POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
20 Nisan 2023 Perşembe - 14:41

CHP İzmir bayramlaştı... Soyer'den örgüte 'çelik yumruk' mesajı!

CHP İzmir Ramazan ayının son gününde bayramlaşma törenini Kültürpark’ta bulunan İzmir Sanat’ta gerçekleştirdi. Törende konuşan Başkan Soyer, ‘’Biz aramızdan asla su sızmadan asla beraberliğimize toz kondurtmadan çelik bir yumruk gibi bir arada olmayı başarmak ve bu dönüşümün öncülüğünü yapmak durumundayız. İnanıyorum ki bir şey değişecek her şey değişecek’’ dedi. Törende konuşan milletvekili adayları Taşkın ve Gökçen ile CHP İzmir İl Başkan Vekili Özen’den de iktidar mesajları geldi. 

CHP İzmir bayramlaştı... Soyer den örgüte  çelik yumruk  mesajı!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Örgütü Ramazan Bayramı’nın arefesinde bayramlaşma törenini Kültürpark’ta bulunan İzmir Sanat’ta gerçekleştirdi. 



Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Vekili Münir Sirhan Özen, CHP İzmir mevcut milletvekilleri, CHP İzmir milletvekili adayları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. 
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu Genel Merkez’den gelen başka bir görevlendirme nedeni ile törene katılamadı, Başkan Soyer de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi nedeniyle törenden erken ayrıldı. 



SOYER: ÇELİK BİR YUMRUK GİBİ BİR ARADA OLMAK DURUMUNDAYIZ!
Bir konuşma gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, ‘’Önümüz bayramlar aslında. Yarın bayramımız var, 23 Nisan var. Arkasından büyük bayramı bekliyoruz. Ülke işgal altındayken Cumhuriyetin habercisi niteliğinde Meclis’in açılışı ve Ankara hükümetinin kuruluşu. Bir de Amasya Genelgesi var. Şimdi milletin azim ve kararlılığına ihtiyaç var. Demokrasiyle taçlandıracak bir bayram yaşayacağız. Örgütsüz güç güç değildir. Ve siz örgütsünüz. Memleketteki bu büyük değişimin öncüsü sizlersiniz. Biz aramızdan asla su sızmadan asla beraberliğimize toz kondurtmadan çelik bir yumruk gibi bir arada olmayı başarmak ve bu dönüşümün öncülüğünü yapmak durumundayız. İnanıyorum ki bir şey değişecek her şey değişecek’’ dedi. 

’KILIÇDAROĞLU’NUN ADININ ÖNÜNE 13. CUMHURBAŞKANI YAZACAĞIZ’’
Törende konuşan CHP İzmir İl Başkan Vekili Özen, ‘’Küslerin barıştığı huzurun paylaşıldığı bir bayramda buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Aylardır, çocuklarımızdan uzaktayız daha güzel bir ülkede yaşasınlar diye uğraş veriyoruz. Umutlu, aydın günleri kapı kapı müjdeliyoruz. Bayramlaşmamızı fuar alanında gerçekleştirmek hafızamızda güzel bir anı olarak kalacak. Gençlerimiz, emeklilerimiz çocuklarımız, kadınlarımız ve hepimiz için çok güzel bir sayfa açtık diyeceğiz. Kılıçdaroğlu’nu adının önünce 13. Cumhurbaşkanı yazacağız. İkinci bayramımız olacak 14 Mayıs’ta buluşarak halaylarla buluşacağımıza inanıyoruz’’ ifadelerini kullandı. 

‘’ÇOK DAHA BÜYÜK BİR BAYRAMA İMZA ATMAK ÜZEREYİZ’’
Konuşma gerçekleştiren İzmir 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Gökçe Gökçen, ‘’Çok daha büyük bir bayrama imza atmak üzereyiz. Çok uzun yıllardır bir anı bekliyoruz aslında. 14 Mayıs’ta 21 yıldır neler yaşadığımızı gözden geçiriyoruz. Devletin ta en başına geçmiş bir şahıstan gelen küfürlerin de hepsinin bir sonu var tabi. Bu son aynı zamanda bir başlangıç da olacak. Artık kucaklaştığımız ayrışmaları geride bırakabildiğimiz bir karar vereceğiz 14 Mayıs’ta. Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında Millet İttifakı’nın iktidarın gençler, kadınlar, çalışanlar artık hakkını alacak. İzmir hakkını alacak. 14 Mayıs’ta birbirimize bakacağız yol arkadaşlarımızla birlikte birbirimize gülümseyeceğiz’’ diye konuştu. 



TAŞKIN: NORVEÇ’TE İNSANLARIN RAHATLIĞINI İSTİYORUM!
Törende konuşan CHP İzmir 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Taşkın, ‘’Bizler geçiciyiz asıl olan örgüttür. Türkiye’de çocuklar yatağa aç girmesin diye, kadınlar özgür hissetsin diye, hiç kimse kimliğinden utanç duymasın diye çok büyük bir mücadele veriliyor. Bu çok onurlu mücadelede üzerime ne düşerse yapacağım. Norveç’te ‘bugün seçim mi olacak’ diyen o insanların o rahatlığını istiyorum. Mutlaka kazanacağız’’ dedi. 

 
Çocuklardan antik kentte barış mesajları
 
Başkan Soyer bayrama Osmaniye’de girecek
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Demir Balcı 20 Nisan 2023 Perşembe 15:36

Norveç’te insanlar bulunduğu yerde siyaset yapar gidip 500 km ötede hiç bilmediği yaşamadığı ve yaşamayacağı yerde siyaset yapmaz. Norveç’te insanlar demokrasiyi parlamenter seçilmek olarak görmez yaşamı gündelik uğraşıda en basit ilişkide saygı ve demokrasiye değer verir. Akademisyen olmanız yurtdışında eğitim almanız doğunun feodal fırsatçılığından faydalanmanızı engellemiyor

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Purçu'nun istifa sonrası Roman derneklerinden CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na tam destek mesajı!
İzmir'deki 15 Roman sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ile CHP'li Roman ...
Sürekli 2 ilçede AK Parti'nin yatırımlarını anlattı
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli’nin son durağı ...
Dervişoğlu: Akşener iktidarın algoritmasını bozdu, bu bir stratejiydi!
Dervişoğlu, iktidarın Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili oluşturmaya çalıştığını ...
 
Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Asrın felaketi"nin yaralarını devlet-millet ...
İYİ Parti'de Çıray'dan Özlale'ye 'kötü gösterme' ve 'oy oranı' yanıtı!
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Çıray, Genel ...
İYİ Parti İzmir'de bayramlaşma, Özlale'den 'Çıray' mesajı: Bekledik, gelmedi!
İYİ Parti İzmir bayramlaşma törenini partinin il binasında gerçekleştirdi. ...
 
Soyer'den 14 Mayıs mesajı: Tarihte belki ilk kez...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aliağa'da CHP ilçe seçim ...
Kılıçdaroğlu: Mesele sistemin değişmesi!
Kılıçdaroğlu, 5 farklı partiyle hazırlanan listeler için “Tek listeden ...
Seçimde oy pusulası tam bir metre!
Siyasi partiler ve ittifakların, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri