POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
24 Mart 2018 Cumartesi - 15:12

CHP'de sürpriz toplantı: O isimle kazanamayız!

CHP’nin yerel seçimlerde kaybettiği ilçelerden olan Menderes’te sürpriz bir toplantı yapıldı. Partide geçmişte görev almış isimlerle, mevcut görevdeki bazı isimlerin katıldığı toplantıda 2014 yerel seçimi ile 2019’da gerçekleşecek seçim masaya yatırıldı. Toplantıda 2019’da aday gösterilecek isim noktasında flaş mesajlar verildi. Menderesli il yöneticisi Hande Deniz Şentürk, toplantıya yönelik sert bir çıkışa imza attı.

CHP de sürpriz toplantı: O isimle kazanamayız!

GERÇEKİZMİR – CHP’nin 2014 yerel seçimlerde kaybettiği ilçelerden olan Menderes’te parti içinde sürpriz bir toplantı gerçekleşti.

Partide geçmiş yıllarda görev almış eski ilçe başkanları, eski belediye başkanları, eski meclis üyeleri,  eski ilçe yöneticileri, mevcut bazı meclis üyeleri ile partili bazı muhtar ve STK temsilcileri Değirmendere’de toplandı.

2014’te kaybedilen seçimle 2019 yerel seçiminin masaya yatırıldığı toplantıyı İl Genel Meclisi Eski Üyesi Yasin Sağlam yönetti.

Toplantıdan flaş sonuçlar çıktı. Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre toplantıya katılanlar “Menderes’te CHP bitmedi.  Bir ses çıkarmamız lazım. Yerel seçimleri almamız lazım. Adayı  sadece Genel Merkez veya İl Başkanlığı belirlemesin. Kamuoyu yoklaması yapılsın, önseçim yapılsın” görüşünde birleşti.

Toplantıya katılan bazı isimlerin 2014’te aday gösterilen mevcut ilçe başkanı Ahmet Pala ile 2019 yerel seçimlerinin kazanılamayacağı noktasında görüş beyan ettiği,  adayın ilçe örgütünü toparlayacak biri olması gerektiğini dile getirdikleri belirtildi.

ŞENTÜRK’TEN TEPKİ: REFERANDUMDA ‘EVET’ İÇİN ÇALIŞANLAR TOPLANMIŞ
Toplantı Menderes’te ses getirdi.  Menderesli il yöneticisi Hande Deniz Şentürk, toplantıya yönelik sert bir çıkışa imza attı. Şentürk Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada, “ Ülke olarak kritik süreçten geçerken CHP içinde ayrışmaya neden olacak, CHP’ye zarar verecek bir toplantı yapılması son derece yanlış.  Toplantıda yer alanların bir çoğu ya partide delege olamadı ya meclis üyesi olamadı ya da çocukları işe giremedi diye tepkililer. 2019 gibi kritik bir döneme yönelik parti içi konularda partiye zarar verecek şekilde toplantı ve söylem içine girmelerini CHP’lilikle bağdaşlaşmayan bir durum. Toplantıya AK Partili Belediye Başkanı Bülent Soylu'ya yakın olan Ziraat Odası Başkanı Kadir Telli de katılmış. Referandumda ‘evet’ için çalışanların bir araya gelip CHP’nin parti içi meselesine yönelik fikir belirtmelerini  parti kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.

Şentürk'ün toplantıya katıldığını iddia ettiği Ziraat Odası Başkanı Telli, " Ben toplantıya katılmadım. Hakkımda ortaya atılan iddia hayal ürünüdür" dedi. 

 
MHP Lideri Bahçeli'nin yeni A takımı belli oldu!
 
Altay'da 3 haftalık hasret sona erdi!
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Menderesli 26 Mart 2018 Pazartesi 22:16

Menderesin yerlisi sayiliriz yaklasik 400 oyumuz var ve kitle olarak Ahmet Pala aday olursa bir chp olarak oy kullanmayacaz. Bizi bu adaya mecbur bırakmayın. Yoksa kaybeden chp olacaktir.

Yorumu oyla      0      0  
Gerçek chp 25 Mart 2018 Pazar 15:12

Menderes de yaşayan bir esnaf olarak Ahmet bu güne kadar kime slm vermişti kimin yanına yaklaşıp hal hatır sormuski belediye başkanına tekrar aday olsun o bir kere tombaladan çıktı şans ona ozamn güldü oda kaybetti artık bunu halk biliyor başkasını aday gösterin yoksa tekrar kaybedilir bunu genel merkezde görsün ilde bu adamla olmaz amaç CHP

Yorumu oyla      0      0  
Mustafa 25 Mart 2018 Pazar 13:37

Referandumda Türkiye genelinde oluşan ve öncülüğünü Kılıçdaroğlu''nun yaptığı hayır cephesini kimse kendi başarısı göstermesin.ilde görev yapan bir parti görevlisinede bilmeden böyle bir açıklama yapmasi açıkçası hiç yakışmadı.Bir düzeltme bekliyoruz.

Yorumu oyla      0      0  
Gerçek chpli 25 Mart 2018 Pazar 11:02

Arkadaslar ahmet pala olmus o olmus bu olmus önemli deyil önemli olan bagimsiz yuzunden kaybettigimiz. Belediyeyi geri almak ufak bir matamatik yapalim ahmet pala sevilmiyorda neden çogu mahallede chp seçimi önde bitirdi birisi mantikli cevap versin bir önceki seçimde veteriner hüseyin akp adayi iken menderesin tüm mahallelerinde akp önde cikti menderes merkezde bizi ezdiler ne cabuk unuttunuz bagimsizin aldigi oy olmasa 5000 fark atti ahmet pala buna bir yanit verinde kim oldugunuzu anlayalim

Yorumu oyla      0      0  
Gercek chpli 24 Mart 2018 Cumartesi 17:50

O toplantida olanlarin cogu bagimsiz adaya calisti bunu hekez biliyo yani asil mendereste chp ye secim kaybettirenlerdir ornek ayse ayik sirasi degisti havasi degisti yasin saglam meclis uyesi olamadi parti yonetimine giremedi diye eski chpli oldu karabacak ilce baskani aslinda chp de ilçe örgutu diye birsey birakmayip secimde sandiklarin basi bos birakilmasina sebep olmus simdide eski chp li olmustur kisacasi sadece cikar gözeten eski anlayista kalan eski chp lilerdir oysaki yeni chp yonetiminin basarisini herkez gordu zor bir ilcede bukadar farki kim atmis kimler calismis millet goruyor chp okadar buyuk bir partidirki üç bes palyaçoya kalmaz

Yorumu oyla      0      0  
Sami 24 Mart 2018 Cumartesi 17:39

Menderes’te yasamayan ancak orasını bile birisi olarak chp Ahmet sosla İle orada seçini alamaz Nedeni basit sayın palayı kimse sevmez Eşi aday olsa daha rahat kazanır secimi

Yorumu oyla      0      0  
Menderes 24 Mart 2018 Cumartesi 17:36

Sayın Hande Deniz Şentürk, Ziraat Odası Bşk. O toplantıda yoktu, fakat siz vardı diyordunuz, peki olduğunu ıspatlayın, ıspatlayamazsanız istifa edecekmisiniz?

Yorumu oyla      0      0  
Chp 24 Mart 2018 Cumartesi 17:07

Sayın hande deniz şentürk ,Menderes Zıraat Odası başkanı Kadir Telli o toplantıda YOKTU . YALAN SÖYLÜYORSUN. YALAN VE İFTIRA BİR İL YÖNETİCİSİNE VE BİR BAYANA HİÇ YAKIŞMIYOR .YAZIK

Yorumu oyla      0      0  
Albert Einstein 24 Mart 2018 Cumartesi 16:56

Ahmet pala en iyi yaptığı işi yapsın ava çıksın bence yada çiftlik kursun olmadı turşu fabrikası açsın??

Yorumu oyla      0      0  
Menderesli 24 Mart 2018 Cumartesi 16:55

Sayin il yönetiçişi hande hanım kendinizi aklamak için ne güzel bahaneler buluyorsunuz.Demekki; siz hariç ,herkes suçlu. .. Kendinizle yüzleşeçek cesaretiniz var mı acaba?

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP Lideri Bahçeli'nin yeni A takımı belli oldu!
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu. Partide 7 yeni ...
Başkan seçildi, saatler sonra istifa kararı aldı!
AK Parti Selçuk İlçe Kongresi'nde başkan seçilen Osman Başterzi ile yönetim ...
Bakan Arslan İzmir'de: İnceleme, ziyaret ve kongre mesaisi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir dizi incelemelerde ...
 
İl Başkanı Yücel CHP'nin İzmir hedefini açıkladı!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetiminin ...
CHP'li Sertel İzmir'deki o hastaneyi Meclis'e taşıdı: Bakan'a soru yağmuru
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Bornova ...
Perinçek'ten İzmir'de 'ittifak' çıkışı
VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, hükümetin Suriye rejimiyle ...
 
Erdoğan: Kameradan bulup gereğini yapacağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörist öğrencileri kamera çekimlerinden bulup gereğini yapacağız" dedi.
Kılıçdaroğlu'na yeni başdanışman
CHP Gençlik Kolları Eski Genel Başkan Yardımcısı Demir, CHP Genel Başkanı ...
AK Parti İl Başkanı Şengül FETÖ kumpasını anlatırken gözyaşlarını tutamadı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin Selçuk İlçe Kongresi'nde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri