POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
31 Temmuz 2019 Çarşamba - 14:44

CHP'nin İzmir'deki gençlik kampında ikinci gün raporu

CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampı Seferihisar Teos Ormancı Tesisleri’nde tüm hızıyla devam ediyor.

CHP nin İzmir deki gençlik kampında ikinci gün raporu

CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampı Seferihisar Teos Ormancı Tesisleri’nde tüm hızıyla devam ediyor. 2. gün, sabah sporu sonrası kahvaltı ile başlayan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz konuşmaları ile devam eden kampın ikinci gününde ilk eğitim konferansını ‘’31 Mart Seçimleri ve Gençliğin Pozisyonu’’ konusu ile Emre Yılmaz tarafından gerçekleştirildi. 

Emre Yılmaz 23 Haziran İstanbul seçimlerinin başarısında gençliğin rolünden bahsederken ‘’40 milyon insanın yaşadığı yerde Cumhuriyet Halk Partisi, bu seçimleri ile birlikte iktidarın en iyi alternatifi oldu. Bu gelecek farklı bireyleri bir araya getirecek, ortak toplumsal bir bellek oluşturacak ve başka bir gelecek mümkün sloganını biz gerçekleştirmek için çalışacak. Sokaklar güvenli olursa her yere güvenlik kamerası takmak zorunda kalınmaz. Temel mesele tüm sokakları güvenli hale getirmektir. Bu doğrultuda hep birlikte çalışacağız. Belki meclis ve parlamentolarda daha azız ancak başka bir gelecek hayalimiz için artık çok daha kalabalığız’’ diyerek konuşmalarını bitirdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “Öncelikle böyle samimi bir ortamla karşılaştığım için çok mutluyum. Seçimlerde kazandığımız bu başarının mimarlarından biri olan Genel Başkan’ımıza doğru adımları ve kurulan ittifaklar ile seçmendeki gönül bağları adına teşekkür ediyoruz. Bundan sonra baharı daim kılmak birinci ödevimiz olacak. Bu ülkeyi yönetecek kadrolar sizler, Atatürkçülük sizlere emanettir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’da parti deneyimlerini anlatırken gençlik siyasetini, teknolojinin getirdiği küreselleşmenin, değiştirdiği ve dönüştürdüğü gelecek algısı ve siyasi mücadelelerden bahsetti.

Program CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu katılımı ve konuşması ile devam etti. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ‘’İradeyi Savunmak: İstanbul Seçimi Nasıl Kazanıldı?‘‘konulu konferansına gençlerin ilgisi yoğun oldu. Kaftancıoğlu’nun konuşmasını gerçekleştirmesinin ardından soru cevap şeklinde devam eden konferans katılımcılar adına verimli bir söyleşi havasında gerçekleşti.

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuşmasında özellikle 23 Haziran İstanbul seçimleri ile yazılan başarı hikayesi içinde gençlerin yadsınamayacak etkisine vurgu yaptı. 

Kaftancıoğlu ‘’Ben size akıl veren, size yol gösteren, size direktif veren, öğreten bir il başkanı değil tam tersi sizden öğrenen, sizden aldıklarımı topluma yansıtan ve sizlerle birlikte mücadele eden il başkanı olmak istiyorum. İstanbul seçim döneminde dikkat ettiğimiz şeyler arasında ilk olarak kim olursa olsun kişiler üzerinden değil, ilkeler üzerinden hareket edeceğiz. Mümkün oldukça ilkelere bağlı kalacağız. İkincisi siyasete bence diye cümleye başlayan, her konuda bilgisi olan, her konuda uzman olduğunu düşünen  ve  buna inanan öyle olduğunu zanneden ve her şeyde kendi söylediğini en doğru olduğuna inanan bir siyasi anlayışına değil, bunun yerine bana göre böyle diyen, doğruyu bulmak için metodik çalışmayı, bilmese bile öğrendiğinde uygulayan, doğruya ulaşmak için hangi kanalları kullanabileceğini bilen ama her şeyden önce elbette duygularıyla hareket eden akıl ve bilimden referans alan bir anlayış ve mekanizmayla biz İstanbul seçimlerine  hep birlikte hazırlandık. Bu başarı hepimizin, bundan sonrada bu doğrultuda örgütçe sizlerle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.?

 
Karşıyaka'dan giden kulüp bulamadı
 
İEF’den Kahramanmaraş’a Sevgi Alanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Salıcı'dan İzmir'de 'akraba atamaları' ve 'kongre' mesajı!
CHP İzmir'i ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Salıcı’dan partili bazı ...
CHP'de gençlik kampı yola çıktı... Parola: Emek, gelecek ve zafer!
CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampı başladı.
MGK Bildirisi'nde 'Barış Koridoru' vurgusu
MGK Bildirisi'nde "(Suriye) Bütün gücümüzle bir 'Barış Koridoru'nun inşası ...
 
Güven bana!
Torbalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur'un oğlu Efe Uygur’u belediye ...
İYİ Partili Çıray’dan İzmir’deki ‘akraba atamaları’ iddiaları hakkında çıkış!
İzmir’de bazı CHP’li belediye başkanlarının akrabalarını önemli görevlere ...
Belediyelerde 'akraba atamaları' tartışması: 2 il başkanından çarpıcı açıklama!
İzmir'de CHP'li başkanların olduğu bazı belediyelerde başkanların aile ...
 
"Fırat'ın doğusuna askeri harekat kaçınılmaz"
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada Fırat'ın ...
İzmir’de CHP’li Başkan’dan ‘enişte’ iddiasına açıklama!
Menemen Belediye Başkanı CHP’li Serdar Aksoy’un halasının eşi, eski dönem ...
Karşıyaka'da AK Parti'den CHP'ye 100 gün salvosu!
İzmir'de basın toplantısı düzenleyen AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri