POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
Stokçuluk ve fahiş fiyata kapatma cezası!
Stokçuluk ve fahiş fiyata kapatma cezası!
5 Haziran 2021 Cumartesi - 16:35

İnce'den İzmir mesaisi: İl binasını açtı, hangi mesajları verdi?

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, partisinin İzmir'deki il binasının açılışında konuştu. Türkiye'deki ilk il binası açılışı olduğunu söyleyen Genel Başkan İnce, "Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıracağız. Bu sefer yarım kalan işimizi tamamlayacağız" mesajını verdi. İnce ayrıca 10 ilçenin başkanının belli olduğunu söylerken isimleri tek tek saydı. 

İnce den İzmir mesaisi: İl binasını açtı, hangi mesajları verdi?

Mehmet İŞLER/ GERÇEKİZMİR- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir'e geldi. Partisinin il binasının açılışını yapan Genel Başkan İnce, program öncesinde Kemeraltı Çarşısı'na giderek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Eşi Ülkü İnce, İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz ve il yöneticilerinin eşlik ettiği İnce, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nın yanında, Kordon'da bulunan parti binasının açılışında konuştu ve önemli mesajlar verdi.

Sosyal mesafe ve maske konusunda kalabalığa uyarılarda bulunan İnce, "Lebaleb kongre olmasın" dedi. İnce sonrasında, "İl başkanımızı tanıyor musunuz?" Cüneyt Bey sizi yukarıya alalım. Milletvekillerimiz, genel merkez yöneticilerimiz aşağıda. 20 yıl Menemen'i yöneten kişiyi aday göstermeyince AKP'ye teslim ettiler. Tahir Şahin'e de rozetini takıyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.  



KALABALIKLARIN ALASINI BULACAĞIZ
İnce yaptığı konuşmada, "Sevgili İzmirliler bu salgın döneminde maksimum bu kadar insan bulduk. Bu bile fazla. Aman sağlığımıza dikkat edelim. Bu maskeleri çıkarana kadar kalabalıklar önemli değil. Kalabalıkların alasını bulacağız. O sonraki iş. Neden parti kuruyorsunuz diye soruyorlar. Anlatayım. Gerekçelerimi anlatayım" ifadelerini kullandı.  

İZMİRLİLERE SESLENDİ: ALLAH KAHRETSİN ZORLA CHP'YE OY VERİYORUM DİYENLER YERİN MEMLEKET PARTİSİ!
İktidar ve muhalefete yüklenen İnce, "Türkiye'nin ekonomisini 19 yılda çökerttiler, tarımı bitirdiler. Yüz yüze, uzaktan eğitimi berecemiyorlar. Sağlıkta hiç aşı olmayanlar var bir de 3 aşı olanlar var. Memleketin durumu bitmiş. 19 yıldır ülkeyi yönetiyorlar, Atatürk'le her gittiği yerde kavga ediyor. Bunun yanında muhalefet ne yapıyor? 20 yıldır yönettiği Menemen'i eliyle AKP'ye veriyor. Yargıya kimse güvenmiyor. Böyle bir ortamda gidiyorsun iktidarla anlaşıyorsun 13 üyenin 1 tanesine tav oluyorsun. Sana bir elma şekeri veriyorlar ve susuyorsun. Kendine güvenmiyorsun, özgüvenin yok, dostlarına güveniyorsun. Böyle bir siyaset yok. AKP'ye vermiyorum ama elim diğerlerine de gitmiyor diyenlere sesleniyorum. Senin yerin Memleket Partisi, gel buraya. Ben babadan Atatürkçüyüm diyenler, özellikle İzmir'de çok var bu. Memnun değilim ama AKP'mi gelsin, Allah kahretsin zorla CHP'ye veriyorum diyenler var. Senin yerin tam da Memleket Partisi" açıklamasında bulundu.

BOŞLUKTA KALMA GÜZEL KARDEŞİM!
Ülkücülere, İYİ Partililere, HDP'lilere ve seçimde oy vermeyenlere seslenen, "Boşlukta kalma güzel kardeşim. Senin yerin de burası. Sandığa gitmiyorsan, bu düzen değişmez diyorsan, umutlarını yücelt, gel Memleket Partisi'ne. Bunu birlikte başaracağız. Türkiye'nin bu kötü gidişine birlikte el koyacağız. Meydanlarda kavga etmeyeceğiz. Savaşa değil seçime giriyoruz. Onlar bizim düşmanımız değil rakiplerimiz. Siyasetin dilini değiştreceğim. Siyasete mizahı, zekayı getireceğim. Akıllı siyaset yapacağız. Bizim diğerlerinden farkımız ne? Bir ayağımız Ankara bir ayağımız Washington'da değil. Bir ayağımız Brüksel, Tahran, Moskova'da da değil. Aklı, beyni, yüreği Ankara'da olanlarız biz. Bizim partimize destek olanlara, gönül verenlere, yakında üye olacaklara sesleniyorum. Birinci şartımız; asla sosyal medyada kimseye hakaret etmeyeceksiniz. Kimseyi ötekileştirmeyeceksiniz. Mahkemeler var, hakaret olursa dava açarız. Önce memleket. Bu memleketi baş tacı yapacağız. Bu memlekete adalet lazım. Tarafsız, bağımsız yargı lazım. Biz kimseye diş bilemiyoruz. Ama biz işi biliyoruz. Bu ülkeyi namusluca, çağdaş, hukuka uygun bir şekilde yöneteceğiz" dedi.  



SLOGANIMIZ 3H!
İnce, "Sloganlarımız 3H... Huzur, hakkaniyet ve hukuk vaat ediyoruz. Güvenilen, saygı duyulan bir hukuk. Cumhurbaşkanlığı kampanyasında söylemiştim. Erdoğan seçilirse dolar 8-10 lira olur demiştim, oldu. İlerleyen dönemde ne zaman mezunsun diyecekler. Pandemi dönemindeysen işe almayacaklar. Kayıp bir nesil geliyor. Çocukların eline internet veremediler. Çocukların bilgisayarı yok. Beceremedi beceriksizler. Söz veriyorum. Memleket Partisi iktidarında tüm çocuklar internete hızlı ve ücretsiz ulaşacak" ifadelerini kullandı.

MAFYADAN 10 BİN DOLAR ALMAK DA, SARAYDAN PARA ALIP PARTİ KURMAK DA AMA İFTİRA ATMAK DA ŞEREFSİZLİKTİR!
İnce, "Türkiye'nin durumuna bakın. Mafya yargıya yol gösteriyor. 10 bin dolar maaş alan siyasetçiler var. Saraydan para alıp parti kuran var dediler. Kim bu dediğimizde, Muharrem İnce'yi kastetmedim diyorlar. Bizim 3 vekilimiz var. Meclisteki tüm partilere sesleniyorum. Temiz siyaset istiyorsanız saraydan para alan şerefsiz kim onu bulalım. Siz yalancı değilseniz buna imza atarsınız. İftiracı değilseniz imza atarsanız. Mafyadann 10 bin dolar maaş almak şerefsizliktir. Saraydan para alıp parti kurmak da şerefsizliktir. Ama insanlara iftira atmak da şerefsizliktir. Koltuğa yapışıp oradan insanlara iftira atmayacaksın. Biz kimiz? Biz itaat etmeyip, itiraz edenleriz. Biz özgürlüğü, demokrasiyi, hukuku seçenleriz. Biz Memleket Partisi olarak kenara çekilip maaşını zıkkımlanan insanlar olmayacağız. Mücadele edeceğiz ve hep birlikte kazanacağız" açıklamasında bulundu.

DOLAR 8-10 LİRA OLACAK DEDİĞİMDE GÜLÜYORLARDI
İnce, "Sadece muhalefet edip, eleştirmek değil. Zaman zaman yol da göstereceğiz. Dolar 10 kuruş arttığında dış borcumuz 45 milyar artıyor. Bunun şakası yok, ciddi bir konu. Erdoğan'ın bir faiz takıntısı var. Hiçbir iktisatçı kabul etmiyor. Merkez Bankası bağımsız olmalı. Eğer dış yatırımcı bağımsız olmadığına inanırsa ekonomi düzelmez. Sırf bunun için milyarlar ödüyoruz. Genelgeyle faiz düşmez. Faizin düşmesini istiyorsan üretimi arttıracaksın. Riskleri azaltacaksın. Hukuk devleti olacaksın. Bunu yapmazsan faiz düşmez. Dolar 8-10 lira olacak derken gülüyorlardı" dedi.

İZMİR'DE FARKLI ŞIRNAK'TA FARKLI KONUŞMAYACAĞIZ
İnce ayrıca, "Bir de 3D politikamız var. Dürüst devlet. Denetlenebilir bir devlet. Dijital bir devlet. 3B projemiz de var. Barışacağız. Alevi ile sünniyi barıştıracağız. Türk ile Kürt'ü barıştıracağız. Terörü bitireceğiz. Madenci ile çevreciyi barıştıracağız. O maden çıkacak o çevre korunacak. Geçen gün katıldığım programda anadilde eğitimi sordular. Anadilde eğitim pedagojiye aykırı diye başlık atmışlar. Böyle bir cümle kuranın zeka sorunu vardır. Korkmadan, kıvırmadan söylüyorum. Diyarbakır'da megri megri, Trabzon'da şehit babası, İzmir'de Atatürkçü olmayacaksın. Eğitimciler der ki, çocuğun üstün yararı... Evinde konuşulan dil mi memleketin konuştuğu dil mi? Hangi dille matematik öğretirsen kolay anlar. Bunu siyasetçiler değil eğitimciler tartışsın dedim. Almış eğip bükmüşler. Biz Türkiye'yi yüzde 90 makul çoğunlukla buluşturacağız. Hiçbir problemi İzmir'de farklı Şırnak'ta farklı konuşmayacağız. Biz bu ülkeyi özgürleştireceğiz. Birlikte başaracağız bunu" diye konuştu.

BİRİNCİ PARTİ NASIL OLUNUYOR GÖRECEKSİNİZ
"Bugün ilk il binamızı açıyoruz" diyerek sözlerini sürdüren İnce, " Bizim 1 hafta, 10 günde 48 ilde örgütümüz var. Yaz sonunda göreceksiniz. Bir sonbahara bir de yılbaşına bakın. Birinci parti nasıl olunuyor, göreceksiniz. Bu milleti 19 senede canından bezdirdiler. Doları 3 katına çıkardılar. Umutları yok ettiler. Gençler yurt dışına gitmek için fırsat kolluyor. Biz bu umutları yeniden yücelteceğiz. Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıracağız. Bu sefer yarım kalan işimizi tamamlayacağız. İzmir Memleket Partisi il binamız hepimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

10 İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU
İnce ayrıca 10 ilçenin başkanının belli olduğunu söylerken isimleri tek tek saydı. 

Menderes- Abdurrahman Eygener, Torbalı-Serkan Kesici, Bayındır-Tahir Damlaoğlu, Dikili-  Gökhan Semercioğlu, Menemen-Berna Eyinç, Buca-Nizamettin Kalkan, Gaziemir-Nur Dilsiz, Kiraz-Devrim Çiçek, Urla-İsmail Sever, Seferihisar-İbrahim Yılmaz

 
Erdoğan'dan müsilaj mesajı: İstanbul, İzmir niye yapmıyor demeyeceğiz...
 
Ağabeyini döveni öldüren bekçi tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnce rozeti taktı: Eski belediye başkanı Memleket Partisi'nde
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce İzmir'e geldi. İnce partisinin ...
AK Parti'den 'cemre' hareketi
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nın “Cemre” ismini verdiği ...
AK Parti'de Sürekli, mahkemenin Torbalı kararı sonrası yol haritalarını açıkladı
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Torbalı meclisindeki başkanlık seçimi ...
 
Mahkemenin 'Torbalı' kararı sonrası CHP cephesi: Yücel ve Tekin ne mesaj verdi?
İsmail Uygur'un vefatı sonrası CHP'li aday Mithat Tekin'in kazandığı ve ...
Ve mahkeme Torbalı seçimi kararını açıkladı!
İsmail Uygur'un vefatı sonrası CHP'li aday Mithat Tekin'in kazandığı ve ...
Erdoğan duyurdu: Yeni müjdeler gelebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karadeniz Ereğlisi'nde de benzeri bir müjde olabilir ...
 
CHP'li Vekil o pankartı İzmir'deki köprüde açtı!
CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, “Her ...
CHP Konak'tan iktidara 'çevre günü' salvosu!
CHP Konak İlçe Başkanlığı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle, Türkiye’nin ...
Dervişoğlu'ndan Perinçek'in suikast iddiasına yanıt: Ya paranoyak ya da paratoner!
Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek'in kendisine yönelik suikast iddialarına ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri