POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
Havalimanında 42 personel hastanelik oldu!
Havalimanında 42 personel hastanelik oldu!
9 Eylül 2023 Cumartesi - 12:28

CHP İzmir'de Küçük Menderes'ten 'il kongresi' kararı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Küçük Menderes havzasındaki ilçe başkanları Ödemiş'te buluştu. Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ, Bayındır ve Kemalpaşa ilçe başkanları ile Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar'ın katıldığı toplantıdan Küçük Menderes Havzası için birlikte yol yürüme kararı alındı. İlçe Başkanları, 16 Eylül'deki CHP İzmir İl Kongresi'nde Küçük Menderes havzası için birlikte hareket etme kararı alıp birlik-beraberlik mesajı verdi..

CHP İzmir de Küçük Menderes ten  il kongresi  kararı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 16 Eylül'de gerçekleşecek İzmir İl Kongresi öncesi Küçük Menderes havzasının ilçe başkanları, CHP Ödemiş İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Ödemiş'te bir araya geldi.

8 Eylül Cuma akşamı gerçekleşen toplantıya CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, Bayındır İlçe Başkanı Arif Uyguner, Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya, Beydağ İlçe Başkanı Özlem Kaynak ve Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ile Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar katıldı.

Toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi'nde devam eden kongre ve kurultay süreçleri ile akabinde başlayacak yerel seçim maratonuna dair değerlendirmeler yapıldı.

İlçe Başkanları, 16 Eylül'deki CHP İzmir İl Kongresi'nde Küçük Menderes havzası için birlikte hareket etme kararı alıp birlik-beraberlik mesajı verdi.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, "İlçe Başkanlarımız ve değerli Belediye Başkanlarımızla son derece verimli ve anlamlı bir toplantıya imza attık. Partimizin geleceği adına birlikteliğin önemini bugüne kadar hep vurguladık. Halkımızın derin bir yoksulluğa mahkum edildiği, yönetim krizinin yaşandığı bu ortamda Cumhuriyet Halk Partisi olarak gereksiz çekişmelerle, polemiklerle vakit kaybı yaşama hakkımızın olmadığını düşünüyorum. Bunun yerine kongrelerimizi ve kurultay sürecini bir yenilenme fırsatı olarak görüp birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gerekiyor. Bu anlamda İzmir'in siyasi yaşamında geçmişten beri önemli bir yeri olan Küçük Menderes havzasını temsil eden ilçe başkanları olarak 16 Eylül'deki İl Kongremiz öncesi yol haritamızı gözden geçirdik. Küçük Menderes havzasının geleceği ve temsili anlamında kongre sürecinde birlikte yol yürüme kararı aldık. Bu birliktelik ile Kongremizde havzamız adına yeni dönemde daha da güzel ve aktif çalışmalara imza atılacağına inanıyoruz. Bu güzel birliktelik için İlçe Başkanlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Birleşerek, büyüyerek, çok çalışarak hep beraber başaracağız. İl Kongremiz ve Kurultay süreci ile birlikte başlayacak yeni dönem hepimize, havzamıza ve 100 yıllık ulu çınarımız Cumhuriyet Halk Partisi'ne hayırlı olsun" dedi.

 
Kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı!
 
İzmir'de 13 hastalığa karşı aşılama hizmeti ücretsiz!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali 9 Eylül 2023 Cumartesi 20:35

Birleşerek, büyüyerek kazanacağız güzel cümle.Delege seçimlerinde gerçek partilileri çizen, eşini, arkadaşlarını delege yapan siz başkanlarla nasıl olacak bu iş.Biriniz açıklarsa sevinirim.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Güzelbahçe’den çifte kutlama
CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı, CHP’nin kuruluşunun 100. İzmir’in kurtuluşunun ...
Aslanoğlu'ndan çifte mesaj: 9 Eylül sadece İzmir’in değil, vatanın kurtuluş günü!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yayınladığı mesajla, ...
Aslanoğlu’na imza desteği, Sındır için yoğun çalışma, Başak adaylıkta kararlı!
CHP İzmir’de il kongresine 1 hafta kala hareketlilik sürüyor. İlçe turunu ...
 
AK Partili Saygılı’dan 9 Eylül mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir’in kurtuluşunun 101. Yılı ...
Yeniden Refah Partisi'nden 'yerel seçim' kararı!
31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'ne bütün teşkilatların ...
CHP'li Polat'tan 9 Eylül mesajı
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Büyük Taarruz harekâtı ...
 
CHP İzmir’de öncelik 8 ilçede: Özuslu sürprizi... İşte konuşulan isimler!
CHP’de bir yandan kongre takvimi işlerken bir yandan yerel seçim hazırlıkları ...
CHP'den Akşener'e "ittifaksız seçim" yanıtı!
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in "ittifaksız ...
Erdoğan, G20 zirvesi için Hindistan'a gidecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri