POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Sosyal medya fenomenine cinsel terapi cezası
Sosyal medya fenomenine cinsel terapi cezası
Şarkıcı Kalben'i arkadaşı ihbar etmiş!
Şarkıcı Kalben'i arkadaşı ihbar etmiş!
Mehmet Şimşek'ten 'enflasyon' açıklaması
Mehmet Şimşek'ten 'enflasyon' açıklaması
ATM'den para çekerken dikkat: Kartları çalıyorlar!
ATM'den para çekerken dikkat: Kartları çalıyorlar!
7 Mart 2022 Pazartesi - 10:16

CHP Bayraklı'da PM Eski Üyesi de başkanlığa aday!

CHP Bayraklı'da 13 Mart Pazar günü yapılacak kongre öncesi Samed Tekin ve Mehmet Yılmaz'ın resmi adaylık açıklamasının ardından önceki dönem CHP Parti Meclis Üyesi Didem Gültekin de aday olduğunu açıkladı.

CHP Bayraklı da PM Eski Üyesi de başkanlığa aday!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Örgütü'nde 13 Mart Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi seçim heyecanı artıyor. 

Samed Tekin ve Mehmet Yılmaz'ın resmi adaylık açıklamasının ardından önceki dönem CHP Parti Meclis Üyesi Didem Gültekin de aday olduğunu açıkladı.

Gültekin “Geçmişte partim için Kaymakamlıktan nasıl vazgeçtiysem bugün de partim için, örgütüm için memurluktan vazgeçtim ve siz kıymetli partililerimin teveccühü ile Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na adayım. Benim en büyük ailem Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü’dür. Partimi iktidara taşımak üzere çıktığım bu yolda da kendimi aileme emanet ediyorum. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan Bayraklı olacak” dedi.

Gültekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
Bizler; kadınlar, gençler, işçiler, çiftçiler, ezilenler, hor görülenler, ötekileştirilenler Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğiyle iktidara geliyoruz.

Değerli Yol Arkadaşlarım;
Gelinen noktada birlik ve beraberlik kavramlarını tozlu raflardan indirmenin ve hayata geçirmenin zamanı geldi. Mustafa Kemal’in Türkiye’sini beraber büyüteceğiz. Çünkü memleketin içerisinde bulunduğu durum ortada ve kurtuluş çaresi Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu noktada kısır döngülerden uzak ve katılımcı bir anlayışla yepyeni bir yapılanmanın temellerini Bayraklımızda atmak her zamankinden daha önemli. Şimdi yapılacak olan yeni bir anlayış, yeni bir güven ve yeni bir ruh ile ortaya çıkmaktır. Yerellerde sağladığımız başarıyı genele taşımanın tam zamanıdır.

Partimin her kademesinde görev yaptım. Lise Komisyonunda, üniversite örgütlenmesinde, Gençlik Kollarında, ana kademelerde ve son olarak Parti Meclisinde görev aldım. Şimdi de Bayraklımızda Genel Merkezimiz, İl Başkanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz ve Bayraklı Belediyemiz ile uyum içerisinde, omuz omuza bir bütün olarak partimizi iktidara taşıyacak sinerjiyi oluşturmak üzere örgütümün emrindeyim. İktidara yürüdüğümüz bu süreçte, örgütsel olarak Bayraklı’yı hak ettiği yere birlikte taşıyacağız.

Türkiye’de büyük bir değişim var. Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde 6 farklı siyasi parti memleket kaygısı ile bir araya geldi. Bunun öncülüğünü yapan Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’de siyaseti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhalefetini bir başka boyuta getirdi. Bize düşen, bu sinerjiyi omuzlayıp yerellerde sağladığımız başarıyı genele taşımaktır.

Geçmişte partim için Kaymakamlıktan nasıl vazgeçtiysem bugün de partim için, örgütüm için memurluktan vazgeçtim ve siz kıymetli partililerimin teveccühü ile Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na adayım. Benim en büyük ailem Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü’dür. Partimi iktidara taşımak üzere çıktığım bu yolda da kendimi aileme emanet ediyorum.

13 Mart Pazar günü yapılacak olan kongrenin kazananı Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Gençliğime, eğitimime, tecrübeme ve en önemlisi örgütümüzün sağduyusuna olan güvenim tam. Yolumuz açık olsun.

Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan Bayraklı olacak.

 
ENAG şubat ayı enflasyon raporunu yayımladı
 
Gaziemirli kadınlar engel tanımıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Özdemir'den İzmir'de CHP'ye salvo!
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "CHP yönetimi her yönden Atatürk ...
MP İl Başkanı Oğuz'dan çarpıcı İzmir iddiası, ‘Çelebi’ yorumu ve ‘CHP’den oy’ sorusuna yanıt!
Memleket Partisi İl Başkanı Oğuz iddialı bir mesaj vererek, “Ama bugün, ...
AK Parti İzmir'de coşkulu teşkilat akademisi
AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen ...
 
Erdoğan'dan Putin'e ateşkes çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya lideri Putin ile telefonda görüştü. Yaklaşık ...
Çavuşoğlu'ndan iki cepheyle diplomasi!
Azerbaycan'ın başkentine resmi ziyaret gerçekleştiren Dışişleri Bakanı ...
CHP'de o ilçe seçimini yaptı: Eski başkanların yarışını kim kazandı?
CHP Tire'de olağanüstü kongre heyecanı yaşandı. Seçim iki eski başkanın ...
 
TBMM Genel Kurulu'nda yumruklu kavga!
TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'nin grup önerisinin görüşmeleri sırasında MHP ...
Memleket Partisi'nden zeytinlik tepkisi, büyükşehire destek ve çağrı!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın 1 Mart tarihli Maden Yönetmeliği’nde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüşecek!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya-Ukrayna Savaşı'nın derhal ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri