POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel Erdoğan’la konuşacaklarını açıkladı!
Özel Erdoğan’la konuşacaklarını açıkladı!
Rusya'dan Ukrayna'ya 'gece yarısı' füze saldırısı
Rusya'dan Ukrayna'ya 'gece yarısı' füze saldırısı
Maçoğlu köyüne döndü... Arıcılığa başladı
Maçoğlu köyüne döndü... Arıcılığa başladı
Mevsimlik tarım işçilerinin haklarına düzenleme!
Mevsimlik tarım işçilerinin haklarına düzenleme!
4 Şubat 2020 Salı - 10:10

Fuar İzmir vites yükseltiyor!

İzmir’in fuarcılık sektöründeki yerini sağlamlaştıran Fuar İzmir; IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ve Leather & More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı ile yaptığı hareketli başlangıcı önümüzdeki aylarda da sürdürecek. İZFAŞ ve misafir fuarcılık şirketleri tarafından düzenlenecek birbirinden önemli fuarlarla İzmir, önemli sektörlerden binlerce profesyoneli ağırlayacak.

Fuar İzmir vites yükseltiyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında hayata geçirilen, açılışından bu yana İzmir fuarcılığına büyük katkı sağlayan Fuar İzmir 2020’ye hareketli bir başlangıç yaptı. Modaya yön veren IF Wedding Fashion İzmir- 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ve deri sektörünü buluşturan Leather & More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı ile binlerce sektör profesyonelinin buluştuğu İzmir, önümüzdeki aylarda da hareketli günler geçirecek. Doğal taştan tarıma, otelcilerden mobilyacılara, bilimsel buluşmalardan gastronomik lezzetlerin yer aldığı birçok sektörün buluşma noktası Fuar İzmir olacak. İZFAŞ ve misafir fuarcılık şirketleri tarafından düzenlenecek fuarlarla birlikte, İzmir ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlanacak.

İZFAŞ’tan önemli fuarlar 
Düzenlediği büyük fuarlarla sektörlerin nabzını tutan, Türkiye ve dünyada adından söz ettiren İZFAŞ, 2020 yılında da önemli işler yapacak. Yeniliklere açık, bilimsel çalışmalar gerçekleştirmeye yatkın gençlerin katılımıyla düzenlenen First Lego League (FLL) – Bilim Kahramanları Buluşuyor, bu yıl da Fuar İzmir’de gerçekleşecek. 15 – 16 ve 22 – 23 Şubat tarihlerinde yerel turnuvalarla başlayacak FLL, 14 – 15 Mart’ta ulusal turnuvalarla devam edecek. Bu sezon takımlar şehirleri şekillendirmek için projeler üretecek. 2020 yılının ilk doğal taş buluşması da MARBLE İzmir ile Fuar İzmir’de düzenleniyor. Türkiye’de doğal taş sektörünün geleceği için bir amiral gemisi olarak hizmet veren MARBLE İzmir Fuarı, 1 – 4 Nisan’da 26’ncı kez kapılarını açacak. Sektöründe dünyanın zirvesine oynayan MARBLE İzmir Fuarı, yeniden tüm dünyayı İzmir’de buluşturacak. Doğal taş sektörünün ardından gastronomi günleri yaşanacak. Lezzetli ve doğal binlerce ürün; Uluslararası Gastronomi Kongresi, Olivtech – Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile Ekoloji İzmir Fuarı’nda bir araya gelecek. Yaz döneminin ardından da fuarlar son sürat devam edecek.

Misafir fuarlar geliyor
Fuar İzmir, misafir fuarlarla birlikte gücüne güç katıyor. 6 – 9 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Agroexpo – 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı; tarım makinelerinden hayvancılığa ve daha birçok tarım dalıyla sektöre hitap edecek. 19 – 22 Şubat’ta ise otel ekipmanlarının tanıtılacağı HORECA – Otel Ekipmanları Fuarı düzenlenecek. Mobilya sektörü MODEKO – 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda, evcil hayvan sevenler Pet İzmir 2020 – 4. İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı’nda, plastik üreticileri PlastPak İzmir 2020 – 3. Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzeme Fuarı’nda buluşacak. Misafir fuarlar, yılın ikinci yarısında da Fuar İzmir’de düzenlenmeye devam edecek. 

 
Çiğli'de üst yapı harekatı tam gaz!
 
Çöpe bilimsel reçete: Menderes çare olur mu?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Halkbank davası şu an için durdu!
ABD'de Halk Bankası'nın temyiz başvurusu kabul edildi.
İzmir'de gevreğe ve boyoza zam!
İzmir Pide Gevrek İmalatçıları ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası ...
Yılın ilk enflasyon rakamları açıklandı
Türkiye İstatistik Kurumu ocak ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon ...
 
Milyoner sayısı 2019 sonunda 225 bini aştı
Hesabında 1 milyon lira veya üzeri parası olan mudi sayısı, 2019'da bir ...
Konut satışlarında patlama yaşanacak!
Emlak ve Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, gayrimenkul sektöründe ...
Ticaret Bakanlığı'ndan Brexit açıklaması
Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İngiltere'nin, Avrupa Birliği'nden ...
 
İzmir Çin'e maske yetiştiremiyor!
İzmir'de maske üretimi yapan firmanın ortağı Fatih Arpacı: Türkiye'de ...
En çok bilinen marka Folkart!
Folkart, İzmir’de yapılan bir araştırmada, marka bilinirliği en yüksek, ...
Dış ticaret açığı 31 milyar dolara geriledi
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ile Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri