POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB'den kamuda tasarruf açıklaması
MSB'den kamuda tasarruf açıklaması
Tır viyadükten uçtu: Kurtulan olmadı
Tır viyadükten uçtu: Kurtulan olmadı
17 yaşındaki kızı öldürmüştü… Pişkin savunma
17 yaşındaki kızı öldürmüştü… Pişkin savunma
7 soruda Ayhan Bora Kaplan soruşturması
7 soruda Ayhan Bora Kaplan soruşturması
28 Ekim 2022 Cuma - 09:05

İYİ Parti'de o başkan vekillik için yola çıktı, 2 yönetici de başkan adayı oldu!

İYİ Parti’de İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın ardından vekil adaylığı için kongrede aday olmayacağını açıklayan ilk ilçe başkanı Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar oldu. Adar’ın duyurusu sonrası kongrede ilçe yönetiminden iki başkan adayı çıktı.

İYİ Parti de o başkan vekillik için yola çıktı, 2 yönetici de başkan adayı oldu!

GERÇEKİZMİR - 2023 yılının Haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi siyasi partiler hazırlıklarına tam gaz devam ederken, İYİ Parti’de alınan kurultay ve kongre kararının ardından takvim de açıklandı.

Takvimin açıklanmasının ardından partide teşkilatları kongre heyecanı sararken, İzmir cephesinde de hareketli günler yaşanıyor.

İYİ Parti'de süreçte kararı en çok merak edilen isim olan İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, koltukta 4. yılını doldurduğu haftada basın mensuplarının karşısına geçerek milletvekili aday adaylığı için yola çıktığını ve kongrede aday olmayacağını duyurdu.

Teşkilat içinde Kırkpınar gibi vekil adaylığı için yola çıkan bir başka başkan ise Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar oldu. Adar, partisinden milletvekili aday adayı olacağını açıklayarak yapılacak ilçe kongresinde başkanlığa aday olmayacağını duyurdu.

Adar’ın kongrede aday olmayacağını duyurması sonrasında ilçe yönetimi içerisinden koltuğa iki talip çıktı

İlçe sekreteri Şükrü Torlak ve hukuk işleri, seçim işleri ve siyasi işler başkanlığı görevlerini üstlenen Tuğba Oktay Bor yaptıkları açıklamalarla kongrede başkan adayı olduklarını ilan etti.

BOR: HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
29 yaşında olduğunu, başkanlık adaylığını açıklayarak, gençlerin büyük işler başarabileceğini göstermek istediğini ifade eden Bor, açıklamasında şunları söyledi: Hedefimiz; teşkilatımızda birlik ve beraberliği sağlamaktır. Hedefimiz demokrasiye işlerlik kazandırmaktır. Hedefimiz İyi Partiyi yerelde ve ülke genelinde iktidar yapmak, Sayın Genel Başkanımızın çalışmalarına katkı sağlamaktır. Hedefimiz vatandaşımıza, Aliağamıza, canımız ülkemize hizmet etmektir. Hedefimiz üyelerimize, gençlerimize, büyüklerimize, partimize, ülkemize layık bir yönetim olmaktır. Hedefimiz ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek dinlemek, anlamak, anlatmak, çözüm üretmektir. Biraya gelmek başlangıç, birlikte kalabilmek ilerleme, birlikte çalışmak ise başarıdır. Bizler hep birlikte çalışarak başaracağız. Ben bu ailenin bir neferi, bir evladıyım. Ben Cumhuriyetçi, Atatürkçü, demokratik, kalkınmacı, laik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Ben bu toprakların kadınıyım. Ben medeniyet yolunun taşlarını döşeyen cesur yüreğim. Azimliyi, kararlıyım, çalışkanım. Gencim, dinamiğim, heyecanlıyım. Ben muhtaç olduğu kudretli damarlarındaki asil kanda taşıyan Türk genciyim. Tüm bu ilke ve sözlerimle alnı açık, dimdik tekrar ediyorum; İyi Parti Aliağa İlçe Başkanlığına adayım. Hepinize destekleriniz için, geldiğiniz için ve heyecan ve gururuma ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum. Kongremiz teşkilatımıza, ilçemize ve tüm ülkemize hayırlı olsun... 

TORLAK: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMA AZİM VE KARARLILIĞINDAYIZ
İl başkanı Kırkpınar ve ilçe başkanı Adar’a teşekkür eden Torlak ise, “İlçe Sekreterliği görevine geldiğim günden bu yana daima sahalarda olduk. İlçemize ve şehrimize hizmet etme onurunu doyasıya hep beraber yaşadık. Aliağa Petro kimya tesislerinin emekçilerinin ve emeklilerinin hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. İşverenlerinin sorunlarını biliyoruz ve çözmek için her türlü katkıyı vereceğiz. Aliağa’nın çevre sorunlarını çözmek için STK ve diğer tüm kurumlarıyla iş birliğine ve hizmete hazırız. İyi parti iktidarında halkımızla birlikte canımızı kanımızı esirgemeden tüm köy ve mahallerinin tüm sorunlarını bilerek çözümü için gece gündüz çalışma azim ve kararlılığındayız. Parti mensuplarımız ile beraber Aliağa hizmetinde birer nefer olarak çalışacak ve bu arkadaşlarımız liyakatleri ölçüsünde Aliağa yerel yönetimlerinde yer alabilmesi için bir ilçe ve örgüt başkanı olarak söz veriyorum Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin çizdiği yolda ilerlemek felsefemiz olacaktır. İzmir ilinin Aliağa ilçesi Şampiyonlar ligi statüsünde olduğu için hem genel seçimlerde 1.parti yapmak hem de bu süreçte yerel seçimler de millet ittifakından olacak olan adayımızın kazanması için tüm İYİ partili ailemle beraber tüm gücümüzle çalışacağımıza eminim” dedi.

 
İnsan kaçakçılığı operasyonunda 8 tutuklama!
 
Bornova'da 'temiz enerji' buluşması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan NATO diplomasisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Kasım’da NATO Genel Sekreteri Jens ...
Özdağ'dan Kordon'da '6'lı masa' mesajları!
Kordon Boyu'nda gençlerle bir araya gelen Zafer Partisi Genel Başkanı ...
CHP İzmir'de gündem meclis üyeleri zirvesi ve komisyon kararı!
İl Yönetim Kurulu toplantısının gündeminde Cumhuriyet Bayramı töreni ve ...
 
"Türkiye üretim üssü olarak büyümeye devam ediyor"
AK Parti İzmir İl Başkan Vekili ve Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan ...
CHP'li Yücel'den sahada çarpıcı mesaj: AKP iktidarı fiilen sona ermiştir!
CHP İzmir sahaya çalışmalarına merkez ilçede devam ederken, temasları ...
İYİ Parti'den Hüseyin Baş açıklaması!
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Baş, katıldığı bir televizyon programında, ...
 
Altılı Masa'da sekizinci toplantı tarihi belli oldu
Altılı masanın DEVA Partisi ev sahipliğinde gerçekleşecek sekizinci toplantısının tarihi belli oldu.
İYİ Parti'de transfer hareketliliği: Kulislerde 2 önemli 'İzmir' iddiası!
AK Parti'den istifa eden Tarım Eski Bakanı Fakıbaba'yı saflarına katarak ...
Türk Tabipleri Birliği'ne ilişkin düzenleme hazırlığı!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türk Tabipleri Birliği’nin yapısı ile ilgili ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri