POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İsrail ile Hamas arasında esir takası olacak mı?
İsrail ile Hamas arasında esir takası olacak mı?
Silahlı saldırı iddianamesinde detaylar ortaya çıktı!
Silahlı saldırı iddianamesinde detaylar ortaya çıktı!
2 suç örgütü çökertildi: 25 gözaltı var!
2 suç örgütü çökertildi: 25 gözaltı var!
'Memleketini, şehrini koruyan en büyük milliyetçidir'
"Memleketini, şehrini koruyan en büyük milliyetçidir"
13 Mart 2019 Çarşamba - 12:06

İstanbul'da vahşetten mucize kurtuluş!

İstanbul'da bir genç kız vahşeti yaşadı. Münevver Karabulut ve Özgecan Aslan cinayetlerini hatırlatan olaydan sağ kurtulan 25 yaşında Rabia, konuşamadığı için yaşadıklarını yazarak anlattı.

İstanbul da vahşetten mucize kurtuluş!

Münevver Karabulut ve Özgecan Aslan cinayetlerinin benzeri işleniyordu. 

Avcılar'da  ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından falçatayla boğazı kesilen, defalarca bıçaklanan, elleri bağlandıktan sonra dakikalarca işkenceye uğrayan 25 yaşındaki Rabia K., öldüğü sanılarak bir çuval içinde göl kenarına atıldı. Kaçan saldırgan, telefon ettiği babasına durumu anlattı. Babası da olayı polise bildirdi.

Olay yerine giden polisler tarafından yaşadığı belirlenen genç kız, ekip aracıyla hastaneye götürüldü. Polisin saniyelerle yarışı sonucu yaşama tutunan 25 yaşındaki Rabia K., vahşetin izlerini vücudunda taşıyor.

Genç kız boğazı kesildiği için konuşamıyor, yaşadıklarını yazarak anlatabiliyor.

“SÜRPRİZİM VAR" DİYEREK KANDIRDI 
Avcılar'da vahşet 6 Şubat akşamı yaşandı.

25 yaşındaki Rabia K. yaklaşık 2 yıldır Emre Çiçek ile görüşüyordu. Gençlerin görüştüğünden ailelerinin de haberi vardı. 25 yaşındaki Emre Çiçek kız arkadaşı Rabia K.'yi "sürprizim var" diyerek kiraladığı araçla akşam saatlerinde yemeğe götürdü.

Bir lokantada yedikleri yemek sonrası Emre Çiçek genç kıza "Sana çalıştığım yeri gösterip patronumla tanıştırmak istiyorum" dedi. Emre Çiçek., ikna ettiği Rabia K.'yi Avcılar Parseller'de bulunan tekstil atölyesine götürdü. 

BİTMEK BİLMEYEN VAHŞET
Emre Çiçek burada kendisinden ayrılmak istediğini söyleyen genç kıza tecavüz etmek istedi. Rabia K. direnince Emre Çiçek genç kızın falçatayla boğazını bıçakla kesti. Emre Çiçek kanlar içinde yere yığılan Rabia K.'nin ellerini bağladıktan sonra defalarca bıçakladı.

Genç kızın yaşadığı dehşet dolu dakikalar bunlarla da son bulmadı. Emre Çiçek tecavüz etmeye çalıştığı genç kıza cinsel saldırıda da bulundu. Emre Çiçek. genç kıza baltayla da vurup tekmeledi. 3 saat süren dehşet sırasında kanlar içindeki Rabia K.'nin öldüğünü sanan Emre Ç. bir arkadaşına telefon ederek yardım istedi.

Emre Çiçek'in  çağırması üzerine olay yerine gelen Yunus K. paniğe kapılarak kaçtı. Emre Çiçek genç kızı atölyedeki büyük bir çuvalın içine koyarak kiraladığı aracın bagajına yerleştirdi. Emre Çiçek  içinde Rabia K.'nin bulunduğu çuvalı Firuzköy'de Küçükçekmece gölü kenarını attı.

POLİSLER SANİYELERLE YARIŞTI
Bayrampaşa'daki otogara giden Emre Çiçek buradan babası Ali Çiçek'i arayarak olayı anlattı ve kaçacağını söyledi. Ali Çiçek sorunlar yaşadığı oğlunun anlattıklarını polise bildirdi. Otogara giden polis, Emre Çiçek'i gözaltına aldı. Polis, Emre Çiçek'i de yanına alarak Firuzköy'deki göl kenarına gitti. Saat 04.00 sıralarında polis, Emre Çiçek'in gösterdiği noktada çuvalda kanlar içindeki Rabia K.'nin yaşadığını belirledi.

İlk yardımı, ekip aracındaki malzemelerle polisler yaptı. Ambulansa haber veren polis, genç kızı hayatta tutmak için saniyelerle yarıştı. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş büro ekipleri, ekip aracına aldıkları genç kızı, ambulans beklemeden hastaneye götürdü. Rabia K. hastanede tedavi altına alındı. 6 gün komada kalan genç kız, 1 aylık tedavisinin ardından evine gönderildi. Evinde tedavisi devam eden Rabia K. boğazının kesilmesi nedeniyle hala konuşamıyor.

"BANA BIÇAK VE FALÇATAYLA SALDIRDI" 
Genç kız konuşamadığı için olup biteni yazarak anlattı. Rabia K. " 'Sana sürprizim var' diyerek gözlerimi kapadı. Patronuyla tanıştıracağını söyleyerek oraya götürdü. Atölyede, kendisinden ayrılmak istediğimi söyleyince bana bıçak ve falçatayla saldırdı" dedi. Olayın izlerini vücudunda taşıyan Rabia K.,  Emre Çiçek'in  en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğini yine bir kağıda yazarak ifade etti.

"EN AĞIR CEZAYI ALMASINI İSTİYORUM" 
Rabia K.'nin annesi Nurhayat K., "Sesi çıkmasın diye kızımın gırtlağını kesmiş" dedi. Anne Nurhayat K., "O soğuk havada donmak üzereyken bulunmuş. Polis zaman kaybetmemek için ambulans bile beklememiş. Allah onlardan razı olsun" dedi.

Yetkililere seslenen anne, "Bu caninin en ağır cezayı almasını istiyorum. Münevver Karabulut, Özgecan Aslan'ın katilleri gibi en ağır cezayı almasını istiyorum. Bu cani, benim kızımı da onlar gibi öldürmek istedi. Benim kızım gibi başka kızların böyle canının yanmasını istemiyorum" diye konuştu. Rabia K.'nin babası Şerif K. ise, "Bütün yetkililerin olayla ilgilenmesini istiyorum. Tek istediğim en ağır ceza ile yargılanması" şeklinde konuştu.

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ 
Saldırgan Emre Çiçek "Kasten Adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emre Çiçek'in ifadesinde aşırı alkollü olduğunu belirterek "Pişmanım amacım öldürmek değildi. Bir anlık sinir ve alkolün etkisiyle bu olay oldu. Polislere olay yerini ve göl kenarındaki yeri gösterdim" dediği öğrenildi.

Bu arada Emre Çiçek'in babası Ali Çiçek'in  bir süre önce oğlu hakkında "evden uzaklaştırma" kararı aldırdığı öğrenildi. Evdeki eşyaları alarak sattığı öğrenilen Emre Çiçek'in uzaklaştırma kararı sonrası olayı gerçekleştirdiği atölyede kaldığı belirtildi. (DHA)

 
Selvitopu: 31 Mart'ta destan yazacağız
 
Bahçeli'den Mansur Yavaş çıkışı: 'Çekiliyorum' demesi...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akademi ve siyaset dünyası ile İzmir'i sarsan haber: Dedeoğlu yaşamını yitirdi
Ege Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Beril Dedeoğlu hayatını kaybetti. ...
Flaş! Halkapınar'da göçük: 2 işçi enkaz altında
İzmir'de metro vagonları için yapılan yeraltı parkı inşaatında meydana ...
İzmir'de Bylock operasyonu: 39 gözaltı
FETÖ'nün kriptolu haberleşme programını kullandıkları iddiasıyla 39 şüpheli ...
 
Kontrolden çıkan kamyon binaya girdi: 2 ölü
Kayseri'nin Develi ilçesinde kontrolden çıkan bir kamyon, önce 5 araca ...
Düğün sezonu açıldı, sahte altına dikkat!
Düğün sezonunun başlamasıyla sahte altın yine gündemde. Vatandaşlara, ...
Güzel sanatlarda 'canlı model' krizi!
Üniversitelerin güzel sanatlar fakültelerinde sözleşmeli personel olarak ...
 
İzmir'de DEAŞ operasyonu: 8 gözaltı
Örgüte eleman kazandırdığı ileri sürülen 8 şüpheli yakalandı.
İzmir'de korkunç kaza: Ünlü sanatçının eşi yaşamını yitirdi
Narlıdere ilçesinde ünlü sanatçı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın da ...
Kaza kurbanı diyetisyene acı veda
Konak ilçesinde, çarpışan otomobillerden birinin savrularak çarpması sonucu, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Soyer’in İstanbul mesaisi ve İzmir’de 1 Nisan sonrası
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri