POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Polis el koydu, silahlar 'Teşkilat'ın çıktı
Polis el koydu, silahlar "Teşkilat"ın çıktı
Panathinaikos'ta Terim dönemi sona eriyor
Panathinaikos'ta Terim dönemi sona eriyor
6 yaşındaki gelin skandalında yeni gelişme!
6 yaşındaki gelin skandalında yeni gelişme!
20 aylık rekor satış dönemi sona erdi
20 aylık rekor satış dönemi sona erdi
16 Nisan 2022 Cumartesi - 16:44

İstanbul'un göbeğinde 'büyü'lü saldırı!

İstanbul Bahçelievler'de iki ortak anlaşamayarak ayrıldı. Ortaklardan birisi yabancı uyruklu bir grupla anlaşırken, eski ortağına büyü yaptırıp saldırdı.

İstanbul un göbeğinde  büyü lü saldırı!

Bahçelievler'de inşaat firması sahipleri Abdurrahman Sevinç ve Abdülkadir T. ortaklıklarını bitirme kararı aldı. Abdurrahman Sevinç'in iddiasına göre, Abdülkadir T. yabancı uyruklu bir grup ile anlaşarak Sevinç'e hem defalarca saldırı gerçekleştirdi hem de büyü yaptırdı. Asalı bir kişinin liderliğindeki şebekesin saldırıları güvenlik kamerasına yansırken suç duyurusunda bulunan Abdurrahman Sevinç "İş yerimize saldırdılar. Kardeşimle yaralandık. Benim burnum kırıldı. Dükkanın önüne domuz yağı büyüsü döküyorlar" dedi.

Abdurrahman Sevinç ve Abdülkadir T., 2 sene önce ortak olarak bir inşaat firması kurdu. Bir sene sonra ortaklıklarını sonlandırma kararı aldılar. Abdurrahman Sevinç, kardeşi Eyüp Sevinç'le müteahhitlik yapmaya devam etti. Kardeşler, kentsel dönüşüme gireceğini düşündükleri bir binadan daire satın aldı. Aynı binadan daire satın alan eski ortak Abdülkadir T. iddiaya göre bu durumu "Benimle nasıl ortak olursunuz" diyerek husumete çevirdi. Yine Sevinç kardeşlerin iddiasına göre Abdülkadir T. mahallede büyücülük yapan yabancı uyruklu bir kişi ile anlaştı. Abdülkadir T.'nin anlaştığı Suriyeli sözde büyücü ve akrabaları, önce kardeşlerin inşaat firmasının bulunduğu ofise saldırdı. 20 Ocak 2022'de gerçekleşen bu saldırının ardından Eyüp Sevinç hastaneden darp raporu aldı. Eyüp Sevinç, 21 Ocak'ta da aracıyla Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi'ndeki ofisine gelirken, yine yabancı uyruklu grubun tekmeli asalı saldırısına uğradı. Şikayet üzerine polis ekipleri, yabancı uyruklu Eymen M. ve Abdülkadir T.'nin ifadelerini aldı. İki şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Sevinç kardeşler, saldırıların ardından yabancı uyruklu Eymen M.'nin dükkan ve inşaatlarının önüne 'domuz yağlı büyü' yaptığını da öne sürdü.

"SURİYELİLERİ TUTTU, BİZE SALDIRTMAYA BAŞLADI"

Abdurrahman Sevinç "Eski ortağımızla geçen sene yolları ayırdık. Ayrıldıktan sonra da bir yerden daire aldık. Eski ortağımızın da orada dairesi varmış. Bundan dolayı olaya rekabet gibi bakmaya başladı. Eski ortağım, Suriyelileri tuttu, bize saldırtmaya başladı. 20 Ocak'ta da Suriyeliler ile birlikte iş yerimize saldırdılar. O gün kardeşimle ben de yaralandık. Benim burnum kırıldı. Açıkçası o binadan çıkmamız için uğraşıyor. Suriyeli kişi, serbest bırakıldıktan sonra, tehditlerine devam etti. 30 Ocak'ta dükkanın önüne domuz yağı büyüsü döküyor. Bu Suriyeliler eski ortağım tarafından mı tutuldu, yoksa bunlar muska işlerinde ortaklar mı bilmiyorum. Biz artık 4-5 kardeş güvenlik amacıyla yan yana geziyoruz" diye konuştu.

"ARABAYA SALDIRDILAR ALLAH'TAN ARABANIN KAPILARI KİLİTLİYDİ"

Kardeşi Eyüp Sevinç "Eski ortağımızın malik olduğu bir binada daire satın aldık. Eski ortağımız Suriyelilerle ve her kim varsa, üstümüze saldırmaya başladı. 20 Ocak'ta ofisi bastılar. Dükkanı dağıttılar. 21 Ocak'ta rapor almaya hastaneye gittim. Hastane dönüşünde, bu sokaktan arabamla geçerken takriben 20 kişilik bir grup önümü kesti. Arabaya saldırdılar, Allah'tan araba kilitliydi. Onun malik olduğu bir binada nasıl daire alırız diye bize saldırıyor" dedi.

OTOMOBİLE SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Abdurrahman Sevinç ve Eyüp Sevinç'in içinde bulunduğu otomobile saldırı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, asalı bir kişinin liderliğindeki grubun sokakta ilerleyen otomobile saldırdığı görülüyor. (DHA)

 
Dezenformasyon yasası teklifinde sona gelindi!
 
12 yaşındaki Furkan, sulama göletinde boğuldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dezenformasyon yasası teklifinde sona gelindi!
Dezenformasyon yasası teklifinde sona gelindi. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu ...
Bir kez daha Çeşme Projesi isyanı: Derhal iptal edilmeli!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Çeşme’de yapılmak istenen turizm ...
Ege Bölgesi için 'toz taşınımı' uyarısı
Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nce Ege Bölgesi için Kuzey Afrika kaynaklı ...
 
Kavgayı ayırmak isteyen kişiyi bıçaklayan taksici tutuklandı
İzmir'de otobüs şoförüyle kavga ederken kendilerini ayırmak isteyen M.G.'yi ...
Beton mikserinin altında kalan Büşra'nın hayali aşçı olmakmış...
İzmir'in Bornova ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken beton mikserinin ...
Ekmek teknesi kamyonetleri 2 ton patatesle çalındı!
İzmir'de, park halindeki kamyonet, içindeki 2 ton patatesle çalındı. Hırsızlık ...
 
Vatandaşlara 'pencere yöntemi' uyarısı: 'Kargo teslim tutanağı yerine senet imzalamayın'
Belge inceleme uzman polisleri, son dönemde sık karşılaşılan imza sahteciliklerinden ...
15 yıldır görmeden lastik tamir ediyor!
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 15 yıl önce görme yetisini kaybeden Ercan ...
Direksiyon başındaki taksiciye tekme tokat saldırı
İstanbul Nişantaşı'nda bir taksici, aldığı müşteriyle tartıştı. Müşteri ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri