POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti
Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti
KAP geldi: Mourinho hayali gerçek oluyor!
KAP geldi: Mourinho hayali gerçek oluyor!
Zorunlu askerlik devam edecek mi?
Zorunlu askerlik devam edecek mi?
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
27 Mart 2024 Çarşamba - 13:10

Dağ'dan Özel'in 'iskele çıkışı'na yanıt: Cehaleti ortada!

Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Adayı Dağ, CHP Genel Başkanı Özel'in, ""Ver bunlara yetkiyi Karşıyaka İskelesi TÜGVA’ya, Alsancak İskelesi TÜRGEV’e, asansör Allah muhafaza Ensar Vakfı’na, paraşüt kulesi de okçuluk vakfına versin" sözlerine de yanıt verdi. Dağ, "Bostanlı, Karşıyaka, Alsancak İskelesi’nin kiralanması konusundan bahsediliyor. Bu konu zaten Ulaştırma Bakanlığı’nın mevzuatında. Genel başkanın cehaleti de ortada" dedi.

Dağ dan Özel in  iskele çıkışı na yanıt: Cehaleti ortada!

GERÇEKİZMİR - Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Hamza Dağ NTV yayında katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Kampanya süresince polemiklerden uzak durma kararı aldığının altını çizen Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ, "Bir takım polemiklere girmek değil projelerin konuşulmasını istedim. İzmir’in kangren haline gelmiş sorunlarını çözmek için başka çaremiz yok. Sorunları çözüp bir sonraki döneme sorun bırakmamak gerekir. İzmir’de örneğin Basmane Çukuru konusu var. Her gelen çözmüyor, yeni bir döneme kalıyor. Mavişehir-Opera Binası örneğin... Aziz Kocaoğlu döneminde başladı, Tunç Soyer döneminde yapılmadı, bir sonraki döneme kaldı. Yıkılan büyükşehir binası aynı… Trafikte ufak tefek dokunuşlar yapılıyor ama kalıcı çözüm üretilemiyor. Bir İzmirli olarak söylüyorum; İzmir’in bu meselesini görün ve bırakın olayı başka yerle çekmeyin" diye konuştu. 

"CEHALETİ ORTADA!"
Büyükşehir Adayı Dağ programda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir mesaisinde yaptığı 'cemaat-tarikat' çıkşı ve "Ver bunlara yetkiyi Karşıyaka İskelesi'ni TÜGVA’ya, Alsancak İskelesi'ni TÜRGEV’e, asansörü Ensar Vakfı’na, paraşüt kulesi de okçuluk vakfına versin" sözlerine de yanıt verdi. 

Dağ, "Sayın Özel her geldiğinde bizimle ilgili konuşuyor. Keşke her geldiğinde İzmir için proje açıklasalar. Söylediği şeylerin de elle tutulur tarafı yok. Bir kere Bostanlı, Karşıyaka, Alsancak İskelesi’nin kiralanması Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı zaten. Büyükşehir Belediyesi ile de bir alakası yok. Baktığın zaman cehaleti de ortada. Bir genel başkanın cehaleti de çok net ortada. Sayın Özel keni yapmış olduğu İzmir'le ilgili dayatmanın İzmirliler tarafından çok net karşı duruş noktasında olduğun görüyor. Panik halinde, seçim yaklaştıkça paniği daha da artıyor. Sadece İzmir'e geldiğinde değil Ulusal TV’lerde, röportajlarda da sürekli bizden bahsediyor. Bir genel başkan değil sanki tüm genel başkanlık süreci İzmir üzerinden olacakmış gibi bir tavır içinde. Seçim yaklaştıkça Sayın Özel’in cehaleti daha net ortaya çıkacak, paniği çok aratacak. O panikledikçe bize sevgisi artaca" dedi. 

Dağ şunları kaydetti: İzmir’in yerel yönetimlerde hizmete ihtiyacı var. Ben başkan olurum, başka biri olur. Günü kurtaran işlerle şehri kurtarmak mümkün değil. Rakiplerime sesleniyorum; Ele avuca gelen projeleri İzmirlilere paylaşın, ne şekilde/hangi kaynakla bu projeleri yapacağınızı anlatın. ‘Aman ha İzmir’i kaptırmayalım’. Kaptırmayalım derken hizmet et, iş yap! Gördüğüm işi kolaycılığa kaçma, korku pompalayarak kendi oylarını yükseltme, bizim oylarımız düşürme isteği var. Özgür Özel, İzmirlileri tanımaz, bilmez. İzmir kardeşlik memleketidir. Hoşgörü içinde burada yaşıyoruz.

 
Liderlerin oy kullanacağı sandıklar belli oldu!
 
Bayraklı Adayı AK Partili Kırkpınar'dan yerinde dönüşüm sözü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Liderlerin oy kullanacağı sandıklar belli oldu!
Yerel yöneticilerini belirlemek üzere 31 Mart Pazar sandık başına gitmeye ...
Dervişoğlu'ndan iktidara 'bakan', CHP Lideri Özel'e 'su yolu' çıkışı!
İYİ Parti’nin TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Dervişoğlu ...
Kasapoğlu'ndan '2024 seçimleri' makalesi!
Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet ...
 
Buca'da 'Görkem'li kortej heyecanı!
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala, CHP Buca ...
CHP'li Önal'dan emeklilere destek projeleri!
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, emekli vatandaşlara yönelik ...
Soyer'den demokratik kitle örgütleriyle zirvede toplumsal birleşik muhalefet vurgusu!
İzmir Demokratik Kitle Örgütleri’nin temsilcileriyle buluşan İzmir Büyükşehir ...
 
CHP'li Eşki tarımsal üretime destek planlarını anlattı
CHP’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçim çalışmalarına ara ...
Başkan Kırgöz'den 'baba ocağı' çağrısı!
Başkan Kırgöz, "Geçmiş dönemde yaşanan tüm kırgınlıkları, küskünlükleri ...
İzmir’de gönüllüler de seçim yorgunu: Sandıklarda boşluk var!
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala ana gündem maddelerinden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri