POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
23 Nisan 2018 Pazartesi - 08:59

CHP İzmir’de çifte seçim zirvesi: Önce vekiller sonra eski başkanlar

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanları ve gençlik kolları başkanlarıyla yapılan toplantıların ardından yeni haftayı da çifte zirveyle açtı. Yücel ilk olarak İzmir Milletvekilleriyle bir araya geldi. İkinci toplantı ise il eski başkanlarıylaydı.

CHP İzmir’de çifte seçim zirvesi: Önce vekiller sonra eski başkanlar

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran’da yapılması kararlaştırılan erken seçime kilitlenirken, İzmir’de de siyasi partilerin çalışmaları sürüyor. 

Erken seçim kararı sonrası ilk yönetim kurulu toplantısında düğmeye basan CHP İzmir Örgütü de seçim stratejilerinin masaya yatırıldığı toplantılara tam gaz devam ediyor. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanları ve gençlik kolları başkanlarıyla yapılan toplantıların ardından yeni haftayı da çifte zirveyle açtı.

İl Başkanı Yücel ve yönetimi bugün önce CHP İzmir Milletvekilleriyle bir araya geldi. TBMM Genel Kurulu'nun Meclisin açılışının 98. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel gündemle toplanması nedeniyle CHP İl Binası'ndaki zirve sadece 3 İzmir Milletvekili katıldı. Toplantı da Parti Meclisi (PM) Üyesi Sevda Erdan Kılıç ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Mahir Polat da hazır bulundu.

İl Başkanı Yücel ve il yönetimi CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Murat Bakan ve Atila Sertel ile PM Üyesi Kılıç ve YDK Üyesi Polat’la seçim stratejileri üzerine fikir alışverişinde bulundu. 

İKİNCİ TOPLANTI ESKİ BAŞKANLARLA
CHP İl Binası'ndaki ikinci zirve ise Yücel ve yönetimi ile il eski başkanlarını bir araya getirdi.Bu toplantıda da erken seçime yönelik stratejiler, çalışma yöntemleri ve alanları için görüş ve önerilerin masaya yatırıldı.Toplantıya eski il başkanlarından Asuman Ali Güven, Bedri Seter, Ali Engin, Kemal Karataş, Rıfat Nalbantoğlu ve Alaattin Yüksel katıldı. 

AKP’YE DAHA ÇOK RAHATSIZLIK VERECEĞİZ

Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Yücel, “Artık tüm gücümüzle, dikkatimizle 24 Haziran seçimlerine odaklamış durumdayız. Bu seçimlerde birlikte mücadele vereceğimiz milletvekillerimiz, parti meclis ve YDK üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla uyum içinde çalışmak seçimleri kazanmamız için olmazsa olmazımız. Bugün de milletvekillerimiz PM ve YDK üyelerimizden programı uygun olan isimlerle bir araya geldik. Toplantımızda seçimlerin hayati önemine bir kez daha vurgu yaptık. Vekillerimiz için çalışma programımıza son şeklini vermek amacıyla kendilerinin görüşlerini ve programlarını konuştuk. Tüm vekillerimiz, PM ve YDK üyelerimiz il başkanlığımızın planlayacağı çalışmalara katılımlarının tam olacağını ifade ettiler. Bizlerde kendilerinin olası Ankara programlarıyla çakışmayacak şekilde planlamaya son şeklini vereceğiz. Yaptığımız toplantılarda örgütümüzün her kademesinde çalışma azmini ve heyecanını görmekten son derece mutluyuz. Bu heyecan ve istek 24 Haziran’ın ülkemiz adına kurtuluş günü olacağının da habercisidir. Toplantıda 15 Milletvekilimizin İYİ Parti’ye katılarak grup oluşturmaları sağlamaları ve seçime katılımlarının önündeki engelin kaldırılması hareketini de konuştuk. Bu hamlemizden AKP’nin ne kadar rahatsız olduğunu verdikleri tepki ve beyanatlardan gördük. Bu bayram gününde onlara onların seviyesine inerek cevap vermeyeceğiz. AKP’li yöneticiler sonun başlangıcını gördükleri için artık her türlü saldırıyı yapabilir ama bilsinler ki, bu daha başlangıç. 24 Haziran’a kadar Türkiye’de eşitlikten, demokrasiden ve halktan yana ortaya koyacağımız tavır ve çalışmalarla, AKP’ye daha çok rahatsızlık vereceğiz” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARIYLA DA TOPLANIYOR

Öte yandan yücel, Salı günü saat 15:00’te İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları ile bir araya gelecek ve erken seçimi masaya yatıracak.

 
Akşener'den ilk açıklama: Kılıçdaroğlu'nun tavrı...
 
İzmir derbisinde tek kazanan dostluk: 1-1
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akşener'den ilk açıklama: Kılıçdaroğlu'nun tavrı...
Meral Akşener, CHP'den 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesine ilişkin, ...
AK Parti'den çok sert tepki: Siyasi onursuzluk!
AK Parti Sözcüsü Ünal, 15 CHP'linin İYİ Parti'ye geçmesi hakkında, "İlke ...
Bahçeli: Tam bir çatırdama ve çürüme hali!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Demokrasi nutku atanların, ilkeli ittifaktan ...
 
Ve YSK seçime girebilecek partileri açıkladı
YSK, İYİ Parti kararını verdi. İYİ Parti dahil 10 parti, 24 Haziran seçimlerine katılabilecek.
CHP'li Özkan'dan '15 vekil' yorumu: Bu bir devrimdir!
CHP'den 15 milletvekilinin istifa ederek İYİ Parti'ye geçmesini de değerlendiren ...
CHP'li Cihaner'den çarpıcı tweet: 20 vekil çıkışı!
15 CHP'li milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesinin ardından ilk çıkış CHP ...
 
Kılıçdaroğlu: 15 yılda bu ülkeyi nereye götürdüler?
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Mersin'de yaptığı konuşmada iktidar partisini ...
Siyaset gündemine damga vuran karara İzmir'den ilk tepkiler: İl Başkanları ne dedi?
CHP'den 15 milletvekili, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla istifa ...
CHP’den İyi Parti’ye geçen İzmir Milletvekili'nden ilk açıklama: Zırh olduk!
CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılan İzmir Milletvekili Bayır, “36 ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri