POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fed'in faiz kararı sonrası altın fiyatlarında son durum
Fed'in faiz kararı sonrası altın fiyatlarında son durum
İlginç kaza: Otomobil 3. kata çarptı
İlginç kaza: Otomobil 3. kata çarptı
Gözler bu görüşmede... 8 yıl sonra ilk!
Gözler bu görüşmede... 8 yıl sonra ilk!
34 il için kuvvetli sağanak yağmur uyarısı
34 il için kuvvetli sağanak yağmur uyarısı
22 Şubat 2018 Perşembe - 12:52

Folkart krizinde söz Başkan Şahin'de: Gerekirse...

Sezon başında sarı-lacivertlilere forma göğüs reklamı veren Folkart'ın, kulübün takım formasının göğsünde başka bir şirketin reklamını koyması nedeniyle hukuki süreç başlatacağını açıklamasının ardından Şahin, "Gerekirse Folkart'a parasını iade edebiliriz. Ancak bu yanlış ve ayıp olur" dedi.

Folkart krizinde söz Başkan Şahin de: Gerekirse...

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta liderlik koltuğunda oturan Menemen Belediyespor'da kulübün onursal başkanı da olan Belediye Başkanı Tahir Şahin, Folkart Yapı'yla aralarında çıkan sponsorluk krizine açıklık getirdi.

Sezon başında sarı-lacivertlilere forma göğüs reklamı veren Folkart'ın, kulübün takım formasının göğsünde başka bir şirketin reklamını koyması nedeniyle hukuki süreç başlatacağını açıklamasının ardından Şahin, "Gerekirse Folkart'a parasını iade edebiliriz. Ancak bu yanlış ve ayıp olur" dedi.

Bu sezon İlçe Stadı'nın yenilediklerini hatırlatan Tahir Şahin, "Stadımızın inşaatını Menemen'de görev yapan arkadaşlarımızın destekleriyle tamamladık. İnşaat bitince de stadın işçilik parasını ödeyen Mustafa Koç İnşaat'ın formamızda adını kullandık. Folkart da buna tepki gösterdi. Folkart'ın bize ödediği küçük bir rakam. Daha fazlasını hak etmiştik, bunu da kendilerine söyledik. Ben mahkeme kararı çıkarsa saygılıyım. Karara kalmadan parayı ödeyebiliriz. Kısa süre içinde Folkart'la görüşmeye gideceğim" diye konuştu.

KARŞIYAKA'YA STAT DESTEĞİ 
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta küme düşme eşiğinde yer alan Karşıyaka'ya Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'den stat desteği geldi. Ligdeki hayati öneme sahip iç saha maçlarını rakip üzerinde taraftar baskısını daha çok hissettirmek için Atatürk Stadı yerine Menemen İlçe Stadı'nda oynamayı isteyen Kaf-Kaf'ta Futbol Şube Sorumlusu Hakan Çeliker, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'le görüştü. Bu sezon kapasitesini 5 bine çıkardıkları stadı daha önce Altay'ın da istediğini ancak vermediklerini söyleyen Şahin, ilk etapta talebe olumsuz baktı. Şahin, Karşıyaka cephesinin ısrarı üzerine kurtuluş savaşında olan yeşil-kırmızılıları geri çevirmedi.

Kaf-Kaf'ın ligde Kırmızı Grup'ta lider olan Menemen Belediyespor'un programıyla çakışmayan önemli maçlarını Menemen'de oynamasına yeşil ışık yakan Şahin, 1 Nisan'da düşme hattındaki rakiplerden Nazilli Belediyespor ve gerek olması durumunda sondan ikinci haftada 29 Nisan'da oynanacak Fethiyespor mücadelelerinde stadı vermeyi kabul etti. Karşıyaka'nın yine yarıştaki rakiplerden Kahramanmaraş'la 17 Mart'taki maçı ise, 18 Mart'ta oynanacak Menemen Belediyespor-Tokatspor mücadelesi nedeniyle Atatürk Stadı'nda yapılacak. Stat değişiklik talebini Futbol Federasyonu'na 2 hafta önceden bildirmesi gereken yeşil-kırmızılılar, önümüzdeki günlerde resmi başvuruyu yapacak. (DHA)

 
TPB'de yeniden Öney dönemi
 
'İttifak'ın oy pusulası da belli oldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in gururu Cengiz o golle tarihe geçti
Altınordu altyapısında yetişen Cengiz Ünder, Shakhtar Donetsk deplasmanında ...
Bjoergen madalya rekorunu girdi!
Kayaklı koşu kadınlar sprint yarışında 3. olan Norveç takımındaki Bjoergen, ...
Altınordu zorlandı ama kazandı
Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma ihtimali mucizelere bağlı olan son ...
 
Altay taraftarını bekliyor
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta üst üste Nazilli Belediyespor, Niğde Belediyespor ...
Yaşar Holding Pınar Karşıyaka'yı kutladı
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna adını yazdıran Pınar Karşıyaka'yı ...
Bucaspor için fırsat haftası
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü eksi 18 puanla son sırada yer ...
 
Yelkende büyük işbirliği
Türkiye Yelken Federasyonu ile Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) arasında ...
Folkart, Menemen Belediyespor'a dava açıyor
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta liderliği geri alan Menemen Belediyespor'a ...
Altınordu heyeti Guti ile buluştu!
Altınordu Sportif Etkinlikler Yönetmenleri Umut Köse ve Murat Korkmaz ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri