POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Genç futbolcunun kahreden ölümü
Genç futbolcunun kahreden ölümü
Kontrolden çıkan otobüs duvara çarptı: 16 ölü
Kontrolden çıkan otobüs duvara çarptı: 16 ölü
Fed mayıs ayı faiz kararını açıkladı
Fed mayıs ayı faiz kararını açıkladı
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
21 Mart 2018 Çarşamba - 14:01

CHP İl Başkanı Yücel'den Bakırçay çıkarması!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ilçe turu devam ediyor. Yücel ve yönetim kurulu örgüt turunun 6.etabı kapsamında Bakırçay Havzası'na çıkarma yaptı. Yücel örgüte önemli mesajlar verdi.

CHP İl Başkanı Yücel den Bakırçay çıkarması!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 2019 seçimleri öncesinde, örgütünü seçim çalışmalarına hazırlamak ve yol haritasını anlatmak için başlattığı ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP İl Başkanı Yücel ve yönetim kurulu örgüt turunun 6.etabı kapsamında Bakırçay Havzası'na çıkarma yaptı. 

Ziyaretlerin ilk durağı Kınık oldu. İlçede vatandaşlar ve partililer tarafından karşılanan CHP İl Başkanı Yücel ve yönetimi ilçe binasında yapılması planlanan toplantısı yoğun ilgi sebebiyle çarşı içinde, açık havada yapıldı.

Kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren il başkanı CHP İl Başkanı Yücel, "Kınıklı hemşerilerimizin bizlere olan bu ilgisinden anlaşılıyor ki, Kınık CHP'nin adaletli ve sosyal yönetimini özlemiş. Vatandaşlarımızın bu yoğun ilgisi gücümüze güç kattı" dedi.



KINIK CHP'NİN ADALETLİ YÖNETİMİNİ ÖZLEMİŞ
Kınık'ın ve İzmir'de yerel yönetiminin CHP'de olmadığı diğer 7 ilçenin kendileri için son derece önemli olduğunu ifade eden Yücel, kendilerine gösterilen ve sokağa taşan toplantının aslında CHP'li yönetime duyulan özlem olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:  Burada olmaktan, Kınıklı vatandaşlarımızla sohbet etme, kendimizi anlatma fırsatı bulmaktan dolayı çok memnunuz. İlçe örgütümüzün de seçimlere şimdiden hazır olduğunu görmek çok sevindirici. Buradan açıkça ifade ediyorum, Kınık bizim pozitif ayrımcılık uygulayacağımız ilçemizdir. Burada kaybettiğimiz yerel yönetimi halkımızın desteğiyle yeniden kazanmak için, il örgütü olarak ayrı bir çalışma yürüteceğiz. Bizleri artık ilçenizde daha çok görecek, bizlere ne zaman isterseniz ulaşabileceksiniz. Biz sadece yerel yönetimi kazanmış olmak için almak istemiyoruz. Kınık'ta Büyükşehir Belediyemizle daha uyumlu çalışacak, ilçede halkının sesine kulak verecek, kendi üreteceği hizmetlerle Kınık'ı daha da kalkındıracak bir yerel yönetimi Kınıklıların hak ettiğini biliyoruz. Kınıklı hemşerilerimizin bizlere olan bu  ilgisinden de anlaşılıyor ki, Kınık CHP'nin adaletli ve sosyal yönetimini özlemiş. Vatandaşlarımızın bu yoğun ilgisi gücümüze güç kattı.  Tüm vatandaşlarımıza bu sıcak karşılama için çok teşekkür ediyoruz. Bu ilginizin hakkını, inşallah ilk yerel seçimlerde sizlere layık olarak vereceğiz.



BERGAMA VE DİKİLİ'DE ÖRGÜTE MESAJLAR
Kınık ilçe ziyaretinin ardından Bergama ve Dikili ziyaretlerini gerçekleştiren Yücel, ilçe örgütleriyle bir araya geldi. Yücel "Bizlerin CHP'li olarak, Atatürk'ün yoldaşları ve Kuvayı Milliyicilerin torunları olarak  cumhuriyeti korumak, milletimize sahip çıkmak, ülkemizi demokratikleştirmek gibi büyük sorumluklarımız var. 2019 yılı onun için çok ama çok önemli. Önce ülkemiz, halkımız ve partimiz için çalışmak zorundayız. Kendimizin ne olacağı sorusunu sorma, kişisel ikbalimizi düşünme zamanı değildir. Belediye başkanlarımız üzerlerindeki AKP ve müfettiş baskısına rağmen çok iyi işler yapıyorlar. Yerel yönetimler bizim için çok önemli. Yerelde göstereceğimiz başarı ve halkımıza sunacağımız hizmetler bize genel iktidarı getirecektir. Bu ziyaretlerimizde örgütümüzü dinliyoruz. Şu ana kadar bu ziyaretlerimizden çok olumlu sonuçlar aldık. Hiçbir partilimiz kendisiyle ilgili bir istekte bulunmadı. Her partilimiz ülkemiz ve partimizin geleceğiyle ilgili görüşlerini ve önerilerini sundu. Biz il örgütü olarak tüm ilçe örgütlerimize güveniyor ve İzmir'de önce yerelde büyükşehir belediyemizle birlikte, 30 ilçemizde de belediyeleri alacağımıza, sonra CHP İktidarına İzmir'den en büyük desteği vereceğimize inanıyorum" dedi.

NEVRUZ BAYRAMI MESAJI
CHP İl Başkanı Yücel 21 Mart'ın Nevruz Bayramı olarak kabul edilmesi sebebiyle İzmirlilerin nevruzunu kutladı Yücel "  İnsanın doğayla barışıklığının ve geleceğe dair umudunun simgesi olan Nevruz, hepimizin bayramıdır. Hangi dilde nasıl söylenirse söylensin nevruz  bir ayrılığın, farklılığın, ötekileştirmenin adı değil, insanlığın ortak değeridir.Nevruz bize, baharı selamlamasıyla doğaya gösterilmesi gereken sevgi ve saygıyı,   insanların özgür, eşit, adil ve paylaşım içinde yaşaması gerektiğini anımsatmaktadır. Türkiye'miz için yeni, aydınlık ve tüm sıkıntılardan kurtulacağımız günler yakındır.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir İl Örgütü olarak bir kez daha tüm İzmirlilerin  bereketin, doğanın canlanışının ve barışın simgesi olan Nevruz bayramını kutluyoruz." dedi 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı ve Yönetiminin Bakırçay havzası ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretler Aliağa ve Foça ilçeleriyle birlikte sona erecek.

 
'Stat krizi'nde MHP'den Akpınar'a yaylım ateşi!
 
İşler: İzmir hak ettiği yerde değil
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Stat krizi'nde MHP'den Akpınar'a yaylım ateşi!
Karşıyaka Belediye Başkanı'nın kulüp ve ilçeye yapılması planlanan sözlerine ...
MHP İl Başkanı Karataş'tan Nevruz mesajı
MHP İl Başkanı Karataş Nevruz Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlandı.
CHP'li Yiğit'ten hükümete İzmir için aktarma merkezi çağrısı!
CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, TBMM Genel Kurulu’nda Adnan Menderes ...
 
CHP'li Sertel Ankara'da operasyon geçirdi
Ankara'da CHP'li arkadaşları ile temaslarda bulunan CHP İzmir Milletvekili ...
Ulupınar’dan hükümete ‘kimya edebiyatı’ çıkışı
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar, sosyal medya hesabından farklı bir ...
CHP Konak’a ilk ziyaret Altıok’tan
CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın çiçeği ...
 
Erdoğan'dan erken seçim ve yerel ittifak açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP ile ittifak sürecine ilişkin olarak ...
Deniz Baykal 3.5 ay sonra Türkiye'ye döndü
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal tedavi gördüğü Almanya'dan bugün ...
CHP İl Başkanı Yücel'in ilçe turu tam gaz: 'Erken adaylık' çıkışı!
Örgüt turu kapsamında Menemen ve Çiğli İlçe Başkanlıkları'nı ziyaret eden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri