POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Genç futbolcunun kahreden ölümü
Genç futbolcunun kahreden ölümü
Kontrolden çıkan otobüs duvara çarptı: 16 ölü
Kontrolden çıkan otobüs duvara çarptı: 16 ölü
Fed mayıs ayı faiz kararını açıkladı
Fed mayıs ayı faiz kararını açıkladı
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
12 Mayıs 2022 Perşembe - 09:45

Çapın'dan Güldoğan'a: Buyurun er meydanına!

CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Bornova’da da İzmir’de de yaşanan sorunlara belediyelerin ivedilikle çözüm ürettiğini söyledi, AK Parti İlçe Başkanı Güldoğan’ı beraber esnaf ve kahvehane ziyareti yapmaya davet etti. Çapın, "Bornova’mızda Türkiye’ye örnek olacak bir asfalt şantiyesi kuruldu. Bornova’mızda yol problemi kalmayacak. Peki bugün sizin sokağa çıkmaya cesaretiniz var mı? Varsa buyurun er meydanına” dedi. 

Çapın dan Güldoğan a: Buyurun er meydanına!

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan’ın Bornova’nın yollara ilişkin yaptığı açıklamalara cevap veren CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Bornova’da da İzmir’de de yaşanan sorunlara belediyelerin ivedilikle çözüm ürettiğini söyledi, AK Parti İlçe Başkanı Güldoğan’ı beraber esnaf ve kahvehane ziyareti yapmaya davet etti.  

Çapın; "Sayın Güldoğan Türkiye’yi dünyanın en ucuz alın terinin olduğu bir ülke haline nasıl getirdiğinizi izah ediniz. Salgında, depremde, ekonomik zorluklarda devletin yapamadığını CHP’li belediyeler yaptı. Ne olacak bu ülkenin hali" dedi 

“YANLIŞ YÖNETİMİNİZİN DİYETİNİ VATANDAŞLARIMIZA ÖDETEMEYECEKSİZİN” 
Sözlerine Türkiye ekonomisinin Cumhuriyet tarihinin en kötü döneminden geçtiğini belirterek başlayan Çapın, “Sayın Güldoğan sizinle beraber esnaf ziyareti gerçekleştirip, kahvehane toplantılarına birlikte katılalım, dünyadan bir haber olarak yaşadığınız fanusunuzdan belki çıkarsınız. Derinleşen ekonomik kriz ve yoksulluk nedeniyle artan sorunları Bornovalı hemşerilerinizden dinlersiniz. Yoksulluk sınırının altında yaşamaya mahkum edilen ve yokluğu bu ülkenin kaderi haline getirmenize isyan eden yurttaşlarımızın sesine belki kulak verirsiniz. Sayın Güldoğan Türkiye’yi dünyanın en ucuz alın terinin olduğu bir ülke haline nasıl getirdiğinizi de izah ediniz. Artan işsizliği, hayat pahalılığını, düşen alım gücünü, 5 bin 323 liraya çıkan açlık sınırının nedenlerini en az yurttaşlarımız kadar ben de sizden dinlemek isterim. Yanlış yönetiminizin diyetini vatandaşlarımıza ödetemeyeceksiniz ve bir yıl sonra sandıklarda yerle yeksan olacaksınız” dedi. 

“BUGÜN SOKAĞA ÇIKMAYA CESARETİNİZ VAR MI?” 
CHP’li Belediyelerin salgın dönemi başta olmak üzere tüm engellemelere rağmen halkın ihtiyaçlarını karşılamak adına seferber olduğunu dile getiren Çapın, “CHP’li Belediyelerimiz Türkiye’nin dört bir yanında katılımcı, insan odaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet üretiyor. Salgında, depremde, ekonomik zorluklarda devletin yapamadığını CHP’li belediyeler yaptı. Vatandaşlarımız kışı geçirdi ama yediği ayazı unutmadı. Fahiş zamlar sonucu faturasını ödeyemeyen yurttaşlarımız elektriğinin kesilmesini ve ihtiyaç sahipleri için CHP’li belediyelerin bağış toplamasının yasaklanmasını aklına kazıdı. Sayın Güldoğan hiç merak buyurmayın. Bornova’mızın sokaklarında, yollarında yaşanan sıkıntılar ivedilikle çözülür, çözülüyor. Haberiniz var mı? Bornova’mızda Türkiye’ye örnek olacak bir asfalt şantiyesi kuruldu. Bornova’mızda yol problemi kalmayacak. Peki bugün sizin sokağa çıkmaya cesaretiniz var mı? Varsa buyurun er meydanına” dedi. 

 
Korkunç son: Traktörün altında kaldı!
 
Mobilya Akademi'de 'dersler' başladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Milli Savaş uçağı 2023 yılında hangardan çıkacak"
Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, NTV yayınında savunma ...
Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na kritik ziyaret
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal ...
Bakanlığın suç duyurusuna Özdağ'dan sert yanıt
İçişleri Bakanlığı'na bağlı Göç İdaresi Başkanlığı'nın, Zafer Partisi ...
 
CHP’li Sertel: Sınırlarımız yol geçen hanına döndü
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, tarım ve ...
Sığınmacı mesajı: Asla geri itmeyiz!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, sığınmacı konusunda, ...
Soyer ile AK Parti’den yatırım ve ‘çukur’ zirvesi!
Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamı önemli bir zirveye ev sahipliği ...
 
Yücel'den AK Parti'ye Soyer yanıtı: Çaresizliklerinin itirafı gibi!
CHP İl Başkanı Yücel mevkidaşı AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin ...
YSK'dan üç partiye daha seçim izni!
Memleket Partisi, Türkiye Değişim Partisi ile Adalet Partisi'nin seçim ...
Akşener'den iktidara 'göç sorunu' eleştirisi
Partisinin haftalık grup toplantısında AK Parti iktidarının göç politikalarını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri