POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
‘Daha fazla bekleyemem’ diyerek duyurdu!
‘Daha fazla bekleyemem’ diyerek duyurdu!
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
'Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!'
"Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!"
16 Mart 2024 Cumartesi - 18:12

Balçova Adayı CHP'li Yiğit: Daha önce yenen haklarımızı geri alacağız

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit’in, Balçovalılarla bir araya geldiği etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinlikte konuşan, AK Parti’nin 2014 yılında Balçova Belediye Başkanı Adayı olan Hasan Özcan, Yiğit'e destek açıklamasında bulundu. Yiğit konuşmasında Belediyeye ait birçok taşınır ve taşınmazların 12 Eylül darbesiyle alındığını ifade etti, mücadele mesajı verdi, "Balçova'nın hakkını yedirmeyeceğim. Daha önce yenen haklarımızı geri alacağız" dedi.

Balçova Adayı CHP li Yiğit: Daha önce yenen haklarımızı geri alacağız

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit’in, Balçovalılarla bir araya geldiği etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti. Farklı siyasi görüşlere mensup vatandaşların da katıldığı etkinlikte konuşma yapan Onur Yiğit, ’’Bizler, güçlü Balçova’yı yaratacağız ve bunun içinde çok çalışacağız. Size, Onur Yiğit sözü veriyorum’’ dedi.

Taşınır ve Taşınmazlarımıza El Koydular

Belediyeye ait birçok taşınır ve taşınmazların 12 Eylül darbesiyle alındığını ifade eden Yiğit, ‘’Kendi kendimize yetmemize izin vermediler. 12 Eylül’de Balçova’mıza ait birçok yere el konuldu. Bunlarda yetmezmiş gibi merkez ilçeden ayrılıp, birçok taşınmazımız Konak Belediyesine kaldı. Onlara da el koydular. Aslında, Balçova’mız çok zengindi. Ama Balçova’yı yalnız bıraktılar. Barajı ve termal sularını kullanabilseydik, çok daha iyi noktaya gelebilirdik. Maalesef izin vermediler. Benim bu duruma içim acıyor, üzülüyorum. 1 Nisan’dan sonra, Balçova’nın, Balçovalı’nın hakkını yedirmeyeceğim, buna müsaade ettirmeyeceğim’’ dedi.

Ülkemizin Nabzı İyi Atmıyor

Türkiye’nin 22 yıldır, aynı siyasi iktidar tarafından yönetildiğini söyleyen Yiğit, ’’Son 8 sene içerisinde, kimse halinden memnun değil. Son Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, istediğimiz sonucu alamadık. Bunun sonuncunda da, seçmenlerimiz de hayal kırıklığı oluştu. İnsanlarımız siyasete küstü ve siyasetten uzaklaştı. Bunun sonucunda, partimizde değişim kurultayı gerçekleştirdik. Genel başkanımızdan, parti yönetimimize kadar değişiklik yapıldı. Belediye seçimlerinde kadınlara ve gençlere öncelik verildi. Bende bu genç kardeşlerinizden biriyim.  Türkiye’nin nabzı iyi atmıyor, solunumu iyi değil. Ülkemizin her yerinde sosyal belediyeciliği gerçekleştireceğiz. Orta direk denen bir kavram kalmadı. İnsanların alım gücü azaldı. Balçova’mızda açacağımız yeni iştiraklerde, vatandaşlarımız için çıkaracağımız Ballı kart sayesinde, maliyetine hizmetler sunacağız. Termal tesisimizin karşısına, belediyemizin arazisi içerisinde yer alan arsaya, içinde spası, hamamı, havuzu ve kür merkezi olan tesis kazandıracağız. Bundan da ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız uygun fiyata yararlanacak’’ dedi.

Yenilen Haklarımızı Planlarla Geri Alacağız

İnciraltı ve Bahçelerarası planlarına da değinen Yiğit, ‘’Planlarla ilgili bir yol alındı. Bu mesele ilgili olarak, kim elini taşın altına koydu ise teşekkür ederim. Ancak, bu planların revize edilmesi lazım. Balçova’nın lehine daha iyi sonuç çıkabilirdi. İnşaat alanlarımız korunacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim değerlerimize de dokunan işler yapılacak. Orada tekrardan satsuma, badem ağaçları, çiçek bahçeleri yerini alacak. İlçemize hizmet etmiş, isimler, lakaplar o sokak ve caddeler de yerini alacak.  Biz bunları yapacağız. Değerlerimize sahip çıkarak, Balçova’mızda İnciraltı’nda, Bahçelerarası’nda planlar yapılacak. Biz; daha önce yenen haklarımızı, bu planlarla geri alacağız. Size, Onur Yiğit olarak söz veriyorum. Geleceğin Balçova’sını oluşturacağız’’ diyerek sözlerine son verdi.

Eski Adaydan Destek Açıklaması

Etkinlikte konuşan, AK Parti’nin 2014 yılında Balçova Belediye Başkanı Adayı olan Hasan Özcan ise, ‘’Onur Yiğit’i ilçemizi yükseltecek bir değer olarak görüyorum. Şimdi, Onur Yiğit’e sahip çıkma zamanı. Biz, kendisine her türlü desteğe vermeye hazırız‘’ diyerek açık şekilde desteğini verdi.

 
Bakan Bayraktar duyurdu: İzmir'e termik santral yapma hedefimiz var
 
Bakan Yumaklı'dan '31 Mart' mesajı: İzmir 'dağ' gibi bir başkana...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
4 yaşındaki minik Meryem’in ‘’Ceyda sevdası!
Yerel seçimlerde İzmir Konak Belediye Başkan Adayı olarak seçim kampanyasını ...
Tugay-Soyer bir kez daha yan yana!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Örnekköy Mahallesi’nde sürdürdüğü kentsel ...
Tugay'dan Kemeraltı ziyaretinde küskün seçmene sandık çağrısı
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Tarihi Kemeraltı ...
 
CHP adayı Ünsal açıkladı: Karşıyaka bisiklet kenti olacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, ...
Kırkpınar'dan Bayraklılara Doğal Yaşam Parkı müjdesi
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, hayvanların ...
Bornova adayı Çayır sokak sokak projelerini anlattı
Bornova Belediye Başkan adayı Cevdet Çayır, AK Parti Gençlik Kolları Genel ...
 
İYİ Parti’den istifa edip CHP’ye üye oldular... Önal’a desteklerini açıkladılar!
İYİ Parti Bayraklı Belediye Meclis üyesi 7. sıra adayı Sezai Öcal partisinden ...
CHP'li Duman Şirinyer'den seslendi: Gençlik Cumhuriyet'e sahip çıkacak!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, ...
CHP Bornova adayı Eşki: Çıtayı yukarı taşımak için hazırlıklar tamam!
CHP Bornova Adayı Ömer Eşki, temel belediyecilik hizmetlerinde çıtayı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri