POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
Stokçuluk ve fahiş fiyata kapatma cezası!
Stokçuluk ve fahiş fiyata kapatma cezası!
24 Ocak 2018 Çarşamba - 09:05

CHP İzmir'de flaş çıkış: Kılıçdaroğlu seçilirse istifa edeceğim!

CHP İzmir’de Kurultaya yönelik en flaş çıkış, Büyükşehir Meclis Üyesi Güngör’den geldi. Güngör, kurultayda Kılıçdaroğlu’nun yeniden Genel Başkan seçilmesi halinde partideki görevlerinden ve partiden istifa edeceğini açıkladı.

CHP İzmir de flaş çıkış: Kılıçdaroğlu seçilirse istifa edeceğim!

GERÇEKİZMİR – CHP’de olağan kongre takviminde sona gelindi. Gözler 3-4 Şubat’ta gerçekleşecek kurultayda…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, İstanbul Barosu Eski Başkanı Ümit Kocasakal ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce rakip çıktı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantı sonunda Kılıçdaorğlu’na destek açıklamasında bulunmuştu. İzmir’de kurultay delegelerinin firesiz Kılıçdaroğlu için imza vermesi bekleniyor.

İzmir’de kurultay öncesi çok konuşulacak bir çıkış geldi. Tire ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Güngör, kurultayda Kılıçdaroğlu’nun yeniden Genel Başkan seçilmesi halinde partideki görevlerinden ve partiden istifa edeceğini açıkladı.

İnce’nin İzmir ziyaretlerinde bir araya geldiği isimlerden olan ve geçtiğimiz kurultaylarda delegeyken İnce için imza veren Güngör, Gerçekizmir’e özel açıklamada bulundu.

KILIÇDAROĞLU İLE OLMAZ
Güngör şunları söyledi: Bugüne kadar sustum konuşmadım. Susmamın nedeni Aziz Kocaoğlu’na saygım, sevgimdendi. O İzmir’in onurudur, gururudur. Bundan önce Muharrem İnce’ye destek verdim, bundan sonrada Muharrem İnce’ye destek vereceğim. Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP büyümez. Anketleri görüyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu ile olmaz.Aziz Bey’in incinmesini istemediğim için uzun süredir susuyordum. Kurultay da Kemal Kılıçdaroğlu yeniden Genel Başkan seçilirse partiden istifa edeceğim. Kılıçdaroğlu’nun başında olduğu CHP’de hiçbir görevde bulunmayacağım. Genel Başkan olması gereken kişi Muharrem İnce’dir. CHP’nin yeri bende ayrı. Ben partiye oy vermeye devam ederim. Aziz Bey içinde kanımın son damlasına kadar çalışırım. Ama tekrar söylüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığa devam etmesi halinde CHP’de siyaset yapmayacağım, görev almayacağım.”

DİSİPLİN İŞLEMİ Mİ BAŞLAYACAK?
Öte yandan Güngör'ün açıklamaları sonrası örgütte tepki yükseldi. Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, İl Başkanı Deniz Yücel'le telefonda konuştu ve Güngör hakkında disiplin işlemi yapıp yapmama noktasında görüş sordu. Yücel'in Güngör'ün açıklamlarının doğru olmadığını ve inceleme yaptıklarını ifade ettiği öğrenildi. Güngör hakkında disiplin soruşturmasının başlayabileceği belirtildi.

 
İzmir'in buz pisti 'çiçek tarlası'na döndü!
 
'İzmir'in karantina adası' restorasyon harekatı!
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Karşıyaka lı il başkan Yrd 28 Ocak 2018 Pazar 04:05

Sayın meclis üyesi aslında bizlerin söyleyemediği gerçekleri söylüyor Yalandan herkes Genel başkana methiye düzüyor. Ne yani Eklemeleddin hesabını neden kimse sormaya cesaret edemiyor kim di Ekmeleddin kimin dayatması idi. Adalet yürüyüşü kim içindi buradan haykırıyorum gerekirse bende aynısını yapacağım Adalet yürüyüşü olmasa idi Kemal bey zor genel başkan koltuğunda otururdu. Kemal başkan size yakışan genç birine görevi teslim etmektir.

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet Yılmaz Savaşçın 26 Ocak 2018 Cuma 09:20

Parti disiplinine ve seçim sonuçlarına saygı gösterememek işin kolayı.Kürtleri parlemento ile buluşturan Erdal İnönü gibi Kılıçdaroğlu nun değeri de yıllar sonra belki anlaşılacak. Biz hala vudumu oturtacak politikaların esiri bir ülkede yaşıyoruz.

Yorumu oyla      0      0  
Partili 25 Ocak 2018 Perşembe 15:17

Adam istifa etmiş birileri disiplin diyor hem ne yapmış aytun çıray gibi değil MECLİS üyeliğindende istifa etmiş.herkes Kılıçtaroğlu nu desteklemek zorundamı kötü kelime yok sadece ben bu genel başkanla iktidar olacağımıza inanmıyorum diyor,iktidar olacağınıza içimizde bir tane inanan varmı??????????

Yorumu oyla      0      0  
Ilyas 25 Ocak 2018 Perşembe 14:38

Evet kilictarogluyla olmuyor değişim şart taze kana ihtiyaç var partide yaşanan mağlubiyetler seçmeni kıstırıyor tekrar chp yi saha kaldırmak için değişim şart olmuştur Ince genel başkan olmalıdır küskünleri tekrar partiye geri getirmek lazim yoksa bir yenilgi daha kaldıramayız akp ye tepkiler bukadar büyümüşken taze kanla yarışa girmek daha mantıklıdır dusuncesindeyim

Yorumu oyla      0      0  
Ahmet ergücen 25 Ocak 2018 Perşembe 13:22

Adam gibi yolunuza devam Nedir bu ya habire çekişme küskünlükler olan partiye oluyor CHP bu potansiyele getiren Kılıçdaroğlu

Yorumu oyla      0      0  
Hikmet Kılıç 25 Ocak 2018 Perşembe 10:28

Arkadaş kurultay zamanı görüşünü ifade etmiş; disiplin falan düşünmesi kere yanlış olur. Bende aynı görüşte yim. K.K ile olmuyor. İnce gelmelidir.

Yorumu oyla      0      0  
Abdülaziz GÜNERİ 25 Ocak 2018 Perşembe 08:48

Bu cümleyi kuran insan genel başkanı BEGENMİYORLAR onurluysa derhal partiden istifa etsin

Yorumu oyla      0      0  
Hasan karadıs 25 Ocak 2018 Perşembe 07:52

Bir orda bir burda .Bir ara AKP sonra DSP sonra İP sonra tekrar CHP sonra şürekasıyla MHP ye gidip sonra CHP den meclis uyesi yapacaz deyince MHP den tekrar CHP ye.Gecen bu dönem meclise yazılmayacagı belli yol rota belli.Köylerde ne yapıyormus güngör bi sorsak.Gectim Tire belediyesini hadi.Büyuksehir in yapamadıgi özel bir seymi yapıyormus.Sadece Su mahmutlar bayındir arası yoluda yaptirsada gorsek ama kendi butcesinden.Yerelde belediye islerini parti calısması goren bu zihniyetler zaten acil gitmeli ince incemi.yoksa iyi iyimi bilemem.Gule güle git biletin insallah sadece gidis..

Yorumu oyla      0      0  
Şükrü Özsoy 25 Ocak 2018 Perşembe 02:28

Dünyanın hiç bir yerinde 8 seçim kaybedip 9 uncu seçime hazırlanan başkan yoktur ..Hele birde sosyal demokrat parti ise... 2019 da aynı genel başkanla girilsin sonu gene hüsran olacak malesef...

Yorumu oyla      0      0  
İsmet güven 25 Ocak 2018 Perşembe 01:22

Mustafa güngörü yıllardır tanırım görevleri dönemleri partiye katkısı olmamıştır ayrılmasıyla kesin partiye katkısı olacaktır partiden aldıklarını versin

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de gözler o 8 ilçede: Adaylık için kimlerin adı geçiyor?
CHP İzmir’de gözler 2014 seçimlerinde kaybedilen 8 ilçede... Bu ilçelerde ...
CHP İzmir’de ‘disiplin’ o isme emanet
CHP İzmir’de 9 kişilik disiplin kurulu ilk toplantısını yaptı. Eski hakim ...
Erdoğan: Üç beş soysuza bu sınırlarda...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olarak, "Bizi sınırlarımızda ...
 
CHP'li Yiğit'ten TDK'ya 'vazalak' tepkisi!
CHP İzmir Milletvekili Yiğit, Türk Dil Kurumu’nda yer alan bazı sözcüklerin ...
CHP’li Bayır ‘hastalıklı et skandalı’nı Meclis’e taşıdı!
Türkiye’nin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı aracılığı ile Bosna ...
İYİ Parti İzmir’de kongre heyecanı: Takvim netleşti
Genel Merkez’in seçimler öncesi açık kapı bırakmama adına kongre kararı ...
 
O ilçede esnafın seçim CHP içi yarışa döndü: Kazanan…
Kiraz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Olağan Kongresi CHP’de 2019 ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan harekatla ilgi bilgi aldı
Cumhurbaşkan Erdoğan, Afrin'e yönelik "Zeytin Dalı Harekatı"nın üçüncü ...
AK Parti’de flaş gelişme: ‘Köşk’te İzmir zirvesi’ iptal!
Başbakan Yıldırım’ın İzmir milletvekilleri ile bir araya gelerek kongre ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri