POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Rusya'dan Ukrayna'ya 'gece yarısı' füze saldırısı
Rusya'dan Ukrayna'ya 'gece yarısı' füze saldırısı
Maçoğlu köyüne döndü... Arıcılığa başladı
Maçoğlu köyüne döndü... Arıcılığa başladı
Mevsimlik tarım işçilerinin haklarına düzenleme!
Mevsimlik tarım işçilerinin haklarına düzenleme!
ABD'de bir George Floyd vakası daha!
ABD'de bir George Floyd vakası daha!
10 Mart 2023 Cuma - 16:37

CHP İzmir il başkanları zirvesinden ortak mesaj: Başlıyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yaklaşan seçimler öncesin de partisinin önceki dönem İzmir il başkanları ile bir araya geldi. Buluşmaya CHP İzmir’de önceki dönemlerde il başkanlığı yapmış dokuz isim katıldı.

CHP İzmir il başkanları zirvesinden ortak mesaj: Başlıyoruz!

Aslanoğlu’nun “İl başkanlarımızın hem tecrübelerinden faydalanmak hem akıl almak için çok önemsediğim, seçim çalışmalarımıza büyük katkı sağlayacak, gücümüzü arttıracak önemli bir buluşmaydı. İzmir’de seçim startını bu buluşmayla verdik. Büyük katkıları ve katılımları için tüm il başkanlarıma teşekkür ediyorum” diyerek anlattığı buluşmaya, geçmiş dönem il başkanları Ekrem Bulgun, Bülent Baratalı, Alaattin Yüksel, Rıfat Nalbantoğlu, Tacettin Bayır, Bedri Serter, Ali Engin, Deniz Yücel ve Feridun Gökhan katıldı

İl başkanları, yaklaşık 3 saat boyunca cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde İzmir’de yapılacak hazırlık ve çalışmalar ile yeni stratejileri masaya yatırırken, seçim süresince çalışmalara tam destek vermek ve birlikte çalışma kararı da alındı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan il başkanları şu mesajları verdi;

EKREM BULGUN: Bu seçimin önemi, karanlıklardan kurtulup bizi gün ışığına kavuşturacak olmasıdır. Şafak söküyor. Gün ışığı için çalışan herkese başarılar diliyorum. Başlıyoruz

BÜLENT BARATALI: 14 Mayıs seçimleri sonrası biz hem birinci parti olacağız hem de Türkiye’yi yeniden kurucu iradenin ilkelerine döndüreceğiz. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun devlet tecrübesi, barışçı tutumu Türkiye’yi yeni bir değişime sürükleyecektir. Başlıyoruz.

ALAATTİN YÜKSEL: Önümüzde tarihi öneme sahip çok önemli bir seçim var. Türkiye, bundan sonraki yoluna demokrasiyle mi , yoksa otoriter rejimle baskıyla ve zulümle mi devam edecek, buna karar verecek. Sayın Genel Başkanımızın adaylığıyla toplumda güzel bir umut belirdi. Başlıyoruz.

RIFAT NALBANTOĞLU: Bu seçimler Türkiye’de her şeyin değişeceği, tek adam rejiminin biteceği, Türkiye’deki baskıların, adaletsizliğin ve hukuksuzluğun son bulacağı, insanların nefes alacağı bir seçim olacak diye düşünüyorum. Başlıyoruz.

TACETTİN BAYIR: Özgürlüğü, umudu ve sevgiyi aşılayacağımız, halkımızla birlikte güzel günler göreceğimiz mücadeleye şimdi başlıyoruz.

BEDRİ SERTER: 2023 seçimlerinde, 20 yıldır kaosa sürüklenen ülkemizi kaostan çıkartacak parti CHP ve bunu birlikte başaracağımız ittifak da Millet ittifakıdır. Başlıyoruz.

DENİZ YÜCEL: Birlikte çalışmaya ve birbirimizden güç almaya devam edeceğiz. Dürüstlüğüyle, namusuyla, ahlakıyla, adalete ve demokrasiye, hukuka bağlılığı ile öne çıkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığıyla, Türkiye’ye huzuru, barışı ve refahı getireceğiz. Başlıyoruz.

ALİ ENGİN: Türkiye’de 20 yıl sonra yeni bir dönem başlayacak. Gençler, Kadınlar, Emekliler ve 84 milyon umutlu. Seçimden sonra yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Başlıyoruz, başlıyoruz, başlıyoruz.

FERİDUN GÖKHAN: Bu seçim ciddi anlamda yol ayrımıdır. Önümüzün açık olduğunu görüyoruz. Türkiye rahat bir nefes alacak ve ülkemiz yeniden cumhuriyetin kuruluş değerlerine kavuşacaktır. Gümbür gümbür geliyoruz. Başlıyoruz.


 

 
Kamu görevlilerinin istifa süreci açıklandı!
 
Adıyaman Valisi görevinden ayrıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan imzaladı: Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başında!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen basın toplantısında seçim ...
Özdağ 5 partiden oluşan ittifakı açıklayacak!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 5 partiden oluşan 'Ata İttifakı'nı ...
''Kılıçdaroğlu'na suikast duyumları alıyoruz''
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ...
 
FETÖ bahanesiyle dolandırıcılığa 2 tutuklama!
İzmir'in Aliağa ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bahanesiyle ...
AK Parti'den 'sürpriz' hamleler yolda: İşte kulisler!
Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, AK Parti’nin cumhurbaşkanı yardımcılığı ...
CHP'de adaylık başvuru tarihleri ve ücretleri belli oldu
CHP'de milletvekilliği aday adaylığı konusunda merak edilen tarih ve tarife belli oldu.
 
CHP’den AK Partili o ismin Soyer paylaşımına sert tepki!
AK Partili Şahin’in Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e kültür sanat etkinlikleri ...
Kulislerde yeni soru: Cumhur İttifakı genişleyecek mi?
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin 14 Mayıs'a çekilmesine ...
AK Parti İzmir’de 6 ilçede adaylık istifaları
AK Parti İzmir’de 6 ilçe başkanı milletvekili aday adaylığı için yola ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri