POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
2 Mart 2020 Pazartesi - 12:18

İlçe başkanlığı düşmüştü... İl başkanlığına aday oldu!

CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanıyken, yönetimde yaşanan istifalar sonrası başkanlığı düşen Buket Fatoş Erol, il binasında düzenlediği toplantıyla Kadın Kolları İl Başkan Adayı olduğunu açıkladı. Erol, “Ötekileştirmeyi, ayrıştırmayı, dar grupçuluğu, kısır çekişmeleri, içe kapanıklığı sözlükten silmek için adayım" dedi.

İlçe başkanlığı düşmüştü... İl başkanlığına aday oldu!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütünde kadın kollarının olağan kongre süreci devam ediyor.

Mevcut başkan Nurşen Balcı’nın aday olmadığı, 14 Mart’ta gerçekleşecek olan CHP İzmir İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde adaylık açıklamaları peş peşe geliyor.  CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı koltuğuna Nesrin Avlunyalı’nın ardından ikinci talip Karşıyaka Kadın Kolları eski Başkanı Buket Fatoş Erol oldu. Erol, il binasında yaptığı basın açıklamasında il kadın kolları başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


 
HERKES BU GİDİŞE DUR DEMEK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDADIR!
CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Karşıyaka Kadın Kolları Eski Başkanı Buket Fatoş Erol, "Nice tuzaklara, badirelere ve kumpaslara rağmen dimdik ayakta duran CHP tüm üyeleri ve örgütleriyle ülkemize yeni bir demokrasi örneği sunacaktır. Biliyorum ki bunun en güzel örneği İzmir olacak, CHP İzmir İl Kadın Kongresi'nde yaşanacaktır. Yaşadığımız günler, her gün biraz daha ağırlaşan koşullar ve ülkemizin geleceğini tehdit eden karanlıklar hiçbirimize yalnızca sızlanma, durum tespiti yapma ve olup biteni izlemekle yetinme şansı ve hakkı vermemektedir. Bu ülkede "Başta ben CHP'liyim" diyenler olmak üzere herkes Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmanın, hak, yetki ve sorumluluğuyla, cesaretle, bilgiyle, emekle bu gidişe önce dur demek, sonra da yitirilen zamanı geri almak için çalışmak zorundadır. CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı'na adaylığımın en büyük gerekçesi budur. Türkiye Cumhuriyeti pek çok değerinin yanında ve aynı zamanda bir kadın Cumhuriyetidir. Bugün kadınlarımız, kızlarımız, çocuklarımız tacizden şiddete, emek sömürüsünden öldürülmeye, aşağılanmaktan çocuk yaşta satılmaya korkunç ve insanlık dışı bir konumdaysa bu yalnızca bir cinse karşı faşist bir tutum değil, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve değerlerine ve ideallerine karşı ihanet suçudur. Bunlar hep birlikte teşhir ve mahkum edebilir, Cumhuriyetin ilk yıllarındaki cesaret ve kararlılığı anımsayarak bir kere daha tarihin dehlizlerine gömebiliriz. Bunu biz yapabilir, CHP kadın kolları olarak nasıl yapılabileceğini ülkemize gösterebiliriz" diye konuştu.
 
ÖTEKİLEŞTİRMEYİ, DAR GRUPÇULUĞU, KISIR ÇEKİŞMELERİ SİLMEK İÇİN ADAYIM!
"İnanıyorum, güveniyorum ve biliyorum ki CHP'de kadın bir parti süsü değil, demokratik mücadelenin öz gücüdür" diyen Erol, "Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla hep birlikte direnecek ve başaracaksak, kadınlarımızın olağanüstü çalışkanlığına ve özverisine bu gücü doğru ve kararlı bir biçimde kullanılmasına acil ihtiyacımız vardır. Bir sıra neferi olarak geçirdiğimiz yıllar, hepinizin bildiği emek ve çalışmalarım, nihayet CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanlığım ama en çok da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden asla ayrılmamış Cumhuriyet Kadını bilinç ve sorumluluğumla bu önemli göreve adayım. Yalnızca kadının kurtuluşuna değil, kadınlarımızın yaşamı belirlemesi gerektiğine inandığım için adayım. Örgütlü mücadelemizde kadınlarımızın çoğalması, daha yoğun bir şekilde CHP ve ülkemize güç, cesaret ve esin vermesine inandığım için adayım. Ötekileştirmeyi, ayrıştırmayı, dar grupçuluğu, kısır çekişmeleri, içe kapanıklığı sözlükten silmek için adayım. İzmir'in dağlarında çiçekler açacaksa önce İzmir'in sokaklarında, meydanlarında kadının sesi ve emeği yankılanmalıdır. Türkiye'nin aydınlık ve güzel günlere ulaşması için İzmir'in bu bağlamda da güç ve cesaret göstermesi, duruşunu yükseltmesi gerektiği için adayım. Bunların nasıl başarılacağına dair bilgimden, deneyim ve birikimlerimden emin olduğum için, çalışma yöntemi ve takvimi konusunda hazırlıklarıma güvendiğim için, en çok da CHP'ye ve CHP'li yoldaşlarıma güvendiğim için adayım. Demokrasi şenliğimizin ülkemiz için emek ve çaba yarışına dönüşmesini diliyor, aday yoldaşlarıma da başarılar diliyorum. Kazanan CHP, kazanan Türkiye olsun" açıklamasında bulundu.
 
BAŞKANLIĞI DÜŞMÜŞTÜ
Geçtiğimiz Ağustos ayında CHP Karşıyaka’da Kadın Kolları İlçe Yönetimi’nde 6 ilçe yöneticisi istifa etmiş, istifalar sonrası Başkan Buket Fatoş Erol ve yönetim tüzük gereği düşmüştü.

 
O ilçede 15 saatlik su kesintisi!
 
Bakan Akar'dan 'Bahar Kalkanı' raporu!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Semra Meralbaysal 2 Mart 2020 Pazartesi 16:58

Buket Fatoş Erol Çalışkanlığı,duruşu ve birikimi ile bu görevi layıkıyla yerine getirecektir ?????????

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Beko'dan 'tasarruf' çıkışı: Saray yapsın
DİSK’e bağlı Emekli-Sen’in Birinci Kuruluş Yıldönümü programına katılan ...
ABD'den Ankara'ya İdlib için kritik ziyaret!
ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Kelly Craft ile Suriye ...
Başak’tan flaş karar: Büyükşehir’deki görevinden istifa etti!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından geçtiğimiz Haziran ...
 
Erdoğan'dan İdlib şehidinin evine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'de şehit olan Uzman Onbaşı Baysal'ın Sancaktepe'deki ...
MHP'de tüm teşkilatlara 'İdlib' uyarısı!
MHP tarafından il teşkilatlarına gönderilen "İdlib" ile ilgili bilgi ve ...
İletişim Başkanı Altun'dan mülteci açıklaması
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Suriyelilere “geçici koruma” uygulamaya ...
 
İdlib'de Bahar Kalkanı Harekatı!
TSK, Suriye'de dördüncü harekatını başlattı. 34 şehidin verildiği İdlib'e ...
Erdoğan-Putin zirvesinin yeri ve tarihi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya lideri Putin'in görüşmesi, 5 Mart Perşembe ...
Erdoğan: Türkiye hayati bir mücadele içerisinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımında, "Türkiye, bugünü ve geleceği bakımından ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri