POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanlık açıkladı: İsrail ile ticaret durdu!
Bakanlık açıkladı: İsrail ile ticaret durdu!
103 kişi hayatını kaybetmişti: Apartmanda demir yokmuş
103 kişi hayatını kaybetmişti: Apartmanda demir yokmuş
Hatay Samandağ'da korkutan deprem
Hatay Samandağ'da korkutan deprem
İzmir dahil 17 ilde Kıskaç-14 operasyonu
İzmir dahil 17 ilde Kıskaç-14 operasyonu
6 Mart 2019 Çarşamba - 10:13

Dayanılmaz acıyı aynı adı verdikleri oğullarıyla unutmaya çalışıyorlar

Çeşme ilçesinde komi olarak çalıştığı otelde elektrik akımına kapılarak, hayatını kaybeden 16 yaşındaki Hüseyin Coşgun'un anne babası, acılarını aynı adı verdikleri 10 aylık oğulları ile dindirmeye çalışıyor. Anne Şafer Coşgun, "Her gece 'Bugün rüyama gelsin de öpeyim, koklayayım' diye Allah'a dua ediyorum" diyerek, gözyaşı döküyor.

Dayanılmaz acıyı aynı adı verdikleri oğullarıyla unutmaya çalışıyorlar

İzmir'deki özel bir sağlık meslek lisesinde okuyan Hüseyin Coşgun, eğitim masraflarını karşılamak için Çeşme'de bir otelde komi olarak çalışmaya başladı. Ancak 15 Temmuz 2016 günü elektrik akımına kapılarak, hayatını kaybetti. Olayın ardından otelin idari işler sorumlusu K.A. ve elektrik teknisyeni İ.B. hakkında Çeşme 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'Taksirle ölüme neden olma' suçundan dava açıldı. Mahkeme, yargılama sonunda 2 sanığ 4'er yıl 5'er ay 10'ar gün hapis cezasına çarptırdı. 

HÜSEYİN RAMAZAN İLE TESELLİ BULUYORLAR
Oğullarının ölümüyle yıkılan baba Halil ve anne Şafer Coşgun, 10 ay önce dünyaya gelen oğullarına, hiç tanıyamayacağı ağabeyinin adını verdi. 11 Mayıs 2018 tarihinde doğan Hüseyin Razaman ile teselli bulmaya çalışan çift, oğullarının ölümünün gerçek sorumlularının yargılanmadığını öne sürdü.

Bir fabrikada operatör olarak çalışan Halil Coşgun (44), oğlunun ölümünden sonra hayattan koptuklarını anlatarak, yaşadıkları acının tarifi olmadığını, hiçbir kelimenin kendilerini teselli etmeye yetmediğini ifade etti. Baba Halil Coşgun, ağlayarak "Eskiden uçan kuş bizi sevindirirdi. Ağaç sesi bizi heyecanlandırırdı. Şimdi hiçbir yerden zevk alamıyoruz. Oğlumuzla birlikte biz de öldük" dedi. Hüseyin Ramazan ile teselli bulmaya çalıştıklarını anlatan baba, "Çocuğumuz doğduktan sonra biraz kendimize gelmeye başladık ama kaç çocuk olursa olsun oğlumun yeri ayrı. Bizim derdimiz kimseden para pul almak değil. Gerçek sorumluların yargılanmasını istiyoruz sadece" diye konuştu.

'HER GECE RÜYAMA GELSİN, DİYE DUA EDİYORUM'
Anne Şafer Coşgun (43) da Hüseyin'in ölümünün ardından kendilerinin de diri diri mezara girdiğini belirterek, şöyle konuştu:
"O benim biricik evladımdı, canım ciğerimdi. Onun yokluğunda biz yaşamadık. O mezara girdi, biz yaşadığımız halde öldük. Küçücük yavrum geliyor da benim gözyaşlarımı siliyor. Ağlamadan yatağa girdiğim bir günüm yok. Her gece Allah'a dua ediyorum, 'Bugün rüyama gelsin de öpeyim, koklayayım' diye. Çocuğum 16 yaşındaydı. Buna sebep olanlar nasıl evlatlarına sarılıp da yatıyor? Hiç mi Hüseyin gözlerinin önüne gelmiyor, vicdan azabı çekmiyorlar? Onun yokluğuna alışamıyorum. Biz onlardan para istemiyoruz. 'Sara hastası, nöbet geçiriyor' diye, oğluma orada bakmayan insanların yargılanmasını istiyorum. Benim oğlum toprak oldu, toprak. Oğlumu hayattan koparan gerçek suçluların yargılanmasını istiyorum."  

'DAHA ONU ASKERE GÖNDERECEKTİM'
Oğlunu özel okula göndermek için tuvalet temizliği yaptığını söyleyen Şafer Coşgun, "Tuvaletleri temizleye temizleye oğlumu özel okullara gönderdim. Daha askere gönderecektim, evlendirecektim. O çok istediği diplomasını da, oğlumuzun yerine gidip biz aldık. Çok üzgünüm. Hüseyin'in iş kazasında ölenlerin sesi olması istiyorum. Kimse böyle ihmaller yüzünden ölmemeli" dedi. (DHA)

 
İzmir'de futbola kadın eli!
 
CHP'li Sertel: Sahada bahar havası var!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkent'te suç örgütüne dev operasyon!
Ankara'da uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik operasyonda ...
İğrenç olay: Çocuk koruma derneği başkanı...
Çocukları tacizden koruma hedefiyle kurulan bir derneğin başkanı, 8 yaşındaki ...
Kahreden kaza, yürek yakan mektup!
Konya'da, önce tır, ardından minibüsle çarpışan otomobildeki bebek bekleyen ...
 
İzmir'de fabrika yangını! Zarar: 2 milyon TL
Torbalı ilçesinde plastik fabrikasında çıkan yangında, 2 milyon liralık maddi zarar meydana geldi.
Alkollü kamyonet sürücüsü refüje daldı!
Konak ilçesinde, 167 promil alkollü olduğu öğrenilen bir sürücünün direksiyon ...
İzmir'de dehşet: Arabaya bağladı, kilometrelerce sürükledi
Bergama ilçesinde, kimliği belirsiz kişiler, köpeği otomobilin arkasına ...
 
Okula başlama yaşında yeni dönem
Okula başlama yaşında yeni düzenleme 2019-2020 yılından itibaren devreye ...
Adliyede plaj sandalyeleri ile 'bank' eylemi!
İzmir Barosu'na kayıtlı avukatlar, 6 ay önce hizmete giren Bölge Adliye ...
Yaya geçitlerinde yeni dönem!
İçişleri Bakanlığı'nca, trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi amacıyla ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri