POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
17 yaşındaki çocuk baba katili oldu!
17 yaşındaki çocuk baba katili oldu!
Bakan açıkladı: İliç'te 2 cenazeye daha ulaşıldı!
Bakan açıkladı: İliç'te 2 cenazeye daha ulaşıldı!
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Pençe Kilit bölgesinde bir asker şehit!
Pençe Kilit bölgesinde bir asker şehit!
1 Ocak 2021 Cuma - 21:26

Fatih Terim'den Omar Elabdellaoui açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yılbaşı kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması nedeniyle yaralanan ve hastanede tedavisi süren Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui'yi ziyaret etti.

Fatih Terim den Omar Elabdellaoui açıklaması

Yardımcı antrenör Ümit Davala ve idari ekip çalışanlarıyla Ulus'taki Liv Hospital'a gelen Terim, tedavi gören Norveçli futbolcu ile görüştü.

Hastaneden ayrılırken basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, "Dün akşam hadise olduktan sonra da buradaydım. Büyük geçmiş olsun. Allah canını bağışlamış. Bizim çok önem verdiğimiz bir oyuncumuz. Hem saha içinde hem de saha dışında Omar bizim için çok kıymetli. Kendisiyle tekrar görüştüm. Duygularımı ve düşüncelerimi aktardım. İkimiz de duygusallaştık. O yüzden dışarı çıktım." diye konuştu.

Terim, Elabdellaoui'nin sporseverlerin dualarına ihtiyacı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Galatasaray Kulübü ve bizler, onun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kendisine de mücadele etmesini, bunu yenebileceğini söyledim. Dünden bu tarafa biraz daha iyi veya biz öyle görmek istiyoruz. Çok kolay bir şey değil. Bu bir süreç. İnşallah bu süreç onun lehine işleyecek. Ancak kolay bir hadise atlatmadı. Tüm futbolseverlerin iyi dileklerine ve dualarına ihtiyacı var. Ailesi ve kendi adına büyük talihsizlik ama yaşam içinde olan bu hadiselere göğüs gereceğiz. Olaya bir başka taraftan hiç bakmıyoruz. Çocuklarını mutlu etmek için yapılan bir olayla ilgili başka türlü bir bakış açısına gerek yok. Nasibimizde 2020-2021 yılını hastanede geçirmek varmış. Keşke hep hastanede geçirseydik de Omar'a bir şey olmasaydı. Herkesin duyguları aşağı yukarı aynı. Bu sevgi dolu yaklaşımımız, gönülden isteğimiz bence yerini bulacaktır. Omar'a da manen müthiş bir destek olacaktır. O da bunun bilincinde."

Zamanın 29 yaşındaki oyuncu lehine işleyeceğini vurgulayan Fatih Terim, "Birkaç günlük analizler, doktorların testleri onun lehine işleyecektir. Güçlü bir bünyesi var. İnançlı bir çocuk. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur. Galatasaray oyuncusunu hiçbir yerde kaybetmek istemez ama böyle bir hadisede de 'Talihsizliğe bak. Oyuncumuz eksildi.' demez. Bizim için insan sağlığı, her türlü başarıdan ve sıralamadan önemlidir. Onun sağlığına kavuşması bizim için yeterlidir. Onun eksikliğini hissediyoruz. Yoksa başka bir şeyi düşünmüyoruz. Açıkçası dünden beri iyi değiliz." ifadelerini kullandı.

Son dönemde camia olarak zor sakatlıklar ve sağlık sorunlarıyla mücadele ettiklerinin hatırlatılıp, ruh halinin nasıl olduğunun sorulması üzerine Terim, şöyle konuştu:

"Benim ruh halim iyi olmak zorunda. Muhakkak ki başa gelen her şeyin daha ağırı, beteri vardır. Şartlar ne olursa olsun Allah'a şükretmek, isyan etmemek lazım. Bunun daha kötüsü vardı. Bununla yetinmek ve bunun için hamdetmek lazım. İki defa Emre'nin aynı yerden ayağı kırıldı, Muslera'nın bacağı kırıldı ama bunlar hayat içinde olan şeyler. Bunların daha ağırları, daha kötüleri, Galatasaray camiasını ve spor camiasını sarsacak daha büyük hadiseler olabilirdi ama çok şükür olmadı. Demek ki olanla savaş vereceğiz. Hayatım boyunca öyle davrandım. Şükretmek lazım. Mevcudu yenmek için bir an önce uğraşmak lazım. Yoksa bu endişe ve kahır insanı moral olarak çok daha kötü yerlere götürür." (AA)

 
Yıldırım düşen evde kabus dolu anlar!
 
Urla açıklarında 4 büyüklüğünde deprem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'da eksik sayısı 15'e çıktı
TFF 1'inci Lig'de ilk yarının son haftasında yarın evinde saat 19.00'da ...
Göztepe'de Ndiaye coştu, Ideye hüsran!
Süper Lig'de bu haftayı bay takım olarak geçirecek Göztepe'de golcülerden ...
Karan: Golcü adamın takımı da golcü olur
Menemenspor'un dümenine geçen teknik direktör Ümit Karan, Demirören Haber ...
 
Göztepe taraftarı seyircisiz maçlar için bilet satılmasını istiyor!
Göztepe'de taraftarlar, seyircisiz devam eden sezonda takıma destek vermek ...
Karşıyaka'yı zirve yarışında virüs vurdu!
Karşıyaka, takımdaki 7'si ilk 11'den 9 futbolcunun koronavirüse yakalanıp ...
Altay 2020'yi zirvede kapattı: 1-0
Altay erteleme maçında deplasmanda Tuzlaspor'u 1-0 yenerek galibiyet serisini ...
 
Menemenspor'da Ümit Karan dönemi!
Menemenspor'da Cenk Laleci'nin yerine teknik direktörlük görevine getirilen ...
Sepil: Beklentilerin uzağındayız ama...
Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, geride bırakacağımız ...
TFF ve Digiturk anlaştı, yayın krizi çözüldü!
TFF ve yayıncı kuruluş Digiturk arasında 2020-2021 sezonuna ilişkin sözleşme ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri