POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
16 Mayıs 2021 Pazar - 09:11

Haftanın İzmir sayfası: Kentte neler yaşandı?

Altay ve Altınordu Play-Off vizesi kaptı, Süper Lig Şampiyonu İzmir’de belli oldu. Göztepe’ye konuk olan Beşiktaş 2-1 galip gelerek 16’ncı şampiyonluğuna kavuştu. Göztepe'nin yıldız oyuncusu Halil Akbunar milli takımın EURO 2020 aday kadrosunda yer aldı. Karşıyaka Belediyesi Basın Danışmanı Gazeteci Sedat Sözer yaşamını yitirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bakkallarda biriken veresiye defterlerinin kapatılması için seferberlik başlattı.

Haftanın İzmir sayfası: Kentte neler yaşandı?

GERÇEKİZMİR - İzmir’de bu hafta birbirinden önemli gelişmeler yaşandı. Gelişen bazı olaylar da İzmir’i yakından ilgilendirdi.

Altay ve Altınordu Play-Off vizesi kaptı, Süper Lig Şampiyonu İzmir’de belli oldu. Göztepe’ye konuk olan Beşiktaş 2-1 galip gelerek 16’ncı şampiyonluğuna kavuştu.

Göztepe'nin yıldız oyuncusu Halil Akbunar milli takımın EURO 2020 aday kadrosunda yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bakkallarda biriken veresiye defterlerinin kapatılması için seferberlik başlattı.

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu'nun "Deprem Sonrası Kentsel Dönüşümde Asbest Tehlikesi" başlığıyla açıklamalarda bulundu.

Karşıyaka Belediyesi Basın Danışmanı Gazeteci Sedat Sözer yaşamını yitirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 81 ilin AK Parti İl Başkanlarıyla telekonferans yöntemiyle bir araya gelerek bayramlaştı. Başkanlar adına İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli konuştu.

İZMİR 11 YIL SONRA 2 TAKIMLA SÜPER LİG YOLUNDA!
Altay ve Altınordu'nun isimlerini Play-Off'a yazdırması İzmirli futbolseverlerin Süper Lig heyecanını doruğa çıkardı. Daha önce Altay ve Karşıyaka'nın 2009 ve 2010'da beraber Play-Off oynayıp eli boş döndükleri İzmir, 11 yıl sonra Süper Lig için finallerde çifte takımla temsil edilecek.

SOYER'İN ÇAĞRISIYLA İZMİR'DE VERESİYE DEFTERLERİ KAPATILIYOR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başlattığı kampanyayla, kentin yoksul kesimlerinin alışveriş yaptığı 102 bakkalın veresiye defterlerinde birikmiş 1 milyon 300 bin liralık alacak hayırseverlerin desteğiyle kapatıldı. Alım gücü düştüğü için ödeme yapmakta güçlük yaşayan yurttaşlar ve veresiye defterlerindeki borçları şimdilik sıfırlanan küçük esnaf, Başkan Soyer ile iş insanlarına teşekkür etti.

EURO 2020 ADAY KADROSU AÇIKLANDI: İZMİR’DEN O İSİM!
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 aday kadrosunu açıkladı. Göztepe'nin yıldız oyuncusu Halil Akbunar da aday kadroda yer aldı.

TMMOB'DAN DÖNÜŞÜM SÜRECİ İÇİN 'ASBEST' ÇAĞRISI!
TMMOB İl Koordinasyon Kurulu'nun "Deprem Sonrası Kentsel Dönüşümde Asbest Tehlikesi" toplantısında deprem sonrası dönüşüm sürecinde yıkım çalışmalarının belediyeler tarafından denetlenmesi ve hafriyat firmaları tarafından mevcut yönetmeliklere uygun olarak yapılmasının altı çizildi ve "Asbestin kanserojen olduğu ve bu haliyle devam eden kentsel dönüşüm ile birlikte soluduğumuz havaya karışarak halk sağlığını tehdit ettiği bir gerçektir. Acil önleml alınmalıdır" mesajı verildi.

İZMİR BASINI YASTA
Kentte çeşitli basın kuruluşlarının ardından Karşıyaka Belediyesinde uzun yıllar basın danışmanlığı görevi yapan 58 yaşındaki Sözer, tedavi gördüğü özel bir hastanede yaşamını yitirdi. Sözer, Bostanlı Beşikçioğlu Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığına defnedildi.

AK PARTİ LİDER EŞLİĞİNDE BAYRAMLAŞTI, BAŞKANLAR ADINA SÜREKLİ KONUŞTU
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 81 ilin AK Parti İl Başkanlarıyla telekonferans yöntemiyle bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma toplantısında tüm il başkanları adına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli konuştu. Sürekli, İsrail'in işgali altındaki Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırıları odağına koyduğu konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Hamdolsun ki; şahsınızın kabiliyet ve örnek liderliği ile şirazesi kaymış, gözü dönmüş bu dünya düzenine, teröre, adaletsizliğe ve zulme dur diyebilen bir Türkiye’yiz! Bizler de sayenizde ve izinizde; bu kutlu davanın yolcuları olmaktan ve sorumluluk almaktan gururluyuz" sözleriyle seslendi.

ŞAMPİYON İZMİR’DE BELLİ OLDU
Süper Lig’in 42’nci ve son haftasında deplasmanda Göztepe’yle karşılaşan Beşiktaş, rakibini 2-1 mağlup ederek 84 puanla mutlu sona ulaştı. Averajı şampiyonluk yarışında çekiştiği Galatasaray’dan daha iyi olan siyah-beyazlılar, toplamda 16’ncı şampiyonluğuna imza attı. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Beşiktaşlı oyuncular ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşadı

 
İsrail saldırılarında can kaybı 149'a yükseldi
 
İzmir'de korkunç kaza korkunç son!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZBAN istasyonunda acı son!
Karşıyaka ilçesinde İZBAN istasyonunda temizlik personeli olarak çalışan ...
İzmir'de freni boşalan kamyon elektrik direğine ve apartmanlara çarptı
İzmir'in Konak ilçesinde yük indirdiği sırada freni boşalan kamyon, elektrik ...
İzmir'deki kritik maç öncesi Vali'den o iddiaya yalanlama
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanacak ...
 
İsrail Gazze'de medya binasını vurdu
İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze'ye düzenlediği saldırıda 10 kişi ...
Feci kaza: Tırın altında kalan 2 kişi öldü
 İzmir'in Bergama ilçesinde kaldırımda yürürken, otomobille çarpıştıktan ...
Taşlı-sopalı 'hayvan otlatma' kavgası: 8 yaralı
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, iki aile arasında ekili arazide koyun ...
 
Şehit Gazeteci Hasan Tahsin unutulmadı
İzmir'in işgali sırasında ilk kurşunu atarak milli mücadeleyi başlatan ...
Eşine yardım etmek için başladı.... İşinde aranan isim oldu!
İzmir'in Dikili ilçesinde eşiyle birlikte 12 yıldır oto lastik tamiri ...
Hafif ticari araç polis otosuna çarptı: İki trafik polisi yaralandı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı polis aracındaki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri