POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
21 Haziran 2018 Perşembe - 13:15

Gündoğdu'da tarihi miting: İnce İzmir'den 'yüzde 85' istedi!

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce sandığa 3 gün kala İzmir'de tarihi bir mitinge imza attı. Gündoğdu'da tarihi bir kalabalığa seslenen İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirirken, ilk 100 ve 500 günde yapacaklarını anlattı, İzmirliler'den yüzde 85 oy oranı istedi. Mitinge İnce'nin Başkan Kocaoğlu ile ilginç diyaloğu, internet kesintisine tepkisi, Gündoğdu Meydanı'da telefonların ışıkları eşliğinde hep bir ağızdan İzmir Marşı'nın söylenmesiyle oluşan muhteşem görüntü de damga vurdu.

Gündoğdu da tarihi miting: İnce İzmir den  yüzde 85  istedi!

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için gün sayarken, İzmir sandığa 3 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi ağırladı.

- FOTO GALERİ: GÜNDOĞDU'DA TARİHİ GÜN: İNCE'YE SEVGİ SELİ!... 

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Gündoğdu Meydanını hınca hınç dolduran yüzbinlere İzmirli'ye seslenerek tarihi bir mitinge imza attı.  

Alandaki yüz binleri "Denizle uyuyan, denizle uyanan Güzel İzmir... Hasan Tahsin'in kenti, direnişin, bağımsızlığın, ilk kurşunun kenti İzmir" sözleriyle selamlayan Muharrem İnce, "Dün İzmirli bir şehidimiz vardı. Şehit Piyade Onbaşı Çağatay Necati Dinç... Sizleri başta dünkü şehidimiz, Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için 1 dakika saygı duruşuna davet ediyorum" dedi.  



TRT'YE: ERDOĞAN'IN BORAZANLIĞINI YAPIYOR! 
İnce saygı duruşunun ardından TRT’nin yayın politikasını eleştirdi. CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı, “Bu 49.gün… 105’inci mitingimiz… Günlerdir konuşuyorum ama medya vermemekte ısrarlı… Hele hele bir TRT var. Parayı bizden alıyor, Tayyip Erdoğan’ın borazanlığını yapıyor. Sizlerden rica ediyorum, hepiniz telefonlarınızdan canlı yayın yapın! Bir yerde Tayyip Erdoğan’ın medyası bir yerde milletin medyası!” diye konuştu. 

HERKES MAKBUL İNSAN OLACAK! 
“Bu seçimde ilk kez bir kaybeden olmayacak” diyen İnce şöyle konuştu:  Benim cumhurbaşkanlığımda 81 milyon kazanacak. Sadece anket şirketleri kaybedecek. Tayyip Erdoğan bile kaybetmeyecek. Çünkü ben doları düşüreceğim, faizleri düşüreceğim, ülkeye refah gelecek, o da emekli bir Cumhurbaşkanı olarak daha fazla maaş alacak… Her iktidarın makbul insanları vardır. Her iktidar kendine yakın insanları makbul insan haline getirmiştir. Bu seçimden sonra ilk kez herkes makbul insan olacak. 

LİYAKATLA GELDİYSENİZ KORKMAYIN! 
“Annelere söz veriyorum” diyen İnce, "Sizin çocuklarınızı iyi eğiteceğiz. Onlara matematik, yabancı dil öğreteceğiz. Tarikatların yurtlarına mecbur etmeyeceğiz! Topraklarımızdan bereket fışkıracak, fabrikalarımızın bacası tütecek. Tarımda dışa bağımlı olmayacağız. Bütün okullar eşit olacak. İşe alımlarda liyakat esas olacak. Kimsenin başörtüsüne bakmayacağız. Kamudakilere sesleniyorum…  Liyakatla geldiyseniz korkmayın! Valiyseniz, kaymayakamsanız ve AK Parti il başkanı gibi çalıyorsanız sizin için şansınız yok! ” ifadelerini kullandı. 

YORGUN, HEYECANSIZ VE KİBİRLİ BİR ADAM!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eleştirilerini sürdüren İnce, “Aramızdaki farklı şu; O saraylı, ben milletin adamıyım. 2002'de göreve ilk geldiğinde bir gösteriş yaptı… Milletvekili lojmanlarını kaldırdı. Keçiören'de oturdu. Sonra Çankaya'yı beğenmedi ve şimdi sarayda oturuyor. Erdoğan Rizelilerden bile utandı, çayını içmedi. Erdoğan'ın yola çıktığı arkadaşlarından hiçbirisi yanında değil! Kardeşim dediği herkesi yarı yolda bıraktı. Erdoğan'ın 16 yılda dost kalabildiği 1 kişi gösteremezsiniz. Erdoğan yorgun, heyecansız ve kibirli bir adam... Bir yanda yorgun bir adam, bir tarafta taze kan var. O artık hayalleri bile olmayan bir adam... Artık ‘adalet, kalkınma, ekonomi’ diyemiyor! Benim karşıma televizyona çıkamıyor. Erdoğan'ın çıraklığı fena değildi ama ustalığı rezalet! İnsan kendisine ‘usta’ der de nasıl olur ‘çırak’ dediği insanın karşısına çıkamaz. Sen nasıl dünya liderisin? Yüreğin mi yok, gel karşıma Erdoğan, gel!" açıklamasını yaptı. 

ACABA ORTAOKUL DİPLOMASI VAR MI? 
İnce şöyle konuştu: Doktorlar arasında bir laf vardır ya, çocukluğuna inmek lazım diye. Benim çocukluğuma bile indiler, yakında 2. Dünya savaşını Muharrem İnce çıkardı diyecekler. Menderes asılırken neredeydin diyor, dünyada yoktum dünyada... Üniversite diploması yok acaba ortaokul diploması var mı? Bunu merak ediyorum...

100 TL ZAM YAPACAĞIM! 
Son günlerde bir dedikodu çıkarmışlar, Muharrem İnce yardımları kesecek diyorlar. Değerli İzmirliler, sizin huzurunuzda 81 milyona söz veriyorum, namus sözü veriyorum, şeref sözü veriyorum. Yardımları bırak kesmeyi, temmuz ayı içinde 100 TL zam yapacağım. 

“Her şey hazır, zımba gibi bir ekip var, yakında açıklayacağım” diyen İnce Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda bakanlar kurulunda her partiden insan olacağını söyledi.  İnce, “Orada CHP'li olacak, Ülkücü olacak, HDP'li olacak, İYİ Partili olacak, AKP'li de olacak. Türkiye'yi birleştireceğiz, Türkiye'yi kucaklayacağız. Ekibimle aylardır çalışıyorum. Erdoğan kendisine Saray hazırlıkları yaparken ben Türkiye'yi yönetme hazırlıkları yapıyorum” dedi. 



İLK 100 GÜNDE YAPACAKLARINI ANLATTI
CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı seçilmesi durumunda ilk bir hafta ve 100 gün içinde yapacaklarını da şu sözlerle anlattı: 48 saat içinde OHAL kalkacak. Merkez Bankası’nın Başkanını parti genel merkezine davet etmeyeceğim. Siyasetten arındırılmış bir ekonomi politikası izleyeceğim. Terör örgütleri ile amansız bir mücadele edeceğiz. Türkiye 2002’de dünya üçüncüsü olmuştu, bugün Dünya Kupası’nda oynayamıyor. Çünkü spor siyasallaştı. Kulüp, federasyon seçimlerine siyaset karıştı. Passolig’i çıkardı. Passolig’i hemen kaldıracağım. Suriye’ye hemen büyükelçi atayacağım. Türkiye'de, dünyada barış politikası ile 4 milyon Suriyeli’yi davulla, zurnayla ülkelerine göndereceğiz. Yargıyı hemen düzenleyeceğiz. Özel hayatın gizliliği esas olacak. 100 gün içinde hiç kimsenin telefonu dinlenmeyecek. KHK ile işten atılanlar var. Dava açılmışsa sonucu bekleyeceğiz, dava yoksa hemen işe iade edeceğiz. "Askeri okullarında FETÖ'cü var diye kapadım" dedi. Başta Kuleli Askeri Lisesi olmak üzere askeri okulları yeniden açacağız. Medya kendine çeki düzen verecek. Yandaş medya şu anda ne yapıyor merak ediyorum. İster ver ister verme umrumda değil... 24 Haziran'dan sonra kapının önünden ayrılmayacaklar ama. TRT benim borazanım olmayacak, beni eleştiren gazeteler arıyorum. Erdoğan bu ülkenin en büyük medya patronudur. Erdoğan manşetleri atan adam, ben manşetlerle kavga ede ede gelen adam!

Biz Sünniler, Alevilere haksızlık yapıyoruz, aleviler vergi veriyor mu? Veriyor. Askere gidiyor mu? Gidiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Sünnilere hizmet ediyor, Alevilere etmiyor. Cemevlerinin statüsünü ibadethane olarak düzenleyeceğiz.

Dokunulmazlıklar konusu gündeme geldiğinde kendi partimle bile ters düştüm. İlkeli bir siyaset yapacağız. Karşımızdaki sağcı mı solcu mu diye bakmayacağız. Kadın mı erkek mi diye bakmayacağız. Türk mü Kürt mü diye bakmayacağız. İnsan diyeceğiz insan...

Kamuda genel müdürsün, işini doğru yapıyorsun, korkma yerinde kalacaksın. Korkma! Ama partizanlık yaptıysan, liyakat sahibi değilsen gideceksin.

Sözümün arkasındayım, öğretmenlere polislere hemşirelere 3600 ek göstergeyi 100 gün içinde vereceğiz.

Kamu bankalarını yeniden düzenleyeceğiz. 

Cumhurbaşkanı olduğumda hemen Avrupa'daki başkentleri tura çıkacağım, Avrupa Birliği ile ilgili hızlı bir kampanya başlatacağım. 50 büyük devletin hemen hemen hepsinin büyükelçileri benimle görüşmek istedi.

Meydanlar doluysa iyi demektir, balkonlar doluysa daha iyi demektir, çatılar doluysa kazandın demektir... (İnce başkan! sesleri...)

Üniversiteleri böldüler, tekrar birleştireceğiz. Okullar için zorunlu bağış artık olmayacak. Hiçbir sınavdan ücret alınmayacak. TC çocuklarına bedava sınav yapamıyorsa o dükkanı kapat gitsin.

Üniversite öğrencilerine 500 TL 19 mayıs gençlik bursu, 500 TL cumhuriyet bursu vereceğiz. Öğretmenlere 24 Kasım'da 1 maaş ikramiye vereceğiz.

Karadenizli kardeşim, sana İzmir'den sesleniyorum; Fındık 15 TL olacak. Asgari ücret 2200 TL, en düşük emekli maaşı 1500 TL olacak, mazot çiftçiye 3 TL olacak. Emeklilikte yaşa takılanlar, sizin sorununuzu 100 gün içinde çözeceğiz.



CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Gündoğdu Meydanı'nda seçimi kazanması durumunda ilk 500 günde hayata geçirmeyi planladığı politikaları da anlattı. İnce şunları söyledi:  Yasama yürütme yargı, erkler ayrılığını netleştireceğiz. Yerel yönetimleri güçlendireceğiz. Girişimcilik merkezleri kuracağız. Tekstil, moda, tasarım akademisi açacağız. Ne için? Marka için! 

Gençler, evlatlarım, kardeşlerim; Sizinle birlikte yapacağız!

Eğitim, siyasetin toplum mühendisliği aracı olmaktan çıkarılacak. Yeni bir sınav sistemi olacak, ama herkesin kabul ettiği bir sistem... Yurt sorununu kökünden çözeceğiz. Engelliler için yaşam merkezi açacağız. Bu sarayperest var ya sarayperest! Marmaris'te yazlık saray yaptırıyor. Marmaris'teki yazlık sarayı engellilere tahsis edeceğim.

Çalışanların örgütlenmeleri önündeki bütün engelleri kaldıracağız.

Aile sigortasını hayata geçireceğiz. 

Sanatçıların güçlü bir şekilde örgütlenmelerini sağlayacağız.

Sporun temel alanlarında üniversite ligi kuracağız! Balıkesir'de yaşayan insanlar Balıkesir Üniversitesi'nin futbol takımına sahip çıkacak, kendini ait hissedecek, vatandaşla üniversite arasında bağ kuracağız.

Meydanlarda benim 30 sene önce yazdığım şiiri konuşuyor, ekonomiyi konuşamıyor. Soğan kuru dolar kurunu geçti, kuru soğan 7 TL, biber 8 TL, hıyar 4 TL. Tüketen alamıyor, üretene gitmiyor. Faiz lobisi vardı, şimdi de soğan lobisi var.

Erdoğan 30 miting yaptı, sen 105 miting yaptın, enerjiyi nasıl buluyorsun diye soruyorlar. İşte şundan buluyorum (elindeki kağıdı gösteriyor.) 3. sınıf öğrencisi Deniz Acar, şiir yarışmasında kazandığı 1 gram altını Muharrem İnce sana gönderiyorum diye bana göndermiş. Enerjim bu, bu çocuğa karşı sorumluluğum var benim.

Benim cumhurbaşkanlığımda kalite ve girişim sözünü duyacaksınız. Yol yaptı yol çöküyor, hastane yaptı hemşire yok. Yeni dünyada elinizdeki telefonların hiçbirini kullanmayacaksınız. Artık kuantum telefonlar gelecek. 16 yeni meslek gelecek. Şu anda ilkokulda okuyan çocukların önemli bir kesimi bugün hiç olmayan mesleklerde çalışacak. Sanayimizin 4'te 1'i atıl, tarım alanlarımız atıl, denizlerimiz atıl. Ne balıkçılık gelişmiş, ne denizden ulaşım gelişmiş. Erdoğan vatandaşa kemer sıktırıyor, kendisi Saray'da yaşıyor. Benim dönemimde millet değil devlet kemer sıkacak!

Faiz artında her şeyin değeri düşüyor, evinizin, şirketinizin değeri düşüyor. Benim cumhurbaşkanlığımda faiz düşecek, hep birlikte zenginleşeceğiz.

Cumhuriyet kurulmadan Atatürk İzmir'de İzmir İktisat Kongresi'ni topladı. Yanmış İzmir'de topladı. Allah'ın izniyle cumhurbaşkanı olduğumda İktisat Kongresi'ni yeniden İzmir'de toplayacağım.

Tüketen değil, üreten bir Türkiye, korkmayan bir Türkiye olacağız. Öğrenciler korkmayacak, kadınlar korkmayacak, akademisyenler korkmayacak, hayvanlar korkmayacak, dereler korkmayacak! Hakkını bilen, halkını bilen, haddini bilen bir cumhurbaşkanı olacağım. Haddini bilmeyenlere haddini bildiren bir cumhurbaşkanı olacağım. Camide ibadet, okulda bilim, kışlada görev ve liyakat olacak. Camiye okula orduya siyaset asla girmeyecek asla! Her yıl 81 milyona hesap vereceğim. Kişisel mal varlığımın, cumhurbaşkanlığı harcamalarının, icraatlerimizin hesabını vereceğiz.

İZMİR'DEN YÜZDE 85 İSTEDİ! 
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı konuşmasını, "Bu seçimin farkını özet geçeceğim. Bu seçim eskinin son seçimi, yeninin ilk seçimi. İzmir, bir büyük değişime, Türkiye'yi normalleştirmeye, Türkiye'yi barıştırmaya hazır mıyız? 3B demeye hazır mıyız İzmir? Barışacağız, hemen barışacağız. Büyüyeceğiz, hızla büyüyeceğiz. Bölüşeceğiz, adil bölüşeceğiz. Birlikte başaracağız" sözleriye tamamladı. 

İnce mitingin son bölümünde İzmirlilere sandık mesajları verdi. Alanı dolduran yüzbinlere 'yüzde' soran İnce, '80' cevabını alınca, "O zaman yüzde 85 istiyorum. Bunun için sizlerden söz istiyorum" dedi. İnce herkesten seçim gününe kadar en az 3 kişiyi kendisine oy vermesi konusunda ikna etmesini talep ederken, "Oyları kullandıktan sonra da sandıkları boş bırakmak yok" mesajı verdi. 

MİTİNGE DAMGA VURAN ANLAR 

İLGİNÇ DİYALOG: AZİZ AĞABEY NASIL BULUYORSUN? 
İnce konuşmasının arasında alandaki kalabalığa övgü yağdırırken, "Maşallah gelincik tarlasına dönmüş" ifadelerini kullandı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na "Aziz Ağabey nasıl buluyorsun?" diye seslendi. Başkan Kocaoğlu'ndan 'Harika' yanıtını alan İnce, "Bunun bir de arkası var ama platformu kaldıramadık. Tabii Muharrem İnce'yi yıkmak kolay değil" dedi. 

İNTERNET KESİLMESİNE SERT TEPKİ: ALLAH BELANIZI VERSİN! 
İnce konuşmasını sürdürürken, sözleri 'İnternet kesildi' tepkisiyle kesildi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı bu duruma çok sert tepki gösterdi. İnce, "İnterneti de çaldınız. Allah belanızı versin, ne diyeyim ben size?" dedi. İnce ardından, "Hiç moralinizi bozmayın. Eski bir siyasetçi ağabeyim, 'Meydanlar doluysa işler iyi demektir, balkonlar doluysa daha iyi demektir, çatılar doluysa kazandın demektir'" diye konuştu. 

O İŞÇİ ÇİÇEK VERDİ
Mitingin sonunda İnce’nin geride kalan ay Çiğli’de katıldığı açılışta koruma polisi tarafından kürsüden itilen işçi de kürsüye çıktı. İnce’nin olayın bir gün sonrasında telefon açarak özürlerini ilettiği işçiden kürsüde bir kez daha özür diledi, sarılarak çiçeği alıp teşekkür sundu.



İZMİR MARŞI EŞLİĞİNDE MUHTEŞEM GÖRÜNTÜ
İnce’nin Gündoğdu Meydanı’ndaki mitinginin finali de görülmeye değerdi. sahne oldu. Alandaki kitle cep telefonlarının ışıklarını açarak hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söylerken muhteşem bir görüntü oluştu.

İnce kürsüden indikten sonra bu görüntünün ardından tekrar dönerek kalabalığa, “Harikasın İzmir. Çok teşekkür ediyorum. Bugün bu sıcakta buraya geldiniz. Trafikten dolayı yarım saat bir gecikme yaşadık. Sizlerle gönül gönüle yürek yüreğe dertleştik. Hakkını helal et, teşekkürler İzmir!” sözleriyle seslendi.



ALANDAN NOTLAR 

Muharrem İnce'yi dinlemek için on binlerce İzmirli meydana akın etti. Vatandaşlar güvenlik kontrolünün ardından alana saat 16.00'dan itibaren alınmaya başlarken alan mitingin başlamasına 1 saat kala doldu. Katılımcıların sadece Türk Bayrağı taşıdığı miting öncesi Gündoğdu Meydanı gelincik tarlasına döndü.


Saatler ilerledikçe 100'e yakın tekne de miting alanı kıyısında yerini alırken, İnce'nin İzmir'e sesleneceği platformun önü ve arkası insan seliyle doldu. İnce'nin saat 19.30 sıralarında seçim otobüsüyle giriş yapmasıyla alandaki coşku da tavan yaptı. 



İnce platforma eşi Ülkü İnce ile birlikte çıkarak alanı dolduran yüz binleri selamladı. Bu sırada teknelerde yakılan meşaleler ve Türk Bayrakları'yla gelincik tarlasına dönen alanda muhteşem bir fotoğraf oluştu. Gündoğdu Meydanı 'Başkan İnce' sloganlarıyla inledi. 



Öte yandan İzmirliler İnce kürsüde konuştuğu sırada Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ni Gündoğdu Meydanı'yla birleştiren tüm ara sokakları da doldurdu. Ayrıca miting sırasında alandaki kalabalığın üzerine helikopterle güller atıldı. 



Katılımcıların miting sonrası anlamlı mesaisi de dikkat çekti. Vatandaşlar mitingin ardından alandaki çöpleri tek tek topladı. 

Alanda neler yapıldı?
CHP İl Örgütü ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) miting öncesi yoğun çalışmalarını tamamladı.
Gündoğdu Meydanı'na bakan, yüksek katlı apartmanlara 'Hepimizin cumhurbaşkanı Muharrem İnce' yazılı pankartlar asıldı. Gündoğdu Meydanı’na 60 kişilik ekip tarafından aralıksız süren çalışmalar sonunda alana dev bir sahne kuruldu.  60 kişilik ekip, 50 metre uzunluğundaki dev sahneyi 5 günde kurdu. Sahnenin yüksekliğinin 12, derinliğinin ise 16 metre olduğu belirtildi. Gündoğdu Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar 80 metrelik aralıklarla vinçler kullanılarak, 200 hoparlörler asıldı. Yine alana 240 metrekare led ekranlar kurulacak. Alanın her köşesinde ise jeneratörler yer aldı.

Gündoğdu Meydanı'nın hemen karşısında bulunan apartmanlara, üzerinde Muharrem İnce'nin fotoğrafının yer aldığı ve 'Hepimizin cumhurbaşkanı Muharrem İnce' yazan pankartlar ve dev bir poster de asıldı. 


İNCE MESAJ GÖNDERDİ 
Öte yandan İnce’den büyük miting öncesi İzmirlilere özel mesaj geldi. Sosyal medya hesabından mitingin tanıtım fotoğrafını paylaşan İnce takipçilerine “Hazır mıyız İzmir? Bayraklar da hazır mı?” diye seslendi. 

Geride kalan ay kentte ilçe mitingleri maratonu yapan İnce İzmir mitingi için 2 milyon kişilik katılım beklediğini ifade ederek vatandaşlara bu yönde çağrı yapmıştı. 

İNCE KARŞILAMA
Gündoğdu'daki büyük miting için kente ilk olarak İnce'nin eşi Ülkü İnce geldi. Mitinglerde İnce’yi yalnız bırakmayan Ülkü İnce'yi, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, eşi Gönenç Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, İzmir’in CHP’li kadın belediye başkanları Sema Pekdaş, Sibel Uyar, eski vekil Türkan Miçooğulları ve meclis üyesi Filiz Ceritoğlu Şengel karşıladı. Gönenç Yücel ve Türkegül Kocaoğlu, Ülkü İnce’ye çiçek verdi.



CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce de mitingin başlamasına kısa bir süre kala İzmir'e geldi. İnce Adnan Menderes Havalimanı'nda CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri ve partililerce karşılandı. İnce havaalanından direkt olarak Gündoğdu Meydanı'na geçti. 

 
AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu'na: Hadsizlik yapıyor!
 
Küçük Leyla'nın amcasına kan donduran telefon!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu'na: Hadsizlik yapıyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Beydağ'da yaptığı ...
CHP İzmir Adayı Serter esnaflara yönelik vaatleri anlattı
CHP İzmir Adayı Serter, seçim bölgesinde esnaf teşkilatlarını ve esnafı ...
Çavuşoğlu YPG'nin Menbiç'i terk edeceği tarihi açıkladı!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, terör örgütü YPG'nin Menbiç merkezini ...
 
İzmir'de sandık mesaisi: Hangi parti kaç kişiyle görev yapacak?
İzmir'de siyasi partiler, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler ...
Yaşından büyük 'vosvos'la seçim kampanyası yürütüyor!
AK Parti'den İzmir milletvekili adayı olan 30 yaşındaki Emre Cemil Ayvalı, ...
Başbakan'dan CHP'li yerel yönetimlere ilginç çıkış: İstiklal Savaşı'ndaki görevleri...
Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında İzmir'de ...
 
CHP'li Engin'den İzmir'e sandık çağrısı!
CHP İzmir Adayı Engin, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en önemli seçimin ...
Dervişoğlu: Sokak Akşener’in zaferini işaret ediyor!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Adayı Dervişoğlu, "Sokak İYİ ...
AK Parti İzmir Adayı Çankırı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o müjdesinin detaylarını anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan dev yatırımın müjdesini Mardin’de verdi, müjdenin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri