POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı!
Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı!
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu
Bakan açıkladı: Asgari ücrete 2. zam olacak mı?
Bakan açıkladı: Asgari ücrete 2. zam olacak mı?
Özel Erdoğan’la konuşacaklarını açıkladı!
Özel Erdoğan’la konuşacaklarını açıkladı!
23 Nisan 2019 Salı - 13:14

Büyükşehir'de 'İYİ' buluşma: Soyer ve Kırkpınar'dan önemli mesajlar

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, partisinin başkanlık divanı üyeleriyle birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Buluşmada iki başkan önemli mesajlar verdi.

Büyükşehir de  İYİ  buluşma: Soyer ve Kırkpınar dan önemli mesajlar

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakının İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Tunç Soyer, sandıkta yüzde 58 oy oranıyla ipi göğüsleyerek İzmir’in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. 

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı seçimlerin ardından ilk kez Başkan Soyer’i makamında ziyaret etti. İYİ Parti İzmir Başkanlık Divanı olarak ziyarete gelen ekip Soyer’i yeni görevi için tebrik etti. 



Ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Başkan Soyer’e Kutadgu Bilig kitabı ve Erzurum tesbihi hediye etti. Soyer, hediyelerden dolayı Kırkpınar’a teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi. 

BAŞKAN SOYER: İYİLİK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Başkan Soyer, “Türkiye’ye örnek olacak bir kampanya dönemi yaşadık. Genel başkanların genel merkezlerde yaptığı anlaşma çok değerliydi ama asıl mesele onun illerde ilçelerde nasıl uygulanacağıydı. İYİ Parti il başkanımız ve yönetimi bu ittifakı ete kemiğe büründürdüler. Diliyorum ki bu ittifak sadece kampanya dönemiyle sınırlı olmayacak. Bu birlikteliği geleceğe taşıyacağız. Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu şey demokrasi… İYİ Parti ve CHP İzmir’de bunun en iyi örneğini ortaya koydu.  Türkiye için çok hayırlı bir iş yapıldı. Biz de iyilik yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



KIRKPINAR: BU İŞBİRLİĞİ’NİN DEVAM ETMESİ YÖNÜNDE İNANÇLIYIZ 
Başkan Soyer’e başarı dileklerini ilettiklerini belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise, “Biz CHP ve İYİ Parti işbirliği olarak, Türkiye genelinde iyi niyet ve özveriyle bir kampanya sürecini tamamladık, farkla kazanılmış ilçeler var, büyükşehirde ise tarihi rekor başkanımıza nasip oldu. Bundan sonraki süreçte bu işbirliğinin devam etmesi yönünde inançlıyız, kalbimizden aklımızdan geçen budur. Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu süreçte bir araya gelerek iyi şeyler başardık ve iyi şeyler yaşamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ORKİNOS ÇİFTLİĞİ ÇIKIŞI
Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde kurulmaması için mücadele ettiği Sığacık’ta kurulması planlanan Orkinos Çiftliği ile ilgili halkın katılım toplantısı yapılacağına yönelik soruyu yanıtlayan Başkan Soyer, “8 yıl sürdü o çiftliğin körfezden çıkması için verdiğim mücadele… Orayı terk etmeleri gerektiğine dair mahkeme kararı aldık. Şimdi bir girişimde bulunmuşlar ama bizim elimiz sağlam ÇED raporu ve mahkeme kararı var. Uzun sürmeden zaferi kazanacağız. Sadece meydanı bırakmayacağız. Sezon sonunu bekleyelim diye ricada bulunmuşlardı bizde daha süre tanıyabiliriz dedik ancak o süreler doldu, artık terk ettireceğiz” diye konuştu.

MAKAM MASASINI KALDIRDI
Başkan Soyer’in makam odasındaki başkanlık masasını kaldırması dikkat çekti. Masanın kaldırılmasına yönelik konuşan Soyer, “Masa bir mesafe yaratıyordu, sanki böyle olunca daha güzel bir sohbet ortamı doğuyor” dedi.

KİTAPLAR GÜLTEPE’YE
Ayrıca Soyer, başkan seçildiği andan itibaren tebrik kabullerine gelenlere söylediği çiçek yerine kitap getirmeleri çağrısı sonunda büyükşehir belediyesinde biriken kitaplarla ilgili,  önümüzdeki haftadan itibaren Gültepe’deki kütüphaneye aktarılacağını ifade etti.

 
Evrensel Çocuk Müzesi'ne giriş ücretsiz
 
Beştepe'de 23 Nisan: Koltuk 12 yaşındaki Ozan'da!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Buca'da küçük başkandan işsizlik çıkışı!
23 Nisan'da CHP Buca İlçe Başkanlığı koltuğuna da Mehmet Emin Yurdakul ...
CHP'den Kılıçdaroğlu'na saldırı için önerge!
CHP, şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyla ilgili araştırma ...
Devlet erkanından Anıtkabir ziyareti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop başkanlığındaki devlet erkanı, TBMM'nin açılışının ...
 
MHP İl Başkanı Şahin'den 23 Nisan mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin 23 Nisan ...
AK Parti İzmir'de 'A Takımı' mesaisi!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na atanan Kerem Ali Sürekli, yeni yönetimini ...
CHP'li üyeden şok paylaşım: Meclis Whatsapp grubunu kapattıran yazışma!
CHP kurultay delegesi ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi ve Ali Bartu, ...
 
AK Parti Temsilcisi: Delillerimiz sağlam!
AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel, Yüksek Seçim Kuruluna ...
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na saldırı kabul edilemez
MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Ankara Çubuk'ta ...
Selvitopu'ndan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri