POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Acun Ilıcalı satın alacağı yeni kulübü duyurdu!
Acun Ilıcalı satın alacağı yeni kulübü duyurdu!
Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi
Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi
Mahzen-35 operasyonlarında 6 ilde 6 suç örgütü çökertildi!
Mahzen-35 operasyonlarında 6 ilde 6 suç örgütü çökertildi!
Simit fiyatında Bakanlığın onayı zorunlu hale geldi
Simit fiyatında Bakanlığın onayı zorunlu hale geldi
4 Mayıs 2020 Pazartesi - 16:55

CHP Gençlik'ten 'mermi paylaşımı'na suç duyurusu

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Örgütü, AK Parti Gençlik Kolları üyesi Mehmet Emin Göç adlı şahsın, sosyal medya hesabından mermi resmi paylaşarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Özel ve İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nu tehdit ettiğini öne sürdü. İl Gençlik Kolları Başkanı Uyan, il yönetimi ve ilçe başkanları şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Gençlik ten  mermi paylaşımı na suç duyurusu

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolları, AK Parti Kadıköy Gençlik Kolları Üyesi olduğu öne sürülen Mehmet Emin Göç adlı şahsın, sosyal medyada mermi fotoğrafı paylaşarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu alenen tehdit ettiğini iddia etti. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, il yönetimi ve 30 ilçenin gençlik kolu başkanı Mehmet Emin Göç adlı şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıklarken, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’na da çağrıda bulundu. 

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Örgütü’nün konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklama şöyle:  

Bugün sosyal medya ve basın yayınlarında yer alan AKP Gençlik Kolları üyesi Mehmet Emin Göç şahsi sosyal medya hesabından mermi resmi paylaşarak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni , Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nu, Grup başkanvekilimiz Özgür Özel'i ve parti üyelerimizi alenen tehdit etmiştir. 

Covid-19 pandemisi sebebiyle süreci yönetemeyenlerin, Grup başkanvekilimiz Özgür Özel'in söylemlerini manipüle ederek yaratmak istediği korku ve iç karışıklığın farkında olarak, ülkemizde darbe süreçlerinin en mağdur edilen partisine darbe suçlaması yapanların şahsi geleceklerini düşündüklerinin farkındayız. Ancak bilinmelidir ki memleketi kuran ve kurtaran irade olarak, dün ve bugün olduğu gibi darbelerin açıkça karşısındayız. Velev ki darbe gelecek korkusuyla vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmeye çalışan zihniyetin bugün amaçlarının ekonomik olarak zor günler geçiren ülkemizde siyasi kaos yaratarak, kendi ikballerini garanti altına almaya çalışanlar vatandaşlarımızı birbirilerine düşüremeyeceklerdir. CHP olarak her zaman barışı ve demokrasiyi savunduğumuz ve halkın kararının meşru olduğunu her zaman ilk ilkesi olan bir partiye yapılan saldırılar ülke ekonomisini batıranların, memleketi faiz lobisinin eline düşürenlerin ancak ve ancak safsatasıdır. Demokrasiden ve Cumhuriyet'ten Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 6 oklu onurlu ilkesinden bir adım dahi geri atmayacağız. Ülkemizi karışıklığa sürükleyenlere karşı demokrasi devrimini savunmaktan bir adım dahi geri atmayacağız. 

Cumhuriyet Halk Partisi'ne laf söyleyenlerin şunu bilmesini istiyoruz ki; 
Bizim ilk adımız Anadolu ve Rumeli müdafaa-i hukuk cemiyetidir. Bizim ilk kongremiz Sivas kongresidir. Biz birileri gibi otel lobilerinden, yurtdışı bağlantılarından izin alarak değil Savaş meydanlarında halkımızın iradesi ile kurulmuş onurlu bir partiyiz. Bu sebeple Yunan askeri Polatlı'da iken demokrasiyi savunan bir partinin evlatlarına darbe iftirası ile mermi göndermek ancak ve ancak hadsizliktir. AKP Gençlik Kolların'dan ve ana kademesinden bir an evvel bu şahısla alakalı gereğini yapmalarını bekliyoruz. Demokrasi ve hukuka inanan genç bireyler olarak merminin karşısına hukukun temel ilkelerini koyacağımıza ve suç duyurusunda bulunacağımız tüm İzmirli hemşerilerimize duyururuz. 

 
ABD'de virüsün ardından katil arı paniği!
 
Ege ihracatını tarım sektörü ayakta tuttu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli'de CHP Grup Başkanvekili, Belediye Başkan Yardımcılığına atandı!
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Covid-19 ile etkin mücadele sürecinde ...
Gümrükçü'den muhtarlarla online 'salgın' zirvesi
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, düzenlenen online toplantıda mahalle ...
TOKİ Bergama'da ÇED süreci yola çıktı
Bergama için koşmaya başlayan Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun seçim vaatleri ...
 
Konak’ta üstyapı seferberliği
Konak Belediyesi, salgın nedeniyle sokaklardaki trafik ve insan yoğunluğunun ...
Bayraklı’da öğretmenlere ‘online ders’ eğitimi
Bayraklı Belediyesi AR-GE Müdürlüğü, Bayraklı’daki öğretmenlere yönelik eğitim programı düzenledi.
İzmir Hali kapılarını dayanışmaya açtı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sebze Meyve Hali esnafı, koronavirüs salgınıyla ...
 
Soyer'den Dünya Politika Forumu’nda 'salgın' mesajları!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, G20’nin düşünce kuruluşu ...
Menderes’te ihtiyaç sahipleri unutulmuyor
Menderes Belediyesi tarafından salgın sürecinde vatandaşlara gıda paketi ...
Soyer ilan etti: Dünya İzmirliler Günü!
Başkan Soyer bugünden itibaren her yıl 3 Mayıs gününün Dünya İzmirliler ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri