POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
3 ilde operasyon: Organize suç örgütü çökertildi
3 ilde operasyon: Organize suç örgütü çökertildi
Carlo Ancelotti'den Arda Güler itirafı!
Carlo Ancelotti'den Arda Güler itirafı!
Köyler 'soğuk lav' altında kaldı: 41 kişi öldü
Köyler 'soğuk lav' altında kaldı: 41 kişi öldü
Ay'a adım atacak bir sonraki ülke hangisi olacak?
Ay'a adım atacak bir sonraki ülke hangisi olacak?
30 Mart 2024 Cumartesi - 14:48

Çiftçioğlu’ndan sandığa 1 kala Karşıyakalıya çağrı

Karşıyaka’da samimi diyalogları ve projeleri ile vatandaşın gönlünde taht kuran Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, sandıkların kurulmasına saatler kala Karşıyakalılara seslendi. Çiftçioğlu, “Karşıyakalıların oyunu, desteğini ve yol arkadaşlığını istiyorum.” dedi.

Çiftçioğlu’ndan sandığa 1 kala Karşıyakalıya çağrı

Belediye başkan adaylığı açıklandığı günden bu yana gerçekleştirdiği seçim kampanyası ve projeleriyle Karşıyaka’da dikkatleri üzerine toplayan Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, sıcak ve samimi diyalogları ile çocuğuyla, genciyle yediden yetmişe tüm Karşıyakalıların ilgisini çekti. Karşıyaka’da belediye hizmetlerine yönelik sorunlara çözümler sunan ve Karşıyakalının hayatını kolaylaştırmak için yüzün üzerinde proje ile gönüllerde taht kuran  Çiftçioğlu, sandıkların kurulmasına sayılı saatler kala  kampanya sürecini değerlendirdi. 

‘’Karşıyakalının memnuniyeti ön planda olacak’’

Karşıyakalılara teşekkür eden Çiftçioğlu, “Seçim sürecinde bizimle hoş sohbet eden, eleştiren, fikirlerini paylaşan, değerli vaktini ayıran tüm Karşıyakalılara çok teşekkür ediyorum.  Bu süreçte siz Karşıyakalıların taleplerini dinledim; ulaşımdan yeşil alanlara, can dostlardan sosyal tesislere, otoparktan sosyal desteklere kadar birçok problemimizi anlattınız bana. Ben de zaten bu problemlerin farkındayım. Bu nedenle de sizlere Karşıyaka için doğru olanın neler olduğunu, ortak sorunlarımız nasıl çözeceğimizi anlatmaya özen gösterdim. Bu süreçte Karşıyaka’mızda belediyenin hayata geçirdiği ve memnun olduğunuz için devam etmesini istediğiniz çalışmaları da duydum. Sizlerin mutluluğu ve memnuniyeti bizim için en önemlisi. O nedenle Karşıyakalıların memnun olduğu ve değiştirilmesini istemeyeceği hiçbir şeyle ilgili bir tasarrufta bulunmayacağımızı bilmenizi isterim.” diye konuştu.

Çiftçioğlu’ndan Karşıyakalıya söz

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu sözlerinin devamında ise “Yapacağımız çok şey var; sizlere vaat ettiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için yılmadan çok çalışmamız gerekiyor. Hepimizin ortak değeri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Zübeyde Anamızın emanetine sahip çıkmamız ve hep birlikte daha ileriye götürmemiz gerekiyor.  Tüm enerjimizle, Karşıyaka’ya olan sevdamızla ve tabi ki sizlerin desteğiyle bunu başaracağımızdan da hiç şüphem yok. Tüm bunları yaparken referansımız Cumhuriyetimizin değerleri ve Karşıyakalılar olacak, sizler olacaksınız. Karşıyaka’nın ruhuna uygun olarak katılımcılıkla ve şeffaflıkla yöneten en demokrat Belediye Başkanı olacağım. Bu görevi bana uygun görürseniz kendimi bu şehrin kadınlarına, çocuklarına, gençlerine, insanlarına adayacağıma, söz veriyorum. Siz değerli Karşıyakalıların oyunu, desteğini ve yol arkadaşlığını istiyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı noktasında da 13 yıldan bu yana bulunduğu görevlerde kente birçok yatırımın gelmesi için çalışmış, çabalamış, emeği olan bir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız var. Hamza Dağ Başkanımın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması Karşıyaka’mız ve İzmir için çok büyük bir şans. Dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ’a da desteklerinizi, oylarınızı bekliyorum. Sevdam Karşıyaka.” ifadelerini kullandı.

 
5 yıllık mesainin son günü: Soyer'den Portakal Vadisi ziyareti
 
'Süpürme' tasarrufu: İzmirli'nin parası cebinde kaldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kentsel dönüşüm açıklaması: Başlayamadığımız yerde gerekirse bembeyaz boyayacağız!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "Biz ...
CHP Karşıyaka Adayı Yıldız Ünsal’dan sandık çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, ...
Parti liderleri oylarını nerede kullanacak?
31 Mart Seçimleri'ne artık sayılı saatler kaldı. Aylardır seçim mesaisi ...
 
Bayraklı adayı Önal: Çağdaş İzmir’den taviz vermeyeceğiz!
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, 31 Mart’ta oy kullanmaya ...
İnan: İzmir’i 25 yıldır geriye götürenlerden gelin kurtarın!
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları olarak İstanbul’da Harbiye Oditoryum’da ...
Tugay'dan 10 maddelik manifesto: Nasıl yönetecek?
CHPnin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay, belediyecilik anlayışının ilkelerini açıkladı
 
Özel'den İzmir'de çarpıcı mesaj: Devlet ile millet yarışıyor!
CHP Genel Başkanı Özel İzmir programı kapsamına bulunduğu Balçova'da açıklamalarda ...
Mutlu'dan sandığa davet: O gece uyumayacağız!
Seçime sayılı saatler kala saha temaslarına devam eden CHP Konak Adayı ...
Kırkpınar isyan etti: Bayraklı’da vatandaşın parası böyle çöpe gidiyor!
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, depremin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri