POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
17 Haziran 2022 Cuma - 21:53

İzmir'de Kılıçdaroğlu rüzgarı: Erdoğan'a yanıt, çarpıcı vaatler, esnafla ve Konyalılarla buluşma!

CHP Genel Başkanı kentteki ikinci mesai gününde önemli mesajlara ve buluşmalara imza attı. Kılıçdaroğlu katıldığı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışına verdiği yanıtla başladığı mesaide çiftçilerle buluşmada partisinin vaatlerini anlattı. Narlıdere'de acıya ortak olan CHP Lideri Buca'da esnafla buluştu. Kılıçdaroğlu günü Konyalılar ve iş dünyası temsilcileri buluşmalarıyla kapattı.

İzmir de Kılıçdaroğlu rüzgarı: Erdoğan a yanıt, çarpıcı vaatler, esnafla ve Konyalılarla buluşma!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir mesaisinin ikinci gününde önemli mesajlara ve buluşmalara imza attı. 

Seçim bölgesinde 3 gün sürecek İzmir çıkarmasında perdeyi dün Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 3 yıllık çalışmalarını anlattığı sunumu dinleyerek açan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bugün FOX TV yayınıyla başladığı mesaisinde üreticiler, esnaf, Konyalılar ve iş dünyası ile bir araya geldi. 

CHP Genel Başkanı sabah saatlerinde katıldığı yayında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Yüreğin yetiyorsa aday ol' çıkışına da yanıt verdi. 

- KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A 'YÜREĞİN YETİYORSA' YANITI!... 

Kılıçdaroğlu bu yayının ardından Ödemiş'te bölge üreticileriyle bir araya geldi.



CHP Genel Başkanı çiftçilerin ve hayvan üreticilerinin sorunlarının masaya yatırıldığı buluşmada yaptığı konuşmada partisinin iktidara gelmesi durumunda hayata geçirmeyi planladıkları adımları anlattı. 

- CHP'DE BÜYÜK ÇİFTÇİ BULUŞMASI: KILIÇDAROĞLU VAATLERİ ANLATTI... 

- CHP KÜRSÜYÜ İZMİRLİ ÜRETEN KADINLARA VERDİ: YÜREK YAKAN MESAJLAR!... 


Narlıdere'de 77 yaşında hayatını kaybeden Narlıdere Belediyesi Meclis Üyesi Nurhayat Kaya'nın eşi Ali Kaya'nın cenaze törenine katılarak acıya ortak olan Kılıçdaroğlu, Buca'da da 6. Sanayi Sitesi esnafını ziyaret edip talep ve sorunlarını dinledi.

- KILIÇDAROĞLU BUCA'DA ESNAFI DİNLEDİ, NARLIDERE'DE ACIYA ORTAK OLDU 

CHP Genel Başkanı mesainin akşam bölümünde ise Tarihi Havagazı Fabrikası'nda İzmir'de yaşayan Konyalılarla bir araya geldi. Tüm programlarda olduğu gibi Kılıçdaroğlu'na yine kurmaylarının yanı sıra CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile İzmir Milletvekilleri ve parti yöneticilerinin de eşlik ettiği buluşmada Konyalı dernek ve federasyon yöneticileri ile kentte yaşayan Konyalılar da yer aldı.

Kılıçdaroğlu: “Daha güzel bir ülkede yaşamaya hakkımız var”
Programda konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krize değinerek, “Ülkemizdeki gidişattan hiçbirimiz memnun değiliz. Mutfaklarda yangın olduğunu biliyoruz. Bütün mesele demokratik yollarla Türkiye'nin büyümesini sağlamak, önünde bulunduğu sorunları aşmak. Bunun için yapacağımız tek şey var. Yarın sandığa gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız. Tek isteğim var.  Sandığa giderken evlatlarınızı, ülkenizi, bayrağınızı, Türkiye'nin itibarını, demokrasiyi, özgür medyayı düşünün ve düşleyin.  Hepimizin daha güzel bir Türkiye'de yaşamaya hakkı var” dedi.

“Özgür bir Türkiye için”
Kemal Kılıçdaroğlu hoşgörü ve barışın sembolü Mevlana’nın hem Türkiye’de hem de dünyada saygı gördüğüne değinerek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Birbirimizin kimliği üzerinden, inançları üzerinden, yaşam tarzları üzerinden siyaset yapanlara prim vermeyin. Benim anne ve babamı seçme özgürlüğüm var mı ki etnik kimlik üzerinden siyaset yapacağım! Benim doğduğum ve değerlerimizi oluşturan aile ve o değerleri neden siyaset konusu yapacağız? Siyasetin konusu Türkiye'nin büyümesidir, kalkınması, gelişmesidir. Daha güzel bir Türkiye'de beraber, özgürce yaşayabiliriz. Evlatlarımızı yetiştirebiliriz. Daha güzel bir Türkiye'de Türkiye'nin kalkınmasına ve büyümesine katkı verebiliriz. Her birimiz alın terimizle çalışabiliriz. Her birimiz ailede huzur içinde yaşayabiliriz. Her anne evladını güzel bir şekilde yatağa yatırdığında o da Türkiye'nin güzelliğini bir şekilde kendi ruhunda, bedeninde, kalbinde hissedebilir. Biz hepimiz bu güzel ülkeyi büyütmek zorundayız. Yüzyıllar bizi ayırsa bile gönlümüz her zaman Konya'da, Akşehir'de. Ne Konya'yı, ne Akşehir'i, ne Türkiye'yi, ne bayrağımızı, ne de vatanımızı unuturuz. Hep beraber Türkiye'yi büyütüp geliştireceğiz” dedi.

Soyer: “Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Seçilmeden önce 'Çok renk, çok ses, çok nefes' diyerek bir kampanya yürütmüştük. İzmir'in en güzel renklerinden,  en köklü seslerinden, en güçlü nefeslerinden olan Konyalılarla birlikte olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Her daim emrinizde olduğumu bilmenizi istiyorum” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Zor günlerden geçiyoruz, zorlukları aşacak gücümüz var.  Yeter ki birlik olalım, bütünleşelim, kucaklaşalım. İyi, doğru ve dürüst insanlar birbirlerini bulduklarında bırakmamalı” dedi.  
İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu Genel Başkanı, Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ile Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu Başkanı Mehmet Aydoğan ise, “İzmir'e hizmet ediyoruz. Mevlana'nın felsefesini İzmir'de yaşıyoruz ve yaşatıyoruz” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ikinci gün mesaisini iş dünyası temsilcileriyle yemekte bir araya gelerek tamamladı. 

CUMARTESİ PROGRAMINDA NELER VAR? 
09.00 Dezantajlı mahalle muhtarlarıyla buluşma (basına kapalı)
Adres: Nefes Restoran 
11:00  Toplu Üye Katılım Töreni    
Adres : Celal Atik Spor Salonu, Kültürpark / Konak
14:00  Balkan ve Rumeli Buluşması
Adres : Fuar İzmir / Gaziemir 
17:00  Gençlik Buluşması (basına kapalı)
Adres: Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi 
19:25  İzmir’den havayolu ile Ankara’ya hareket

 
104 yıl hapisle aranıyordu... İzmir'de yakalandı!
 
Alkollü sürücü can aldı: Kaza geliyorum demiş!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Enerji alanındaki iyileştirmelerle...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Enerji alanında gerçekleştirdiğimiz ...
Kılıçdaroğlu Buca'da esnafla buluştu, Narlıdere'de acıya ortak oldu!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İzmir'deki temaslarını sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, ...
Erdoğan: Yunanistan başının çaresine baksın
Atina yönetimine bir kez daha tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Yüksek ...
 
CHP'den İzmir'de büyük çiftçi buluşması: Kılıçdaroğlu vaatleri ve yol haritasını anlattı!
Ödemiş ilçesinde Küçük Menderes Çiftçi Buluşması düzenlendi. CHP Genel ...
CHP kürsüyü İzmir'in üreten kadınlarına verdi: Yürek yakan mesajlar!
Ödemiş'te gerçekleştirilen Küçük Menderes Çiftçi Buluşması'nda kürsüye ...
Kılıçdaroğlu'na: Burnunuz koku da mı almıyor?
CHP Lideri'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 3 yıllık sunumuna ...
 
Beko: Duymayan kulaklar duysun, görmeyen gözler görsün artık!
Sağlık çalışanları ve emeklilerinin haklarının iyileştirilmesini içeren ...
Bakan Akar'dan İsveç ve Finlandiya'ya tepki
Bakan Akar, teröre destek üzerinden İsveç ve Finlandiya'yı eleştirdi. ...
Sertel, Süleyman Soylu’ya seslendi: Sizin zulmünüz ilk seçime kadar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, özellikle ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri