POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
11 Mart 2019 Pazartesi - 09:06

CHP'de o ilçede gençlik örgütünün yeni başkanı belli oldu

Can İrat ve yönetiminin görevlerinden istifa etmesinin ardından boşalan Buca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Semih Güğük atandı. 

CHP de o ilçede gençlik örgütünün yeni başkanı belli oldu

Buca’da Can İrat ve yönetiminin görevlerinden istifa etmesinin ardından boşalan Buca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Semih Güğük atandı. 

Semih Güğük konu ile ilgili yaptığı ilk açıklamada “Bu kritik bir dönemde Buca Gençlik Kolları Başkanlığı görevinin bana tebliğ edilmesinden onur duydum. Önümüzde çok önemli bir yerel seçim süreci var ve hepimizin amacı CHP bayrağının hem İzmir’de hem de Buca’da dalgalanmaya devam etmesini sağlamak. Bunun için ayrımsız olarak tüm genç arkadaşlarımızla, yoldaşlık anlayışı içinde omuz omuza çalışıp,  dayanışmaya devam edeceğiz. Bizlerin en büyük şansı aynı dili konuşabileceğimiz genç bir belediye başkan adayına ve genç bir ilçe başkanına sahip olmamız. Sorumluluğumuz farkındayız ve onların da desteğiyle CHP bayrağını Buca’da yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.  

Buca’nın bir üniversite kenti olduğunu ve yeni bir gençlik örgütlenmesine ihtiyaç duyulduğunun vurgulayan Semih Güğük, “ 31 Mart yerel yönetim seçimlerinden hemen sonra yapacağımız en önemli işlerden birisi, Buca Gençlik Çalıştayı düzenlemek olacak. Buca’da her renkten gençleri içine alacak, yabancılaşmayı ortadan kaldıracak daha demokratik bir yapının kurulması için ilk adımı hep beraber atacağız. Gençleri siyasetin öznesi yapacak yeni bir demokrasi ve yönetim anlayışına gereksinim var. Bizlerin genel olarak sadece oy veren, afiş asan, bildiri dağıtan pasif seçmenden, karar alan ve uygulayan aktivistlere dönüşmemiz gerekiyor. Çokça söylenen fakat eyleme geçmeyen çağdaş katılımcı çoğulcu demokrasi anlayışını Buca CHP Gençlik Kollarında hayata geçirip, yeni bir model yaratmak istiyoruz. Bu noktada üniversite, lise, işçi, işsiz, sanat-kültür, spor, mahalle meclisleri gibi birçok “Gençlik Çalışma Meclisi” kurup her alanda söz ve karar sahibi olmak istiyoruz” 

SEMİH GÜĞÜK KİMDİR?
5 Ağustos 1989 yılında İzmir’de doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Buca İlköğretim Okulu ve Nevval Salih İşgören Anadolu Otelcilik Lisesini derece ile tamamladı.

Sidney/Avusturalya Charles Sturt Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası İşletme ve Ekonomi Bölümüne burslu olarak kabul edildi. Avusturalya’ya gitmeden önce İngilizce Yeterlilik Sınavı için Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde IELTS programında 6 ay İngilizce eğitimi aldı. Lisans eğitimini tamamlamak üzere 2007 yılında Charles Sturt Üniversitesi’ne başladı. Lisans eğitiminin 3. ve 4.yılında Uluslararası öğrenciler temsilciliği görevini yürüttü. Mezun olduktan sonra Prag/Çekya’da bir Amerikan şirketi olan Accenture’de Türkiye operasyonlar yöneticisi pozisyonunda görev aldı.

2012 yılında ailevi sebeplerden dolayı Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. Dokuz Eylül Üniversitesi Dokuzçeşmeler Kampüsü karşısında kafeterya işletmeciliği yapmaya başladı. Bununla beraber Cumhuriyet Halk Partisi Üniversite örgütlenme çalışmalarında Gençlik Kolları aktivisti olarak etkinlikler düzenledi. Halihazırdaki ticari faaliyetleri yiyecek-içecek işletmeciliğinin yanı sıra gıda ihracatçılığıyla devam etmektedir.

 
Başkan adayının eşi dehşet anlarını anlattı, o saldırgan yakalandı!
 
İzmir Körfezi'nde sevindiren rakamlar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Kendi içinizde bölünmeyin
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nihal Atakaş ...
Özhaseki ve Yavaş TV'de tartışacak mı?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Mehmet Özhaseki ile ...
İzmir'de CHP'li başkan adayının eşine saldırı
Menemen Belediye Başkan adayı CHP'li Serdar Aksoy'un eşi Dilek Aksoy ev ...
 
Soyer açıkladı: 'İlk gün' nereye gidecek? 2 ayrı 100'üncü yıl mesajı!
Habertürk TV'de canlı yayında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
AK Partili Doğan'dan 'yol' çıkışı: Komando eğitimi almak lazım!
Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, ...
AK Partili Nasır'dan Menemen'e Tarım OSB müjdesi
AK Parti Menemen Belediye Başkan Adayı Durmaz Bayraktar'ın seçim çalışmalarına ...
 
Soyer: Türkiye'nin ilk tarım üniversitesini kuracağız
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Soyer, "Artık ...
Erdoğan: Taksim'de yaşanan hadise ibretlik
Mersin'de konuşan Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Taksim'de yapılan ...
Zeybekci: Karanlıkta anlaşma yapanlar...
CHP ile HDP arasındaki ittifakın ve neyin karşılığında yapıldığının açıklanmasını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri