POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor
Polis el koydu, silahlar 'Teşkilat'ın çıktı
Polis el koydu, silahlar "Teşkilat"ın çıktı
Panathinaikos'ta Terim dönemi sona eriyor
Panathinaikos'ta Terim dönemi sona eriyor
6 yaşındaki gelin skandalında yeni gelişme!
6 yaşındaki gelin skandalında yeni gelişme!
20 Nisan 2023 Perşembe - 11:21

İYİ Parti İzmir'de bayramlaşma, Özlale'den 'Çıray' mesajı: Bekledik, gelmedi!

İYİ Parti İzmir bayramlaşma törenini partinin il binasında gerçekleştirdi. Törene Genel Başkan Yardımcısı Özlale’nin İzmir Milletvekili Çıray’a yönelik yaptığı açıklamalar damga vurdu. Özlale, Çıray’a yönelik,‘’ Bizden gönül bağı ile kopmuş hiç kimse hakkında olumsuz bir şey söylemiyoruz. Bekledik, gelmedi’’ ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti İzmir de bayramlaşma, Özlale den  Çıray  mesajı: Bekledik, gelmedi!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı partinin il binasında bayramlaşma töreni düzenledi. 

İl Başkanlığı'ndaki törene İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu’nun yanı sıra 28. Dönem milletvekili adayları, ilçe başkanları ve çok sayıda parti yöneticisi katıldı. 



BEZİRCİLİOĞLU: BAŞARACAĞIZ!
Toplantıda konuşan İl Başkanı Bezircilioğlu, ‘’Bayramlar umut demektir. Bayramlar bu rutin hayatımızda bize mutluluk veren ailelerin bir araya geldiği, dostların, kardeşlerin bir araya geldiği, küslerin barıştığı, uzaktakilerin bir araya geldiği geleceği hep beraber umutla baktığımızı günlerdir. Fakat yarınki bayramın anlamı çok farklı. Geleceğe baktığımız gibi bir başka umutla bakıyoruz. Bizim için bir başka bayram olacak 15 Mayıs sabahına umutla bakıyoruz. Yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağımız 15 Mayıs sabahında gençlerin hayal kurabildiği, adaletin tecelli ettiği, liyakatin tesis edildiği, insanların layık olduğu şekilde yaşayacağı bir ülke hayal ediyoruz. Bu umutlu 15 Mayıs’a doğru gidiyoruz. Tüm gönüldaşlarıma; Umudumuzu yitirmeyeceğiz. Türkiye’yi layık olduğu yere taşıyacağız. Sahalarda olacağız, çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız ve tabi ki başaracağız, başaracağız, başaracağız. 

TÜRKİYE BAYRAMA MUTSUZ VE UMUTSUZ GİRİYOR!
Törende söz alan veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Ümit Özlale, ‘’Türkiye’nin en büyük problemi hayat pahalılığı. Hatırlarsanız mucize dedikleri yeni ekonomi modelini getirirken enflasyon öyle değildi. Başta cahil bir kadro olduğunda Türkiye bayramlara mutsuz umutsuz giriyor. O yüzden her ne kadar sayın Erdoğan suni gündemler yaratmaya çalışmasa bayramın da ana gündem konusu hayat pahalılığı. Türkiye’de 7 milyon yoksul çocuk var. İrlanda, Norveç gibi ülkelerin toplam nüfusundan daha fazla. Bizim hayal ettiğimiz İYİ Parti iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bir birey kendi ayağı üzerinde durana kadar devleti ona şefkatle ve kapsayıcı bir şekilde yaklaşacak. Herkes, eşit herkes farklı diye bir sloganımız var. İYİ Parti iktidarında herkes eşit olacak. AK Parti’nin unutturduğu sosyal devleti yeniden inşa edeceğiz’’ diye konuştu. 



ÇIRAY’I BEKLEDİK GELMEDİ!
Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın partinin gerçekleştirdiği temayül yoklaması ve aday listeleri üzerinden yönelttiği eleştirilere yanıt veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Ümit Özlale, ‘İYİ Parti bayrama nasıl giriyor’ sorusuna, ‘’Çok güzel giriyoruz bayrama gördüğünüz gibi’’ diyerek sözlerine şöyle devam etti, ‘’Aytun bey İzmir milletvekili. Gönül isterdi ki burada olsun ve biz onunla bayramlaşalım. Bizden gönül bağı ile kopmuş hiç kimse hakkında olumsuz bir şey söylemiyoruz. Ümit Özdağ ayrılmıştı daha önce partimizden kimse Ümit bey hakkında olumsuz bir şey söylemedi. Yavuz(Ağıralioğlu) bey ayırıldı kimse olumsuz bir söylemedi. Belli bir zaman da olsa aynı dava için ter dökmüşüz bakımdan ben bizden hem resmi olarak ayrılan belli ki gönül bağı ile ayrılan kimse için olumsuz konuşmayacağız. Bekledik gelmedi. Bundan sonraki süreçte İYİ parti yoluna ilk günkü gibi kardeşçe birbirine dayanarak yürüyecektir’’ dedi. 

ÇIRAY’A OY ORANI YANITI: RESMİ KAYNAĞA DAYANMIYOR, ÜZÜLÜYORUZ!
Özlale partisinin oy oranı ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Oy oranımızı bilmiyoruz. Bunu 23 gün sonra göreceğiz. Bütün bu iddiaların asılsız olduğunu göreceğiz. Beraber çalıştığımız halen de meclis çatısı altına bu partinin milletvekili olan arkadaşlarımızın herhangi bir resmi kaynağa dayanmayan açıklamalarla İYİ Parti’ye kötü göstermesine üzülüyoruz, kızmıyoruz. İYİ Parti önümüzdeki dönemde beklentinin çok üzerinde bir oy alacak. Siz aynı soruyu sorduğunuzda inanıyorum ki İzmir’den tahminin çok üzerinde milletvekili taşımanın gururunu taşıyarak size cevap vereceğiz. Çıkan asılsız haberlere aldırmıyoruz. İzmir’i İYİ Parti olarak Ankara’da en yüksek şekilde temsil etmeye gidiyoruz’’ dedi. 

 
Altay'da Paixao dalya peşinde
 
Marble İzmir mobil uygulaması yayında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer'den 14 Mayıs mesajı: Tarihte belki ilk kez...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aliağa'da CHP ilçe seçim ...
Kılıçdaroğlu: Mesele sistemin değişmesi!
Kılıçdaroğlu, 5 farklı partiyle hazırlanan listeler için “Tek listeden ...
Seçimde oy pusulası tam bir metre!
Siyasi partiler ve ittifakların, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili ...
 
AK Partili İnan’dan iddialı sandık hedefi, CHP’ye liste ve ‘istemezük’ çıkışı!
Politika Durağı’nda Gazeteci Avcı’nın sorularını yanıtlayan AK Parti Gençlik ...
Memleket Partili Güven’den CHP’ye ‘Taşkın’ çıkışı, AK Parti’ye ‘İnan’ övgüsü!
Politika Durağı’na konuk olan Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ...
Fatih Erbakan: İzmir Milli Görüş'ün kalesi olacak!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, İzmir'de katıldığı iftar ...
 
Kılıçdaroğlu 'Alevi' notuyla paylaştı: Gelin bu eşiği aşalım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan paylaştığı video ile ...
YSK milletvekili kesin aday listesini açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde yarışacak ...
İnce İzmir'de CHP'yi hedef aldı: Bu kadar içimi acıtan ikinci bir liste olmamıştır!
Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, CHP yönetiminin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri