POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
25 Mayıs 2018 Cuma - 11:50

İYİ Parti İzmir adayları vitrine çıktı: Çıray ve Dervişoğlu'ndan çarpıcı mesajlar!

İYİ Parti İzmir, her iki bölgedeki vekil adaylarını tanıttı. Genel Sekreter Çıray, konuşmasında AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Çıray toplantıdaki atmosfere dikkat çekti, “Bu salon iktidar müjdecisi” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu ise, “Her iki bölgede 14’er adayımız var ama İzmir’in bir tek adayı var. O da Sayın Meral Akşener’dir” dedi. Dervişoğlu en çok oyu AK Parti’den aldıklarını iddia etti.

İYİ Parti İzmir adayları vitrine çıktı: Çıray ve Dervişoğlu ndan çarpıcı mesajlar!

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti, İzmir 1. ve 2. Bölge adaylarını Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programla tanıttı.

Partinin aday tanıtım toplantısına İzmir Milletvekili aday listesinde yer alan Genel Sekreter Aytun Çıray, Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ve kurucu il başkanı Yıldırım Ulupınar da katıldı.

Adayların yanı sıra İl Başkanı Koray Ükünç, il yöneticileri, ilçe başkanları, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Kadın Partisi Emel Denizaslan da toplantıda yer aldı.

Partililer Çıray, Dervişoğlu ve Ulupınar’la bol bol fotoğraf çektirdi.

ÇIRAY: VAAT DEĞİL, HESAP VERECEK!
“Partimizin adı İYİ Parti oldu. Birbirlerine iyi günler bile diyemez hale geldiler. İttifakın adını Genel Başkanımız önerdi. Şimdi millet demeye de çekiniyorlar” diyerek iktidara gönderme yaparak konuşmasına başlayan Genel Sekreter Çıray, AK Parti’yi hedef aldı. 16 yıl iktidarda olan AK Parti’nin vaatlerden söz edemeyeceğini, hesap vermesi gerektiğini söyleyen Çıray, “ Enflasyon çift haneli rakamlara geldi. İktidar uzun yıllardır har vurup harman savurduğu için işsizlik gençlerde çift haneli rakamlarda. Başarıdan söz ediyorlar. Başarıları yok. Başarı hikayeleri yok. Sadece kurguları var. Basını ele geçirerek muazzam bir kampanya yapıyorlar. Kutuplaşma yarattılar. PKK’ya göz yumdular. Dolar 4.80 rekor kırdı” dedi.

BİZZAT METAL YORGUNU OLAN ERDOĞAN
AK Parti’nin bazı şehirlerde belediye başkanlarının istifalarını almasının ‘yenileniyoruz imajı’ algısı yaratmak olduğunu ifade eden Çıray, “Bu duruma da metal yorgunluk diyorlar. Bizzat metal yorgunu olan Erdoğan’ın kendisidir” dedi.

BU SALON İKTİDAR MÜJDECİSİ
“Kimseyi dışlamadan birlikte omuz omuza sahada çalışmalı, Türkiye’de rejimi yeniden yerine oturtmamız gerek. Parlamenter sistemi yeniden kurmalıyız. İlk yapacağımız şey OHAL’i kaldırmak olacak” diyen Çıray, teşkilata mesajlar verdi. Çıray, “Bu toplantıdan sonra sokaklara gideceğiz. Dağa taşa kendimiz anlatacağız. Dağdaki çobanın ayağına kadar gideceğiz. Bizi gazetelere TV’lere çıkartmıyorlar diye üzülmeyeceğiz. Bu salon iktidar müjdecisi!” dedi.



DERVİŞOĞLU: CEBERUT İKTİDAR

Konuşmasında İYİ Parti’nin seçime giriş sürecinde karşılaştığı engellere değinerek başlayan Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu, “Başka siyasi partilere tanınan hakların demokrasi hukuk çiğnenerek İYİ Parti’den esirgeneceğini beklemiyorduk. Bu ceberut iktidara rağmen bu ülkede hak hukuk adaletin olduğuna inanmak istiyorum. Kongreleri yaptık, yenisini istediler yaptık. Farklı tuzaklar kurmaya çalıştıklarını gözlemlediğimizde yeni formüller ürettik. Tuzaklar ve engellerle karşılaştık. Farklı formüllerle aşıyoruz” dedi.

İZMİR’İN BİR TEK ADAYI VAR…
Geçmişte siyaset yaptığı MHP’de görmediği atmosferi İYİ Parti’de gördüğünü ifade eden Dervişoğlu, “İYİ parti Genel Merkezi’ne başvuru akını yaşandı. Her iki bölgede 14’er isim yazılacak. 100’ün üzerinde başvuru vardı. Genel Merkez kardeşler arasında İYİ’ler arasında bir tercih yapmak arasında geldi. Yüzlerce adayın yüzlercesi de iyiydi. Hepsi İzmir’e hizmet etme yeterliliğine sahipti.  Uzun bir maratondan geliyoruz. Akıttıkları terin şahidiyim. Ailelerinden esirgediği sevgiyi milletle paylaştıklarının şahidiyim. Her iki bölgede 14’er adayımız var ama İzmir’in bir tek adayı var. O da Sayın Meral Akşener’dir” dedi.

AK PARTİ’YE VERECEĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLEMİYORUZ
“Her iki bölgedeki adaylarının enerjilerini birleştirip sinerjiye dönüştürmeliyiz” diyen Dervişoğlu,  kampanya sürecinin İzmir’e yakışır şekilde olmasını temenni etti. Dervişoğlu, “İzmirlilerden şimdiden özür diliyoruz oluşacak gürültü kirliliği nedeniyle AK Parti’ye vereceğimizden rahatsızlıktan doları kimseye özür borcumuz yok” dedi.

LİSTEMİZ BÜTÜN KESİMLERİ KUCAKLIYOR
Aday listesi hakkında konuşan Dervişoğlu, “Adaylarımız toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir liste. Listede ülkücü gelenekten gelen var merkez sağ gelenekten gelen var sosyal demokrat gelenekten gelen var. Alevi var Kürt var Sünni var” dedi.

ALAYINA TALİBİZ
“Her iki bölgede 14’er aday var. Alayına talibiz” diyen Dervişoğlu, “ Müjde vereyim. Biz en çok Adalet ve Kalkınma Partisi’nden alıyoruz” iddiasında bulundu.  

ÜKÜNÇ: SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK
İl Başkanı Koray Ükünç toplantıda yaptığı konuşmada sorumluluklarının büyük olduğunu söyledi. Ükünç, “Millet için umut haline geldik. Türkiye’nin geleceğini inşa için yola çıktık, umut olduk. Kararlı inançlı çalışma azmindeyiz. Umuda karşılık verecek İzmir’in en iyi listesi karşınızda. 1 sıradan 14. Sıraya kadar Türkiye’nin her noktasına hitap eden önemli isimler var. İddialıyız. İzmir teşkilatı olarak adaylarımızın yanında nefer gibi çalışacağız partiyi iktidar yapacağız. Kurulduğu günden bugüne parti için çalışan tüm teşkilata teşekkür ediyorum. Listelerde kendisine yer bulamamasına rağmen  “Ben partimin emrindeyim. Tek hedefim Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak” diyen tüm partililere teşekkür ediyorum” dedi.

 
Minik cimnastikçiler Karşıyaka’da yarışacak
 
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 22 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Çam İnce için sahaya indi!
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ...
Sertel'den RTÜK'e 'Maranki ve Akit TV’ çağrısı!
Sertel, Akit TV'de yayınlanan Bilgi Savaşları programında Ahmet Maranki’nin ...
CHP'li Böke'den İzmir'e 'liste ve saha' mesajı!
CHP’de İzmir 2. Bölge 2. Sıradan aday gösterilen Böke, hem yeniden İzmir’den ...
 
İnce: Vergiler inecek, Kanal İstanbul'u durduracağız!
CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce CNN Türk yayınında gazetecilerin ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 üniversiteye rektör atadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 üniversiteye rektör atadı. Erdoğan, ...
HDP İzmir adaylarını tanıttı!
Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir milletvekili adayları, Kültürpark'ta ...
 
AK Parti İzmir’in adayları ilk kez bir arada: Erdoğan’la hatıra fotoğrafı
AK Parti İzmir’in 1. ve 2. Bölge adayları ilk kez Ankara’da bir araya ...
CHP İzmir'de SKM açılışına saatler kala bomba gelişme: Alternatif SKM!
CHP Konak İlçe Başkanlığı seçim sürecine yönelik flaş bir karar aldı. ...
CHP İl Başkanı Yücel Erzurumlularla buluştu
CHP İl Başkanı Deniz Yücel İzmir'in Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşeri ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri