirli gençlerin teveccühü için çok mutluyum. Bu anlamda bir enerji misyonu taşıması mutluluk verici. İzmir ile ilgili yeni çalışmalarımız olacak. Hizmete alacağımız. Başlatacağız, müjdeleyeceğimiz çalışmalarımız olacak. Kiraz’dan Karaburun’a kadar çalışan bir anlayışla sizlerle birlikte olacağız. Durmaya tahammülüz yok. Kazanımlarımızı kaybetme kaybettirme şansımız yok durmadan inşallah bu eser siyaseti anlayışımız heyecanımız diri tutarak devam ettireceğiz.

"ATATÜRK STADI İLE İLGİLİ BİR AKSİYON ALACAĞIZ!"
İzmir’deki projeler ve Atatürk Stadı ile ilgili soruya yanıt veren Kasapoğlu, ‘’Atatürk stadı özellikle içerisindeki alt yapı ile 17’den fazla branşa hizmet ediyor. Türkiye geneliyle ilgili bir envanter çalışmamız var. Atatürk Stadı ile ilgili bir aksiyon alacağız. Bu anlamda hedeflerimiz devam ediyor. Ne dedik sürdürülebilirlik dedi. Asıl olanda buna yönelik alt yapı engellerin kaldırılması. Konuşmamın başında ne dedim bir kurum kültürü inşa ettik dedim unların her biri tıkır tıkır işeyen mekanizma olarak devam ediyor’’ diye konuştu. 

"KARŞIYAKA STADI’NI BELEDİYELER ENGELLİYOR!"
Karşıyaka Stadı ile ilgili soruya yanıt veren Kasapoğlu, ‘’Biz 40’tan fazla stat yaptık. Ve 20 yılda öylesine modern bir altyapıyı milletin spor kamuoyunun emrine sunmuş bir ülke yok. Bununla birlikte Göztepe stadı diğer iller bunları yaptık. Karşıyaka Stadı hepsinden önce başladı. Onun farkındasınız değil mi? Maalesef belediyeler dahil olmak üzere engellerle karşı karşıyayız. 3 stat temeli atıldı ve belediyelerin engellemesi farklı kurumların engellemesi ne hikmetse… Biz talep neyse gereken neyse adımlarımızı attık. Son süreçte Büyükşehir ile bir protokol imzaladık. 3 yıldır adım atmadılar. Gelişen süreçte Karşıyaka dahil olmak üzere yeni statları da yaparız. Biz eser üretiyoruz. Birileri 1 adım atıyorsa biz 10 adım atarız yeter ki gölge etmesinler. Yıan hikayesinde dönmesinde işin aslını çok daha detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz’’ dedi. 

"İZMİR’DE HALKIMIZ İLE İÇ İÇEYİZ"
İzmir’deki seçim çalışmaları hakkında konuşan Kasapoğlu, ‘’İzmirlilerin enerjisine gençlerin enerjisine açıkçası müteşekkirim. Halkımızla biz hep iç içeyiz. Her yerde halkımızla irtibat halindeyiz. Samimi bir anlayışımız var. İzmir’de bu diyaloğun güzel olması bizleri mutlu ediyor’’ dedi. 

ALSANCAK ATATÜRK YÜZME HAVUZU
Alsancak Atatürk Yüzme Havuzu tesislerinin yıkımı ile ilgili soruya yanıt veren Kasapoğlu, ‘’Proje çalışmasını bitirdik. 1 ay içinde yıkım bitiyor. Daha sonra yeni projenin ihalesini yapacağız’’ dedi. 

‘İZMİR SPORUNUN MARKA DEĞERİ’ SORUSUNA YANIT!
İzmir sporunun marka değeri hakkındaki soruya yanıt veren Kasapoğlu, ‘’Ne dedik sürdürülebilirlik. Finansal açıdan teknik açıdan bunu inşa etmek lazım. Bunun için yine Türkiye’nin bir hayali vardı spor kanunu… Gelin kanun çıkaralım dedik. Dedik ki bu böyle gitmez bu işin bir tanımlaması olması lazım. Bir kulüp ile hemşeri derneği aynı statüde yönetilemez. Uzun uzadıya tartıştık. Ben İzmir’de futbolda da çok başarılı modellerin olduğunu görüyorum. İnşallah bu süreçler Türk futbolundaki ivme sağlanır diye düşünüyorum’’ diye konuştu. 

 
Batur: Ülkenin gerçek baharına az kaldı
 
İzmir'in en büyük süt hareketi: 2023’te hedef 50 milyon lira!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Batur: Ülkenin gerçek baharına az kaldı
Konak’ta esnaf ziyaretlerine devam eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ...
Bakan Akar ve Fidan 4'lü zirve için Moskova'da!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan, Türkiye-Rusya-Suriye-İran ...
Dervişoğlu'ndan Konak mesaisi ve iddialı 14 Mayıs mesajı!
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili, birinci bölge milletvekili adayı Müsavat ...
 
Millet İttifakı Gündoğdu'ya tam kadro çıkıyor: Kılıçdaroğlu'na liderler ve başkanlar da eşlik edecek!
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ...
Nalbantoğlu'ndan 2 ilçede yoğun mesai, tarım mesajları, temel hak özgürlükler vurgusu!
Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi, İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Rıfat ...
AK Parti İzmir'de Erdoğan heyecanı, Saygılı'dan İzmir'e Gündoğdu çağrısı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ...
 
Ve Kocaoğlu iktidar mesajlarıyla sahada!
Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Kocaoğlu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ...
AK Partili İnan'dan CHP'li Özkan'a Urla vurgusuyla 'FETÖ' çıkışı!
AK Partili İnan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Urla Belediye ...
İYİ Parti'de Dervişoğlu'ndan çok sert Çıray çıkışı: Sen kimsin ki...
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri