POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
'Eurovision' açıklaması: Onu da kazanacağız!
'Eurovision' açıklaması: Onu da kazanacağız!
Erdoğan ile Bahçeli’den 1 saatlik görüşme
Erdoğan ile Bahçeli’den 1 saatlik görüşme
Mahkemeden kira davaları için emsal olacak karar!
Mahkemeden kira davaları için emsal olacak karar!
Yargıtay Başkanlığı seçiminde düğüm çözüldü
Yargıtay Başkanlığı seçiminde düğüm çözüldü
5 Şubat 2021 Cuma - 16:03

Erdoğan’dan İzmir’e 2023 mesajı: Bir başka yıl olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferansla katıldığı AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi’nde, “2023 İzmir’de bir başka yıl olacak” mesajını verdi.

Erdoğan’dan İzmir’e 2023 mesajı: Bir başka yıl olacak!

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi Kültürpark Celal Atik Spor Salonu'nda gerçekleşti. Kongreye, AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle, Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır, Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile partililer katıldı. 



Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Dilek Yıldız Büyükdağ yeniden bu göreve seçildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da kongreye video konferansla katılarak, salonu ve kenti selamladı, bir de önemli mesaj verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Adıyaman-Edirne-Erzurum-Kırşehir-Mersin-Osmaniye il kadın kongrelerine canlı bağlantı yaptığı günde İzmir'deki coşkuya da ortak oldu. Erdoğan'ın bağlatısı sırasında salon Cumhurbaşkanı'nı Müslüm Gürses'in "Hangimiz sevmedik" şarkısı eşliğinde parti bayraklarını sallayarak karşıladı. 

Erdoğan'ın partinin tüm yönetim kademesini, milletvekillerini ve eski milletvekilleri de isimlerini anons ederek selamladığı buluşmada İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, salondan İstanbul'a "Sayın Cumhurbaşkanımız İzmir’den size selamlarımızı arz ediyoruz. İzmir sizi 22 Şubat’ta yapılacak kongremize dört gözle bekliyor" sözleriyle seslendi. 

Erdoğan bağlantıda yaptığı konuşmada, "İzmirli kadınlarımıza sevgiler ve saygılar... 2023 İzmir’de bir başka yıl olacak inşallah..." mesajını verdi. 

KONGREDE KİM/NE MESAJ VERDİ? 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tarihe geçecek bir kongre yaptıklarını belirterek, "Kongreler bir helalleşmedir ve ben de AK Partili kadınlardan helallik istiyorum. İnandığınız yolda yürümek kolay değil. İzmir'de daha heyecanlı ve coşkuluyuz. Bundan sonra da hizmetleri artırarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu. 

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de kongre heyecanı yaşadıklarını ifade ederek, "Kadınlarımız partimize büyük emek veriyor, onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. AK Parti, hizmetleriyle çalışmalarıyla İzmir'de yoluna devam edecektir." diye konuştu. 

AK Parti Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam konuşmasında, "Bizler her noktada kadınların derdine derman olmak için çalışıyoruz. Zafer, Diyarbakır annelerinin, babalarının olacak. Zafer işareti yaparak PKK terör örgütünün arkasında duran siyasi uzantılarının olmayacak" ifadelerine yer verdi. 

Bugün 45. kongreyi gerçekleştirdiklerini aktaran Çam, İzmir'de "AK kadınların", Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini duymak için çok daha heyecanlı olduğunu belirtti.

AK Parti'nin 20 yıllık iktidar yürüyüşünde kadınların emeğinin çok fazla olduğunu vurgulayan Çam, bunu her yerde gördüklerini dile getirdi.

İzmir'in 2023'te "AK belediyecilikle" buluşacağını savunan Çam, şöyle konuştu: Birileri hep konuşuyor. Biz hep diyoruz ya 'onlar konuşur biz yaparız.' AK kadınlar yapar. AK kadınlar kapı kapı dolaşır, AK kadınlar yapılan icraatları anlatır, gönüllere girer. AK kadınlar elleri sıkar ve her daim inandığı yolda davası için yürür. Sizlerin bu coşku ve inançlı çalışmalarınız bizlere güç veriyor. İnşallah bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün geldiğimiz noktada bakın AK Parti kadın kolları bir okul gibi çalışıyoruz. Bugün Meclisimizde 104 kadın milletvekili var. Bunların 54'ü AK Partili. AK Parti kadın milletvekilleri. Bizim için gurur kaynağı olan bunların 46'sı kendi teşkilatlarımızdan AK Parti kadın kolları teşkilatlarından gelen arkadaşlarımız. Sizleri Mecliste temsil ediyorlar.

Çam, 2 gün önce AK kadınların selamını Diyarbakır annelerine götürdüğünü anımsattı.

Kadınları siyaset üstü gördüklerini anlatan Çam, "Kadına yapılan şiddetle mücadelede 'sıfır tolerans' diyen bir Genel Başkanımız var. Bizler her noktada kadınların derdine derman olmak için çalışıyoruz. Zafer, Diyarbakır annelerinin, babalarının olacak. Zafer işareti yaparak PKK terör örgütünün arkasında duran siyasi uzantılarının olmayacak. Biz her zaman onların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Diğer taraftan ise kadın siyaseti adı altında şiddet gören kadınların mahkemelerine giderek boy gösterenleri de görüyoruz. Kendi teşkilatları içerisindeki tecavüz vakalarına duyarsız kalan partizanca üzerini örtenlerin de görüyoruz." ifadelerini kullandı. (Haber servisi, AA)

 
Osman Kavala'nın tutukluluğuna devam kararı
 
8.kattan ölüme düştü: İntihar mı cinayet mi?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan sert 'Boğaziçi' çıkışı: Yürekleri yetse...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Boğaziçi protestoları hakkında, "Bundan önce de ...
Kılıçdaroğlu İzmir'de acıya ortak oldu!
CHP Lideri Narlıdere metrosu brifingi ve Çiğli Tramvayı temel atma törenini ...
MHP'den Soyer'e 'Menderes' çıkışı!
Yağışların en çok etkilediği Menderes ilçesinde Küner ve Dereköy arasındaki ...
 
AK Parti'den Tepecik'e müjde: Elektrik sorunu tarih oldu!
AK Parti Konak İlçe Başkanı M.Sait Başdaş geçtiğimiz ay elektrik sorunu ...
AK Parti Menemen'de 'YİK' dönemi!
AK Parti Menemen İlçe Başkanı Çelik, partinin kuruluşundan bu yana görev ...
CHP İzmir'de o meclis üyesi disipline sevk edildi... O bölge için komisyon kuruldu!
CHP İzmir'de il yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda Gaziemir ...
 
Erdoğan ile Bahçeli'den Beştepe'de 1 saatlik zirve
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de MHP lideri Bahçeli'yi kabul ...
İçişleri Bakanlığı'ndan Sevgililer Günü genelgesi
İçişleri Bakanlığınca valiliklere "Sevgililer Günü"nü de kapsayan 12-13-14 ...
İYİ Parti İzmir’de yoğun mesai: İlçe turları, rapor hazırlığı ve rozet törenleri!
İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, ilçe turları kapsamında sahaya inerken ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri