POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Teleferik kazasında flaş gelişme!
Teleferik kazasında flaş gelişme!
Bakanlık: 469 organize suç örgütü çökertildi
Bakanlık: 469 organize suç örgütü çökertildi
Baba ve oğluna kurşun yağmuru
Baba ve oğluna kurşun yağmuru
İsmail Kartal'dan Cengiz Ünder kararı
İsmail Kartal'dan Cengiz Ünder kararı
8 Kasım 2021 Pazartesi - 12:18

Eski dostlar yıktı, Göztepe dipten çıkamadı!

Spor Toto Süper Lig'de Gürsel Aksel Stadı'nda İttifak Holding Konyaspor'a 2-0 mağlup olan düşme hattındaki Göztepe bir türlü dipten çıkamadı.

Eski dostlar yıktı, Göztepe dipten çıkamadı!

Spor Toto Süper Lig'de Gürsel Aksel Stadı'nda İttifak Holding Konyaspor'a 2-0 mağlup olan düşme hattındaki Göztepe bir türlü dipten çıkamadı. Milli maç arasına 9 puanla 19'uncu sırada giren sarı-kırmızılılar taraftarını oldukça endişelendirirken, özellikle iç sahada alınan başarısız sonuçlar takımın belini büktü. Göztepe bu sezon evinde oynadığı 6 maçta sadece 1 galibiyet alarak sahasında en kötü performans gösteren ekip oldu. Sadece 4'üncü haftada Medipol Başakşehir'i 2-1 yenmeyi başaran Göz-Göz, diğer maçlarda rakiplerine gol dahi atamadı. 

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, GZT Giresunspor ve Trabzonspor'a 1-0 kaybeden Göztepe, Atakaş Hatayspor'la Konyaspor'a ise 2-0 yenildi. Geride kalan 12 karşılaşmada 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde edebilen Göztepe son 6 haftayı hep düşme potasında geçirdi. Süper Lig'de en kötü sezonunu yaşayan Göztepe, bu sene her maçta gol yedi ve yenik duruma düştü. Üretmekte çok zorlanan, son 4 maçtır ağları sarsamayan Göztepe, 12 maçta 11 gol atarak en az sevinç yaşayan ekiplerin başında geldi. 

MAESTRO'YLA ÇIKIŞ GELMEDİ

Ligin 4'üncü haftasında Ünal Karaman'ın yerine göreve başlayan Teknik Direktör Nestor El Maestro sistemi değiştirse de camianın beklentilerini şu ana kadar karşılayamadı. İyi oyunlarını sonuca yansıtamadıklarını ifade eden Maestro, "Sahada her zamanki gibi iyi işler yaptık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttılar. Ancak sonuç olarak puana sahip olamadık. Bizi en çok bu üzüyor" dedi. 

PALUT ZİRVE YARIŞINDA

Göztepe'de 1.5 sezon teknik direktörlük görevinde bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise Konyaspor'un başında iyi işlere imza atmaya devam ediyor. Süper Lig'deki kariyerine Göztepe'de başlayan Palut, özellikle bu sezon yeşil-beyazlıları zirve yarışına ortak etmeyi başardı. Palut yönetimindeki Konyaspor 12 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı ve 23 puan toplayıp 3'üncü sıraya yerleşti. Eski takımı Göztepe karşısında da kazanmayı başaran İlhan Palut, Gürsel Aksel Stadı'nda çok mutlu ayrıldı. 

ESKİ DOSTLAR YIKTI

Kariyerlerinde bir dönem Göztepe forması giyen Serdar Gürler, Sokol Cikalleshi ve Soner Dikmen, Göz-Göz'ün eski teknik patronu İlhan Palut yönetiminde maça damga vuran isimler oldu. Göztepe'de kısa bir süre görev yapan Arnavut golcü Cikalleshi, Gürsel Aksel'de 2 gol birden atarak galibiyetin mimarlarından oldu. Cikalleshi'ye ise 2 gol pasını da Serdar verdi. Göztepe'de 1.5 sezon istikrarlı bir şekilde forma giyen kanat oyuncusu Serdar, ağır bir sakatlığın ardından İzmir ekibiyle yollarını ayırmıştı. Göztepeli futbolseverler maçtan önce Serdar'ı tribünlere çağırıp sevgi gösterilerinde bulundu. Göztepe'de 2016-2017 sezonunda forma giyen orta saha Soner de eski takımına karşı etkili bir oyun ortaya koydu. (DHA)

 
Velotürk Gran Fondo Çeşme by Carraro’da: Pedallar çocuklar için döndü!
 
Altay son 5 haftanın en kötüsü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemensporlu Enock Barwuah ağabeyi Mario Balotelli'yi anlattı
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden NasaDoge Menemenspor'da forma giyen Enock ...
BAL Ligi'nde İzmir derbisinde zafer İzmirspor'un!
İzmir derbisinde İzmirspor, Aliağa Futbol'u uzatmada mağlup etti: 1-0.
Göz-Göz evinde yabancı: 0-2
Sarı-kırmızılı takım Konyaspor karşısında ikinci devreyi 10 kişi, Kerim'in ...
 
Pınar Karşıyaka hata yapmadı
Pınar Karşıyaka, 81-73'lük skorla üst üste 4'üncü galibiyetini alıp zirvedeki yerini korudu.
"Oyuncularım maç sonunda ağladı"
Rakiplerinin 90+1'inci dakikada attığı galibiyet golünde 2 metre net ofsaytın ...
5 maçlık çöküş: Altay gülmeyi unuttu!
Spor Toto Süper Lig'de 18 yıl sonra ilk kez bu sezon sahne alıp ilk 7 ...
 
Altınordu ateş hattına girdi!
Spor Toto 1'inci Lig'de evinde zirve adaylarından Eyüpspor'a 2-1 kaybeden ...
Bucaspor'da sıra dışı karar: Doğantez devre arasında gönderildi!
Bucaspor 1928'de teknik direktör Tolga Doğantez'in eşi görülmemiş şekilde ...
Altınordu evinde Eyüpspor'a direnemedi!
Spor Toto 1'inci Lig'de 12'nci hafta mücadelesinde Altınordu evinde 1-0 ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri