POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan: Tarihin en büyük katliamı yaşanıyor
Erdoğan: Tarihin en büyük katliamı yaşanıyor
Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu!
Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu!
Yargıtay'da iki seçim birden yapılacak
Yargıtay'da iki seçim birden yapılacak
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
3 Kasım 2022 Perşembe - 14:48

İzmir Token'de son viraj!

İzmir Token’in yaratıcısı ve Dijital İletişim Danışmanı Barış Turgut, “Bütün planlarımızı 2023’ün ilk çeyreğinde İzmir Token’ı arz etmek üzerine yapıyoruz” dedi.

İzmir Token de son viraj!

Sahiplerine İzmir içerisinde birçok işletmede özel ve benzersiz avantajlar sağlayacak bir proje olan İzmir Token’da sona gelindi. İzmir Token’in yaratıcısı ve Dijital İletişim Danışmanı Barış Turgut, “Bütün planlarımızı 2023’ün ilk çeyreğinde İzmir Token’ı arz etmek üzerine yapıyoruz” dedi.

“ÖN SATIŞTA ÇOK CİDDİ BİR TALEP BEKLİYORUZ”
İzmir Token sahiplerinin birçok sektörde öne çıkan markada özel ayrıcalıklara sahip olacaklarını vurgulayarak sözlerine başlayan Turgut, “İzmir markası; hem ülkemizde hem de yurtdışında önemli bir yere sahip. Bu yüzden İzmir markasının hem ülkemizde hem de yurtdışında çok ciddi bir alıcısı var. İzmir Token, sahiplerine ciddi avantajlar sağlayacak ancak sadece avantajlardan faydalanmak isteyenler değil, İzmir markasına yatırım yapmak isteyenler de İzmir Token satın alacak. Dijital paramızın hem İzmir’den, hem Türkiye’nin dört bir yanından hem de yurtdışında yaşayan gurbetçilerden çok ciddi bir talep göreceğini düşünüyoruz. Ön satışta çok ciddi bir talep bekliyoruz. Ön satıştan sonra İzmir Token’in sunduğu imkanlar ve fırsatlar görüldükçe İzmir’in dijital parasına talebin çığ gibi büyüyeceğini düşünüyoruz” dedi. 



“AYRICALIKLI HİZMET!”
İzmir Token sahiplerinin yararlanacağı avantajların ve ayrıcalıkların altını çizerek sözlerine devam eden Turgut, “21. yüzyılın 2. çeyreğine ramak kala insanların tüketim alışkanlıklarında değişimlerin hızla arttığından söz edilebilir. Artık insanlar kendisine özel birtakım tecrübeler yaşamak istiyor. Deyim yerinde ise ‘ayrıcalıklı hizmet’ almak istiyor. Bizler de İzmir sosyal hayatında bu deneyimi İzmir Token vasıtası ile kişilere sunmayı ve ulaştırmayı planlıyoruz. Herkes bize bu ayrıcalıkların neler olacağını soruyor. İzmir Token sahiplerinin ayrıcalık yaşayabileceği bazı alanlara kısaca değinmek gerekirse; İzmir Token sahipleri taraftarı oldukları İzmir Futbol takımlarının maçlarını özel ağırlama imkanları ile izleyebilecek, İzmir’in en iyi sağlık kuruluşlarında ücretsiz check-up yaptırma şansı yakalayabilecek, yazın beach clublarda öncelikli giriş hakkına sahip olabilecek, localarda arkadaşları ile ücretsiz tatil yapma hakkına erişebilecek. Konser etkinliklerinde sahneye çıkan sanatçılar ile özel yemekler yiyebilecek, konserleri en özel yerden izleme fırsatı bulabilecek, otellerin en lüks odalarında ücretsiz konaklama hakkına sahip olabilecek. Yapılacak İzmir Blockchain etkinliklerine protokol düzeyinde ağırlama ile katılabilecek, eğitim kurumları ile yapacağımız anlaşmalar ile birçok eğitim kurumunun eğitimine ücretsiz katılabilecek, güzellik merkezlerinin hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilecek. Gece kulüpleri, AVM’ler ve 1. sınıf restoranlar ayrıcalıklı hizmetin en önemli durakları olacak” dedi. 

“HEM İZMİR HEM İZMİRLİ HEM DE İZMİR’İ SEVENLER KAZANACAK!”
İzmir Token’in uluslararası dijital bir para olacağını vurgulayan Turgut sözlerini şöyle sonlandırdı: “İzmir Token’ı sadece İzmir’ liler için değil İzmir’e gelen yerli ve yabancı turistlerin de yoğun talep gösterecekleri şekilde tasarlıyoruz. İzmir 2022’nin ilk 9 ayında 1 Milyon 200 bin turist sayısına ulaştı. Turistlerin İzmir Token’a talep göstermesi için yurtdışı reklamlarımıza da önem veriyoruz ve bunun planlamasını yapıyoruz. İzmir Token için İzmir’in önde gelen işadamları ile tohum yatırımcı olmaları konusunda görüşmeler sürdürüyoruz. Bu projeye yatırım yapan ve sektöründe öne çıkan işadamlarımızı da İzmir Token bünyesinde kuracağımız İzmir Dijital Dönüşüm Danışma Kurulu üyesi yaparak sektör sektör dijital dönüşümü sağlamayı planlıyoruz. Ayrıca İzmir Token projesinin ilerleyen aşamasındaki birçok kararı bu danışma kurulumuz ile birlikte alacağız. Bu konuda da çok önemli isimler bizimle beraber olacak. Bu proje ile hem İzmir hem İzmirli hem de İzmir’i sevenler kazanacak. İzmir Token’da sona geldik.”
 

 
Asiye'nin katili için istenen ceza belli oldu
 
Ödemiş'te 17. kez süs bitkisi sergisi heyecanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Memur ve emekli ne kadar zam alacak?
Memur ve emeklilerin zam oranı netleşmeye başladı. TÜİK'in ekim ayı enflasyon ...
'Üretim Sürecine Katılım Projesi' İzmir'de vitrine çıktı!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Lütfihak Alpkan, İzmir’de ...
İzmir'e dev yatırım: SİHA ve F-16 savaş uçaklarına parça üretecek!
Kınık ilçesinde Savunma Sanayi, İHA, SİHA ve denizcilik sektörüne yönelik ...
 
Vergi, harç ve cezalardaki artış ne kadar olacak?
Vergi, harç ve cezalardaki artışı belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde ...
Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ekimde aylık bazda yüzde 3,54, Yurt İçi ...
Tariş sızma zeytinyağı alım fiyatını açıkladı
Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2022-2023 sezonunda ...
 
ENAG ekim ayı enflasyonunu açıkladı!
Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG), ekim ayı enflasyon verilerini açıkladı. ...
Benzin ve otogaza yine zam geliyor
Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru devam ediyor. Benzine cuma gününden ...
Ve Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı
ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini 75 baz puan artırarak 14 yılın ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri